USB-C telakat

Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
1 974
Näistä pitäisi lähtökoht. saada rahat takaisin jos ei toimi, joten voi olla, että painan tilaa-nappulaa jonkun tuollaisen 3m piuhan kohdalla:

edit: Tilasin ton:

19€ toimareineen. Halvin mitä löysin ois ollu 17€, mutta tossa oli satoja arvosteluja, joissa useammassa sanottiin, että 4k@120Hz toimii. Näkee sitten, kun tulee.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
08.10.2018
Viestejä
42
Mikähän olisi tällä hetkellä kaikkein toimivin ja universaalein tb4 tms. telakka. Käytän 2 kpl 4K näyttöjä, useimmiten läppärin oma näyttö suljettuna ellei joku erikoistilanne. Lenovon telakka toiminut ehkä parhaiten tähän asti, mutta jouduin palauttamaan sen ja ostamaan nyt oman. Käytännössä käytetään jatkuvasti omia ja useampia eri projektien työläppäreitä tässä setupissa koko perheen kanssa.
Erikseen vielä huono kokemus HP Spectre ex360 kanssa joka ei meinaa toimia minkään telakan kanssa kunnolla, edes HP:n oman.
 
Liittynyt
26.07.2018
Viestejä
141
Jos näytöissä 2 x 3840x2160 @ 60Hz riittää, niin pysyisin erossa Thunderboltista, ja hankkisin Lenovon universal usb-c dockin (40AY0090EU). Elämä ilman Thunderbolttia on huomattavasti helpompaa, varsinkin jos on tosiaan useampia käyttäjiä.
 
Liittynyt
08.10.2018
Viestejä
42
Mikä erityisesti tekee Thunderboltin kohdalla elämästä vaikeampaa useammalla käyttäjällä?
Tosiaan joo, saman päivän aikana tulee käytettyä erikseen työkonetta(-koneita) ja privaattiläppäriä eli käyttäjiä riittää.
 
Liittynyt
26.07.2018
Viestejä
141
Voi olla osittain omaa osaamattomuuttakin, mutta paljon enemmän olen törmännyt sellaisiin satunnaisiin ärsyttäviin ongelmiin thunderboltin kanssa. Sen tyyppistä, että tänään toimii, huomenna ei toimi, ja taas ylihuomenna toimii. Joskus auttaa koneen buutti, joskus telakan buutti, ja useinmiten ei muu kuin aika. Erityisesti siirtymät ovat hankalia, eli jos koneen irroittaa telakasta ja liittää tunnin päästä takaisin, niin monesti ei ilman uudelleenkäynnistystä herää. Tai herää näyttö mutta ei näppis, tai seuraavalla kerralla toisinpäin.
 
Liittynyt
08.10.2018
Viestejä
42
Erityisesti siirtymät ovat hankalia, eli jos koneen irroittaa telakasta ja liittää tunnin päästä takaisin, niin monesti ei ilman uudelleenkäynnistystä herää. Tai herää näyttö mutta ei näppis, tai seuraavalla kerralla toisinpäin.
Samaa, en ole tajunnut tämän liittyvän TB4. Mulla on HP Spectre ex360 joka ei esim. suostu lepotilasta herätessään suostu löytämään uudellen mitään näyttöjä boottaamatta uudelleen. Läppärin ja telakoiden bioseja päivitelty kyllä. Netistä löytyy paljon raportteja vastaavasta mutta ei ratkaisuja.

Pidemmän päälle joku mahdollisimman universaali telakka jota ehkä päivitetään aktiivisesti etsinnässä kun tietokoneiden merkkiä ei monesti voi valita.
Ehkä joku Caldigit tai Kensington?

Oma kokemus viittaisi siihen että merkistä riippumatta kaikki näytöt kannattaa kiinnittää samanlaisella liittimellä/johdolla telakkaan, esim. DP. Vähentää arpomista liittäessä. Esim. Caldigitissa ei tosin ole kahta DP porttia.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
253 103
Viestejä
4 403 623
Jäsenet
73 111
Uusin jäsen
Aatu.o

Hinta.fi

Ylös Bottom