Venäjä hyökkäsi Ukrainaan 24. helmikuuta 2022

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 606
Kuukausi kuukaudelta reilun kahden vuoden ajan ryssän kalusto on huonontunut ja tulivoima heikentynyt.. ja oot sitä mieltä että tämä on pelkkää ryssän taktiikkaa millä saadaan Ukrainan ammukset loppumaan? Jostain syystä se uudempi ja parempi kalusto meni alkusodassa, nyt ei ole hyökkäykseen tarjota kuin moottoripyöriä ja golf kärryjä, joskus jotain kunnostettua sotaromua.

Odotetaan sitten niitä pelottavan kuuluisia panssarilauttoja mitkä kohta vyöryvät yhdellä yskäisyllä Puolan rajalle asti. Kun Ukrainalta on ammukset loppuneet..
Ehkä ryssäkin tajunnut että ei kannata sitä jäljellä olevaa edes jotenkin säädyllistä kamaa suoltaa tuhottavaks vaan parempi se on että vihollinen tuhlaa singon laukauksen halpaan kiinalaiseen moottoripyörään kuin puolentoista miljoonan tankkiin..
Ja siis en ole sitä mietä että ryssällä mitään supervarastoja on tai parhaat kalustot käyttämättä vaan yksinkertaisesti taktiikan vaihto lennossa. Euroopassa on niin paljon epävarmuustekijöitä ilmassa ja jenkkien vaalit tulossa joten siihen mennessä kun saadaan uket tuhlaamaan mahdollisimman paljon resursseja niin uutta asepakettia ei välttämättä enää tulekkaan.

Toki toivon että ryssällä alkaa oikeasti olemaan kaikki loppu, mutta pahoin pelkään että nyt on vaan kyse ukien resurssien tuhlaamisesta ja ajan pelaamisesta jenkkivaalien yli.
 
Liittynyt
22.12.2016
Viestejä
18 539
Nää laskut vaan on niin turhia että siinä välissä jos rintama pääsee pahasti murtumaan vaikka ukejen ammuspulan takia niin eteneminen saattaa olla hyvinkin rivakkaa. Ja siinä ryssällä on etu koska niillä riittää lihaa ja rautaa loputtomiin ja ukeilta loppuu jossain välissä paukut mutta toivotaan että ryssä heikkenee entisestään eikä kykene enää läpimurtoon.
Siinä välissä ehtii kuule Venäjältä loppua resurssit hyökkäilyyn pikemminkin kuin Ukrainalta puolustamiseen.

Tuollaisten "rivakat etenemiset" -skenaarioiden tueksi ei ole yhtään mitään näyttöä eikä pohjaa. Venäjä on hakannut päätään Karjalan mäntyyn tai siis Ukrainan kasvustoon kerta toisensa jälkeen mitään säästelemättä, ja silti on eteminen ollut hyvin nihkeää erittäin kalliista hinnasta huolimatta.

Ukraina on kärsinyt ammuspulasta melkein koko sodan ajan, mutta se pula on suhteellista, eikä se siitä mitenkään täysin tule romahtamaan ihan jo Euroopan kehittyvän ammustuotannon vuoksi, teki USA mitä hyvänsä. Droneja Ukraina tuottaa tolkuttomia määriä itse. Ei sinne mitään paraativäylää venäläisille ole tulossa. Ja mitä pidempään tämä jatkuu, niin sitä heikommin Venäjällä on paraatikalustoakaan ja ukkoja siihen paraatiin...
 
Liittynyt
10.01.2019
Viestejä
17 357
En todellakaan usko, että Eurooppa taipuisi tuollaisen kiristyksen edessä. Mihin me tuollaista USA:ta edes tarvittaisiin NATO-kumppanina, eihän siihen voisi luottaa pätkän vertaa.
...
Olisi hallinto mikä tahansa ja jos kuvitellaan että jenkit alkaisi sikaileen niin ettei tukea tippuisi jne. Niin samalla katoaisi jenkkien Ukrainalle asettamat punaiset viivat. Se olisi puuttinin menoa.
 
Liittynyt
22.12.2016
Viestejä
18 539
Olisi hallinto mikä tahansa ja jos kuvitellaan että jenkit alkaisi sikaileen niin ettei tukea tippuisi jne. Niin samalla katoaisi jenkkien Ukrainalle asettamat punaiset viivat. Se olisi puuttinin menoa.
No, kyllähän tuki loppuikin noin puoleksi vuodeksi. Poislukien tiedustelu yms. apu.

Keväällä näytti aika ikävästi siltä, ettei mitään tukea tulekaan ennen pressanvaaleja ainakaan. Sitten jostain syystä Johnson muutti mielensä. Varmaan siksi, että olisi näyttänyt MAGA:n kannalta aika rumalta, kun Venäjä olisi yhä kiihtyvään tahtiin tappanut siviilejä ja edennyt esim. Harkovaa kohti, ja vaaleihin mennessä tilanne olisi voinut olla jo hyvin ruma...

Ne varmaan toivoi, että Ukraina luovuttaa kun tuki loppuu. Mutta eipäs luovuttanutkaan!! Että lällällää vaan MAGA.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
245 966
Viestejä
4 294 855
Jäsenet
71 756
Uusin jäsen
Topsuuu

Hinta.fi

Ylös Bottom