• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

Venäjän hybridivaikuttaminen Suomessa

Liittynyt
05.03.2023
Viestejä
619
Must tuntuu että euroopassa ollaan vähän sellaisilla fiiliksillä, että tiedetään et ollaan ns kustu tää homma pitkässä juoksussa, ja nyt sitten reaktio on et media vääntää toimitusta jossain rinnakkaistodellisuudessa mitä oikeasti tapahtuu tietyissä asioissa. Tämä siksi, koska ollaan melkein varmoja että vasemmistoliberalismin aikakausi nykyisessä käsityksessä on lähitulevaisuudessa tulossa tiensä päähän, ja alkaa aikakausi kun jälkiä aletaan korjailemaan. Siinä tärkein tehtävä on sitten median pitää mukana ihmisoikeus narratiivia, median täyttä vapautta kirjoittaa ihan mitä lystää, koska siinä on aina se mahdollisuus että kun tietty aikakausi muuttuu, niin siinä on se vaara että lipsahtaa liikaa oikealle, ja sitä pitää välttää kuin ruttoa, ja sen takia niiden arvojen jotka on tärkeitä tulevaisuudessakin, niistä pitää pitää kiinni myös tulevaisuudessa.
Mut asiat on kaikkialla maailmassa päin persettä jos niin halutaan nähdä, ja siinä yhteydessä Eurooppa on vielä mahtava paikka, et vähän suhteelista valittaa jostain pikkuasioista kun oikeasti asiat on hyvin verrattuna muihin mantereisiin.

Puhuin tässä siis lähivuosikymmenen tulevaisuuden näkymistä.
 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
245 756
Viestejä
4 296 591
Jäsenet
71 698
Uusin jäsen
Emilios

Hinta.fi

Ylös Bottom