Tyhmät ihmiset

Liittynyt
22.12.2016
Viestejä
5 688
Pistin tämän jo korona-ketjuun, mutta pannaan tännekin...

Kaakkois-Suomen lehdissä oli juttua Lappeenrannan viimeiseen keskiviikon Bergamo-lentoon liittyen.

Yksi sankari lähti kaverin autoa hakemaan Italiasta lentäen, vaikka "emäntä toppuutteli" ja "äiti kielsi". Eihän hän kuulu riskiryhmään!

Mitäs kun Euroopan maat panee rajat kiinni, varmaan kiva sitten jumittaa autonsa kanssa jossain hornan kuusessa ja vielä koronan kanssa huonolla tuurilla... Tai jos pääsee Suomeen niin tartuttaa lähipiirin. Mutta onpahan kaverin auto haettu!


"Mikko Laitinen hyppäsi FR3793 Bergamon-lennon kyytiin Lappeenrannan lentoasemalta vaimon estelystä huolimatta.

– Meidän emäntä tätä lähtöä toppuutteli ja äiti sanoi, että ei pitäisi lähteä. Mutta enhän minä kuulu riskiryhmään, totesi Laitinen lähtöhallissa.

Ryanair on peruuttanut lennot 8. huhtikuuta asti Italian vallanneen koronaviruksen takia.

Laitinen oli yksi kymmenestä Ryanairin viimeiselle Bergamon-lennolle keskiviikkoiltana lähteneistä.

Kone kumisi tyhjyyttään. Paikkoja olisi ollut tarjolla 189 kappaletta.

Laitiselle oli matkaansa niin sanottu hyvä syy ja kaiken lisäksi vielä Italian suurlähetystöstä saatu lupalappu.

– Haen kaverin pakettiauton pois. Samantien ajan sen sieltä kotiin Itävallan ja Saksan kautta, selvitti Laitinen."


Sanottakoon kuitenkin, että vikaa oli muidenkin haastateltujen asenteessa:

"Italialainen Victoria Osasumwew oli palaamassa kotiin Helsingistä. Paluuaika oli aivan suunnitelman mukainen.

– En pelkää koronaa. Olen vahva. Ja perheeni Italiassa voi ihan hyvin."

Julia Fedorova malttoi hetkeksi pysähtyä. Fedorovan mukaan hyvin hiljaisessa Bergamossa oli ollut paljon nähtävää. Kauppoja oli ollut kiinni.

Korona ei Fedorovaakaan hätkäyttänyt.

– Eihän se korona nyt niin kamala ole, huikkasi Fedorova ja juoksi seurueensa perään."
 
Liittynyt
25.11.2016
Viestejä
1 130
Rahanhimo ajaa kaiken ohi. Italiassa hallituksen piti laittaa ne pakkorajoitteet päälle, kun porukka ei uskonut ohjeistusta senkään vertaa. Sopii hyvin ketjun aiheeseen.
Nyt sitten nähdään toivottavasti se että ihmiset on sen verran fiksuja ettei mene sinne. Enpähän pidätä hengitystäni ihmisten järkiintymistä odotellessa.
 
Liittynyt
03.04.2019
Viestejä
139
Pakko sanoa että jokaikinen artisti joka tässä vaiheessa vielä jatkaa rundeja 500 rajan puitteissa ei kauheasti välitä kanssaihmisistä.
Miten voi olla niin vaikea käsittää mitkä ne seuraukset voi olla kun nuo keikoilla käyneet (joista lienee suuri osa ihan yhtä piittaamattomia kuin nämä artistit) hengailee sitten kotioloissa/kaupoissa/baareissa jne... riskiryhmiin kuuluvien seurassa.
Toivon että tulee entistä tiukempi ohjeistus ja/tai nämä sankarit ymmärtäisivät siirtää kiertueitaan, vai kuinka monta ihmistä pitää sairastua seurauksena jonkun keikalla ennenkuin nämä ymmärtää?
Jonkun verran tässä pitäisi kansalaistenkin toki järkeä käyttää ja ehkä hogata että nämä tuskin on Vilkkumaan ja muiden jäähyväiskiertueita joten voi ehkä skipata tällä kertaa.

Pisteet Roopelle tästä Roope Salmiselta tiukka kannanotto kollegoiden toimintaan koronatilanteessa: ”Sydämeni särkyy, kun katson ystävieni päivityksiä”
 
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
666
Sinänsä samaa mieltä, että ois hyvää pelisilmää perua keikat jne, mutta sitten taas toisaalta jos viranomainen on sanonut että alle 500 hengen tapahtumat on ok, niin eikö ne sitten ole ok? Onko 400 ok? 100? 50? 10? 5? Vai pitäisikö nyt sitten jokaisen linnoittautua kotiinsa ja kaikki ihmisten välinen kanssakäyminen lopettaa?

No ehkä pitäisikin, mutta pointti on, että kenen neuvoja nyt sit noudatetaan jos ei viranomaisten? Ennemminkin kritiikki viranomaisten suuntaan, jos ohjeistus on liian löperö (niin kuin onkin). Ei kai geneerisellä artistilla ole asiantuntemusta sanoa koronavirukseen yhtään mitään, eikä sitä ole kohtuullista vaatiakaan.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
702
Tollasessa hommassa ei varmaan tule älyttömästi ihmiskontakteja ja kotiinlähtiessä peset kädet kuitenkin jollain kunnon puhdistusaineella.
Ja kun oon vapaalla missä tapaat enemmän ihmisiä niin se toimii puhtaisiin käsiin.
Välillä tulee jonkin verran, on lukkomiestä, kiinteistönhuoltoa yms pyörimässä. Välillä sitten saat työskennellä kerrostalon ulko-ovella ja siinä laukkaa koko ajan kaikenmaailman hiihtäjää laukomassa avointen ovien päivä -vitsejä. Sitten on toki paikkoja missä ihmiskontaktit on 0-1, jos ei asennusparia lasketa.
 
Liittynyt
22.12.2016
Viestejä
5 688
Vaikka on hyvä laulamaan ei tarkoita sitä, että on välttämättä järjen jättiläinen...

Ehkä ei ole vaan tajunnut mikä tilanne on. Toisekseen syyttää voi myös keikkapaikkaa, varmasti enemmänkin kuin itse artistia. Miksei myös viranomaisia näine keinotekoisine 500 hengen rajoineen. Mistäköhän hanurista toikin luku on revitty ja mihin se perustuu?
 

mehari

Mehumies
Ylläpidon jäsen
Team Stream
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
192
Tosiaan, ei tehdä tästä toista koronaketjua.

Kiitos.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
698
Toivottavasti jättävät huomioimatta moiset idiootit kokonaan.
Big Brother -ohjelmasta aikoinaan julkisuuteen noussut Antti Kurhinen päätti kuitenkin ottaa riskin ja lähteä Yhdysvaltoihin, Miamiin, jonne hän oli varannut matkan yli vuosi sitten. Hänen oli tarkoitus mennä Ultra Music -festivaaleille, joka peruttiin viime viikolla koronariskin vuoksi.
MTV Uutiset tapasi Kurhisen eilen torstaina Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Kurhisen olisi tarkoitus matkustaa takaisin Suomeen 24. maaliskuuta, mutta Finnair ei lennä enää silloin Miamista Suomeen.
– Paluu pitää hoitaa itse. Jännittää kyllä pirusti, että miten tässä käy, kun takaisin päin ei ole välttämättä paluuta. Toivon, että Suomi ja suurlähetystö ei jätä mua, Kurhinen kertoo.
 
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
10 894
Hamstraajat :facepalm:

Etenkin käsidesin ja saippuan. Eikö ne tajua, että idea on nimenomaan se, että kaikilla on noita saatavilla? Siinähän olet käsidesiesi kanssa jos muut viis veisaa tai ei sitä saa.
 
Liittynyt
25.11.2016
Viestejä
1 130
Hamstraajat :facepalm:

Etenkin käsidesin ja saippuan. Eikö ne tajua, että idea on nimenomaan se, että kaikilla on noita saatavilla? Siinähän olet käsidesiesi kanssa jos muut viis veisaa tai ei sitä saa.
No kato ku muut ei levitä tautia kun vain hamsteri voi desifioida kätensä :rofl:

E: tarttee ehkä käydä hakemassa pari trukkilavallista vessapaperia ;)
 
Liittynyt
25.11.2016
Viestejä
1 130
Tänään kun kävin vessapaperia ostamassa, tuli sellainen fiilis, että alkaa monia jo hävettää sen normaalikin ostaminen. Ehkä asialla vitsailu helpottaa tilannetta.
No en oikein osaa tolle paperin hamsteroinnille kuin nauraa. Ja tunnustan itsekkin että katson paperin hintaa per rulla yleensä ja ostan sen ison nyssäkän aina kerralla.
 
Liittynyt
05.05.2017
Viestejä
497
No en oikein osaa tolle paperin hamsteroinnille kuin nauraa. Ja tunnustan itsekkin että katson paperin hintaa per rulla yleensä ja ostan sen ison nyssäkän aina kerralla.
Tuohan on vain fiksua. Kaikki mikä säilyy on fiksua ostaa isoissa erissä halvemmalla. Järjetön hamstraaminen sitten eri asia.
 
Liittynyt
25.11.2016
Viestejä
1 130
Tuohan on vain fiksua. Kaikki mikä säilyy on fiksua ostaa isoissa erissä halvemmalla. Järjetön hamstraaminen sitten eri asia.
Viittaan juurikin jälkimmäiseen. Eli on nyt ihan ok ostaa parin viikon ruuat mut miksi pitää ostaa myös vuoden vessapaperit...
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
130
Koronaepidemiassa "hauskaa" on se että hiton moinen osa niistä (mm politikoista) jotka vastustavat henkeen ja vereen valtion puuttumista yksityiselämään ovat nyt barrikadeilla siitä että valtio ei rajoita ihmisten elämää riittävästi.
 

jee

Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
78
En tiedä kuuluuko tänne vai Darwin-ketjuun, mutta laitetaan tänne.

Trump ylisti ainetta ”lahjaksi Jumalalta” – pariskunnan ”koronalääkekokeilu” päättyi tragediaan
Yksi arizonalaispariskunta huomasi, että heidän lemmikkikarppinsa akvaarion puhdistamisessa käytetty pesuaine sisältää samaa klorikiini-nimistä ainetta, jota Trump erityisesti ylisti ratkaisevaksi avuksi koronataistelussa.

– Näin sen purkin tuolla hyllyllä, ja ajattelin, että tuo on juuri se aine, josta puhuttiin televisiossa, karpin omistanut nainen perusteli NBC-kanavan mukaan.

Phoenixiläissairaala joutui toteamaan, ettei ainakaan akvaariopesuaine ole Jumalan lahja koronataistelussa. Nainen on nyt kriittisessä tilassa ja hänen aviomiehensä menehtyi klorikiinihoitoon.
 
Liittynyt
12.01.2017
Viestejä
883
Aina joskus menee vähän sanattomaksi ja nyt meinaa käydä niin.

Tietenkin aina noi IL/IS sun muut voi jättää uutisista jotain olennaista pois mutta mutta..no...ehkä parempi etten sano mitään. Kaikkeahan kannattaa kokeilla, niin sanotaan mutta pesuaineen syömistä en siltikään suosittelisi.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
83 994
Viestejä
1 728 546
Jäsenet
37 309
Uusin jäsen
Fyy

Hinta.fi

Ylös Bottom