Myydään Uusi Fitbit Blaze urheilukello 100 euroa ! * Pori *

Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
141
Myytävä tuote: Fitbit Blaze
Hinta: 100 euroa
Tuote ostettu (mistä ja milloin): Elisa, huhtikuu 2017
Kuitti löytyy (takuu voimassa): Kyllä, vuosi takuuta ostopäivästä.
Muuta huomioitavaa:

Avaamaton paketti, takuuvaihto.

Rannekkeen koko L
Rannekkeen väri musta


Fitbit Blaze Smart urheilukello on täydellinen kumppani liikuntamuodosta riippumatta. Urheilukello mittaa sykkeen, seuraa päivittäistä aktiivisuustasoa sekä unta ja ilmoittaa saapuvista puheluista ja viesteistä.

Monipuoliseen liikuntaan. Blaze Smart urheilukello sopii kaikenlaiseen urheiluun. Ota kello mukaan juoksu- tai pyörälenkille tai salitreeneihin ja vastaanota reaaliaikaiset tiedot lajista riippumatta.

PurePulse -sykkeenmittaus. Urheilukellossa on sisäänrakennettu sykemittari, jonka avulla saat enemmän irti liikuntasuorituksesta. Sykemittarin avulla voit seurata myös kalorikulutusta.

Langaton synkronointi. Käännä älypuhelimen Bluetooth-yhteys päälle ja olet valmis synkronoimaan Fitbit-urheilukelloon tallennetut tiedot.

Tavoitteet ja yhteenveto. Voit asettaa itsellesi uuden tavoitteen joka liikuntakerralla. Fitbit-sovelluksen avulla voit seurata omaa kehitystäsi ja ponnistella kohti viikkotavoitettasi.

Pidä yhteyttä. Älykkäät ilmoitukset, kalenteri, tekstiviestit ja puhelut ovat yhden kosketuksen päässä. Saat kaiken tarvittavan tiedon suoraan ranteeseesi. Voit mm. hallita älypuhelimen soittolistoja ja äänenvoimakkuutta älykellon kautta.

Connected GPS. Yhdistä kello älypuhelimesi paikannuspalveluun suunnitellaksesi juoksu- tai pyöräilyreitit ja seurataksesi tilastojasi ja suorituksen kestoa.

Pitkä akunkesto. Fitbit Blaze Smart urheilukello tallentaa liikuntasuoritukset, askeleet, kulutetut kalorit, noustut portaat ja paljon muuta. Urheilukellolla on pitkäkestoinen akku, jossa riittää virtaa jopa viideksi päiväksi yhdellä latauksella.

Yhteensopivuus. Urheilukello on yhteensopiva Windows Vista ja uudempi versio, Mac OS X 10.6 ja uudempi versio, iPhone 4S ja uudempi, iPad 3. sukupolvi ja uudempi sekä johtavien Android- ja Windows-pohjaisten laitteiden kanssa.

Sijainti: Pori
Toimitustapa: Nouto / Postitus, ei postiennakkoa
Maksutapa: Käteinen / Tilisiirto
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
141
Tipautetaas hintaa pikkasen, 130 euroa.

Nyt halvalla hyvä kello, vaikka pukinkonttiin :)
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
141
Kerta kielon päälle, ja uusi kello järjettömään satasen hintaan.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
240 770
Viestejä
4 206 289
Jäsenet
70 959
Uusin jäsen
Sallys

Hinta.fi

Ylös Bottom