Tyhmät ihmiset

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Welmari, 04.04.2017.

 1. Junaski

  Junaski

  Viestejä:
  915
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Kesähessu leikkaa ruohoa joka ei ole kerennyt kunnolla edes kasvaa, ja vielä vesisateessa. Nytkin on jyystänyt 10 metrin levyistä rinteen pätkää tunnin, kun menee ylöspäin sieltä mistä on jo leikannut, eikä voi leikata myös ylös mennessä :facepalm: . Tämähän ei ole kesähessun tyhmyyttä vaan sen henkilön joka ei viitsinyt opettaa kesähessua.
   
 2. rusina666

  rusina666

  Viestejä:
  307
  Rekisteröitynyt:
  10.11.2016
  ..eikä kesähessu voi myöskään päättää missä ja milloin leikataan.
   
  Shikanjyo ja rane58 tykkäävät tästä.
 3. Muumi

  Muumi

  Viestejä:
  112
  Rekisteröitynyt:
  24.12.2016
  Mulla meni varmaan 2 minuuttia. En ollut tiennyt, että ehdokkaani ei osallistukaan vaaleihin. Jouduin siinä pohtimaan uudelleen. Jonoa ei tullut, kun olin ainut äänestäjä.

  Onneksi äänioikeus säilyi silti.
   
 4. Luukkonen

  Luukkonen

  Viestejä:
  2 841
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Olihan sellainen episodi kaupassa että ihmettelen suuresti miten sekin nainen on noin pitkälle elämässä selvinnyt hengissä kun ostoskärryä ei saannut irroitettua!:facepalm:

  Nainen siis työntää toisena olevan kärryn aukkoon rahaa (puneinen ympyrä) ja yrittää kiskoa ketjua irti sinisen ympyrän kohdalta!:rofl:

  Kiroaa kuin turkkilainen ja kun lopulta sen huuto tavoittaa miehen niin haukkuu miehensä maanrakoon kaikkien kuullen kun toinen yritti vain ystävällisesti selvittää että laitoit rahan väärään vaunuun, kävi kyllä ukkoa sääliksi, en yhtään ihmettele että miehet tappaa naisiaan kun käytös on tuollaista että joka asiasta vain valitetaan ja vittuilut saa palkaksi.:btooth:

  kärry.JPG
   
  MedHot, Skøgø, Rensu ja 14 muuta tykkäävät tästä.
 5. ttppii

  ttppii

  Viestejä:
  241
  Rekisteröitynyt:
  26.10.2016
  Pääsääntöisestihän naisen kanssa riidellessä tuppaa olemaan niin, että kaikkein pahin vaihtoehto on olla itse täysin 100% oikeassa...
   
  Rikardo, rane58 ja Nebb tykkäävät tästä.
 6. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 710
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Täytyy kyllä sanoa, että minusta se on jo saavutus, että ei tiedä ettei oma suosikki olekaan ehdolla.
  Toki jos kyseessä on joku Paavo Värynen-tyyppi, mikä on ollut aina ehdolla, niin kyllähän se sitten voi yllättää, kun ei olekaan.
   
  rane58 tykkää tästä.
 7. Ihime

  Ihime Team AMD

  Viestejä:
  666
  Rekisteröitynyt:
  20.05.2018
  Vähän vastaavanlainen pariskunta tuli prismassa vastaa. Akka nojaili ostoskärryjä vastaan ja käskytti ja vittuili ukolleen ihan taukoamatta, iha joka asiasta. Tuli jopa mieleen että onko tämä joku piilokamera kun niin räikeästi ja kovaan ääneen kohteli äijäänsä. Ukko ei juuri pukahtanu ja lannistuneen olonen oli ressu. Ja tosiaan kovaan ääneen esim "ETKÖ SINÄ PÖLJÄ EROTA KLEMENTIINIÄ JA MANDARIINIÄ. MINÄ SAATANA SANNOIN KOLME ISOA SIPULIA, ONKO NUO SINUN MIELESTÄ ISOJA..." Ja tota rataa, kurkut mitä ukko valitti oli joko liia käyriä tai liia suoria, tomaatit liia pehmeitä tai liia raakoja. Mikää ei tuntunu kelpaava ensi yrittämällä. Oli pakko vähä aikaa seurata sivusta tätä showta, sääliksi kävi ukkoa kyllä
   
  Skøgø, Trotor, The Oath ja 13 muuta tykkäävät tästä.
 8. Muumi

  Muumi

  Viestejä:
  112
  Rekisteröitynyt:
  24.12.2016
  Toki se on saavutus. Mutta onko se ihme. Europarlamentin vaalit on epäsuosituin vaali. Ja varsinkin nyt on eduskuntavaalit juuri käyty niin ei meinaa pysyä perässä. Asiaa ei auta se, että jotkut ilmoittaa viime tingassa ryhtyvätkö ehdolle.
   
 9. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 710
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Itse ainakin tein niin, että laitoin googleen "piip eurovaaliehdokkaat" ja sain listan tyypeistä. Laitoin numeron muistiin ja varmistin vielä vaalikopissa, että se on just noin.

  Minä en ainakaan aio ikinä arpoa kopissa, että ketä äänestän. Täytyy se nyt etukäteen selvillä olla.

  Itse tiedän oikein hyvin ettei eurovaalit kiinnosta ketään ja en ole ikinä ennen niissä äänestänytkään. Mutta jos aikoo äänestämään, niin pitäisi nyt edes ehdokas tietää.
   
  rane58 tykkää tästä.
 10. Kvarkki

  Kvarkki

  Viestejä:
  1 286
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jos näet uudestaan, niin mene sanomaan sille ukolle, että "Et sä ämmääskään näköjään osaa valita, kun tuollaisen nalkuttajan pistit". Toki pienin varauksin, jos kyseessä on sen näköinen naikkonen, että jaksaa juosta sut kiinni.
   
  rane58, Ragnarök-, pelitys ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 11. Muumi

  Muumi

  Viestejä:
  112
  Rekisteröitynyt:
  24.12.2016
  Mä tiesin kyllä ehdokkaan. En vain selvittänyt numeroa. En todellakaan Googleta mun ehdokasta tietosuojasyistä. Kopissa selvisi että mun ehdokas jäi pois ehdolta. Aika tyhmästi tehty, mutta oli muutakin mielessä sinä päivänä. Jossain ruuhkassa tää olis ääliömäistä
   
 12. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 710
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Jos noin pelkää puoluekannan paljastumista, niin googlaa sitten kaikki eurovaaliehdokkaat. Eka linkki mulla johonkin aamulehden juttuun, jossa on kaikkien puolueiden kaikki ehdokkaat.
  Eurovaalit 2019: Ehdokkaat, aikataulut ja kaikki mitä europarlamenttivaaleista tarvitsee tietää
   
  rane58 ja Cereal killah tykkäävät tästä.
 13. Heicci

  Heicci

  Viestejä:
  248
  Rekisteröitynyt:
  01.02.2017
  Olisi mielenkiintoista tietää miten tuollaiseen tilanteeseen on ajauduttu. Itse kun nostaisin välittömästi kytkintä, niin ihmettelen miten joku voi sietää tuollaista ihmistä.
   
  rane58 tykkää tästä.
 14. tuoppi´

  tuoppi´ Köyhä

  Viestejä:
  1 359
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Eiköhän tuo ole vähitellen eskaloitunut ja tilanne niin vakiintunut että sen muuttaminen on pelottavaa. Sama kuin jos sammakon heität kiehuvaan kattilaan niin se hyppää heti pois, mutta jos laitat sen kylmään veteen ja vähitellen lämmität niin se jää hengailemaan ja kiehuu hengiltä.
   
 15. Kvarkki

  Kvarkki

  Viestejä:
  1 286
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Voihan siinä mammassa olla niitä hyviäkin puolia, joita satunnainen sivustakatsoja ei vaan näe. Pitää huushollin kunnossa, imee kuin hoover, tms.. Edesmenneellä papalla oli tapana sanoa, että sota päättyi hänen osaltaan '44 ja sen jälkeen jatkosota on kestänyt <sanomishetkeen> saakka. Naapurit varmasti kuulivat "keskustelut", mutta silti ihan onnellisia olivat kunnes mummosta aika jätti.
   
  rane58 ja tuoppi´ tykkäävät tästä.
 16. rane58

  rane58

  Viestejä:
  830
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  "Parempi tossun alla kuin taivasalla....." :think:
   
 17. aawe

  aawe

  Viestejä:
  27
  Rekisteröitynyt:
  27.10.2016
  Voihan sitä itselleen perustella noinkin, mutta totuus voi olla jotain muutakin.

  [​IMG]
   
 18. ?..

  ?..

  Viestejä:
  751
  Rekisteröitynyt:
  06.04.2018
  Offtopiccina huomautan, että tuo sammakkojuttu on urbaanilegendaa eikä pidä paikkaansa.
   
  Lagittaja tykkää tästä.
 19. pertsavk

  pertsavk

  Viestejä:
  118
  Rekisteröitynyt:
  02.12.2016
  Offtopicina, Mediapad jos on kyseessä niin saattaa riittää jos työnnät raatoon laturilla 5.2V sen geneeristen laturien viiden sijaan.
   
 20. pertsavk

  pertsavk

  Viestejä:
  118
  Rekisteröitynyt:
  02.12.2016
  Tai sitten ehkä heidän kortissaan lähimaksu menee creditille ja he haluaisivatkin maksaa debitillä.
   
 21. ATE

  ATE

  Viestejä:
  5 906
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Pääkirjoitus: Miksei vihapuhetta ehkäistä internetin ajokortilla?

  Tämä nyt menee ehkä poliittisen kannanoton rajalle jollaista en haluaisi tähän threadiin postata mutta minusta tällaista kirjoittavalla ei ole kaikki muumit laaksossa jos tällaista ihan vakavasti ehdotetaan. Tämä olisi siis toteutuessaan vielä Kiinankin systeemiä valvovampi? Kirjoittaja ei mitenkään tunnu hahmottavan miten autoritäärinen tuollainen pakollinen tunnistautuminen olisi.

  Tässä on ilmeisesti vielä joku palkittu "huipputoimittaja" kyseessä.

  Journalistipalkinnon saanut IS:n toimittaja Arja Paananen tuuletti villisti – gaalavieraat ylistivät estoitta: ”Pitkän linjan osaamista”
   
  The Oath ja Taika-Jim tykkäävät tästä.
 22. muppelo

  muppelo

  Viestejä:
  902
  Rekisteröitynyt:
  25.11.2016
  Voi olla toimittaja hyvä mutta näemmä suutari pysyköön lestissään.

  Hieman OT mutta liippaa tuohon sananvapauteen ja netin vapauteen: Hirveän usein tosiaankin kuulee sanottavan että ei minulla ole mitään salattavaa ja siihen päälle sen että millainen hallitus suomessa on. Niinhän saksassakin oli suvaitseva hallitus kunnes...
   
 23. Taika-Jim

  Taika-Jim

  Viestejä:
  924
  Rekisteröitynyt:
  01.12.2016
  "Vihapuhetta karsisi, jos jokainen joutuisi suorittamaan nettikortin. Ensimmäinen nettikortti ajettaisiin jo päiväkoti-iässä, vaativammat tasot suoritettaisiin koulussa."

  "Jos internetin kaikkein vaarallisimpia piirteitä haluttaisiin todenteolla karsia, olisi otettava käyttöön myös joitakin rajoituksia."

  Juuhokei, oli siellä muitakin hyviä.
   
 24. Awelonian

  Awelonian Residentti maahanmuuttaja

  Viestejä:
  1 343
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Ehdottaisin myös jokaisen ihmisen automaattista GPS/WiFi seurantaa sekä DNA-näytteen antamisen heti syntymisen hetkellä. Mikäli tuo ei riitä, pitää jokaiselle kansalaiselle olla Valtion™ stasihenkinen valvoja. Helvetin hyviä juttuja, vihapuheen määritelmää kun ei vieläkään ole joten mikäs sen parempaa kuin luoda esim. ajatuspoliisi tms.
   
 25. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 710
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  On niitä kirjailijoita sentään vielä olemassa, joille sananvapaus merkitseekin jotain.
  Kanslia antaa kirjoittajakoulutusta

  Leen Krohn on tosin ennenkin ottanut asiaan kantaa. Aika käsittämätöntä tosiaan, että kaikki suomalaiset taiteilijat taitavat olla enemmänkin sensuurin kuin sananvapauden kannalla. Siinä on kanssa ihme sakki.
   
 26. muppelo

  muppelo

  Viestejä:
  902
  Rekisteröitynyt:
  25.11.2016
  Kyseinen toimittaja voisi sivistää itseään lukemalla vaikkapa Orwellia ja lainauksia Benjamin Franklinilta..
   
 27. Antti Alien

  Antti Alien

  Viestejä:
  1 205
  Rekisteröitynyt:
  05.11.2016
  Olisi toimittaja ehkä voinut noudattaa itse omaa ideaansa, ja olla kirjoittelematta julkisiin medioihin ennen kuin on osallistunut soveltuvaan koulutukseen. Kenties sellaiseen, jossa kerrotaan, miksi sananvapauden tehokas toteutuminen vaatii nimettömän keskustelun mahdollistamisen.
   
  Taika-Jim tykkää tästä.
 28. nestori

  nestori

  Viestejä:
  137
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Meinaatko, ettei yksikään niistä nykyisin vauva-aikana otetuista näytteistä jo nyt päätyisi DNA-pankkiin, ihan vain "varmuuden vuoksi"...
   
 29. Awelonian

  Awelonian Residentti maahanmuuttaja

  Viestejä:
  1 343
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Näin haluan uskoa. Ainakin vielä rikosteknisessä tutkinnassa täytyy aina ottaa näyte epäillyltä, vaikka eiköhän 2000-luvulla syntyneet ole jo kaikki lokeroitu johonkin.
   
  dot1q tykkää tästä.
 30. Chronic Pain

  Chronic Pain

  Viestejä:
  173
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Mikä mahtaa olla tämä Wifi seuranta?
   
 31. Awelonian

  Awelonian Residentti maahanmuuttaja

  Viestejä:
  1 343
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Rakennusten sisätiloissa tapahtuva kolmiopaikannus tukiasemien avulla.
   
 32. Freeze

  Freeze Elitisti Team Ryzen Team NVIDIA

  Viestejä:
  852
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
 33. Chronic Pain

  Chronic Pain

  Viestejä:
  173
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Juu tämä paikannus on hyvin tuttu juttu jo "ikuisuuden" ja tätähän yritettiin jo olikohan se 2017 estää random mac-osoitteilla mutta tästä ei ollut mitään hyötyä. Tämä paikannus ei vain mielestäni sovi kovin hyvin yhtään vakavampaan ihmisten seuraamiseen.
  Pelastuslaitoshan usein käyttää kolmiopaikannusta matkapuhelintukiasemien perusteella kadonneita etsiessä.

  Se mitä Freeze ilmeisesti tarkoittaa on a-gps jossa tarkkuutta parannetaan matkapuhelinverkon avulla.
  A-GPS – Wikipedia
  Tämä taas on käsittääkseni eri asia, kuin wifin perusteella tapahtuva paikannus.
   
 34. Tonnin Seteli

  Tonnin Seteli

  Viestejä:
  1 922
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ensinmainittuhan meillä jo on kattavasti kunnon kansalaisia varten, ja eiköhän sen tehoa kasvateta loppuun asti. Jälkimmäisenkin olemassaoloa epäilen folioisimpina hetkinäni. Tietenkin asia olisi luultavasti vuodettu varsin pian, mutta teoriassa moinen voisi olla jo aika monesta sukupolvesta. Kauan ne vesselit ovat ainakin älynneet salaa toivoa sitä.
   
 35. selectamatic

  selectamatic

  Viestejä:
  1 080
  Rekisteröitynyt:
  23.04.2019
  65-vuotias mies luuli tehneensä hyvät kaupat netissä – joutui julman ja kalliin vedätyksen uhriksi

  Heikko kielitaito ja menee ostelemaan bitcoineja joltain randomilta ulkomaan sivulta :facepalm: Antaa vielä pankkitunnuksetkin kaupan päälle :facepalm:
   
 36. Lucas

  Lucas

  Viestejä:
  3 005
  Rekisteröitynyt:
  27.05.2017
  dot1q tykkää tästä.
 37. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 710
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tällaisissa tapauksissa voi hyvin olla kyseessä jo aika pitkälle edennyt Alzheimer/dementia tai mitä näitä muistisairauksia onkaan.
  Omasta kokemuksesta voisi todeta, että eka selvä merkki pään leviämisestä olisi pitänyt olla raha-asioiden täydellinen sotkeminen, mutta siitäkin kesti useampi vuosi ennenkuin sen todella huomasi, että hetkinen, nyt tolla ei ole kaikki kotona.

  Tuskin sitä kovinkaan moni alkaa tekemään jotain muistitestejä sukulaisilleen, vaan ne pystyy feikkaamaan aika pitkälle ja itsehän ne eivät edes tajua olevansa muistisairaita.
   
 38. Desgorr

  Desgorr

  Viestejä:
  1 064
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  MedHot tykkää tästä.
 39. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  2 783
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
 40. Desgorr

  Desgorr

  Viestejä:
  1 064
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Kumpikin. Eläinrääkkäys, sekä tuo kuvaus.

  Edit:
  Toki tuo pyrstön sahaus on täyttä idioottimaisuutta ja eläinrääkkäystä, mutta kyllä tyhmänä voi pitää myös tuota videon nettiin laittamista. Ei tuossa nyt hirveitä järjen rippeitä tarvitse tietäessä, että mitä moisesta videosta tapahtuu. Olisivat jopa ilman videota päässeet kuin koirat veräjästä. Toki parempi näin, että jäivät kiinni itse teossa.
   
  Viimeksi muokattu: 06.06.2019
 41. KiriGai

  KiriGai Palvelinvelho

  Viestejä:
  114
  Rekisteröitynyt:
  06.11.2016
  Näin kun on pienillä kylillä varttunut, niin haluaisitko sinäkin jättää autosi kylmettymään sisältä -30c pakkaseen? Niin, en minäkään. Muina aikoina kyllä pysyy lämpimänä sen hetken kun käy jossain.

  Auton omistaja ei tehnyt mitään tyhmää, vaan se joka varastaa on tässä se tyhmä.
   
  rane58 tykkää tästä.
 42. Tonnin Seteli

  Tonnin Seteli

  Viestejä:
  1 922
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  No ketjun otsikon mukaisesti tyhmää on tietysti jälkimmäinen. Ensinmainittu on vaan niin monella tavalla väärin, järjetöntä, outoa ja absurdia, että teon tyhmyys jää sivuseikkana näiden varjoon.
   
 43. Cereal killah

  Cereal killah

  Viestejä:
  2 908
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tuollaisten takia Islannissa on jopa ihan sovelluksia siihen että koitetaan varmistua ettei lisäänny serkkunsa kanssa.
   
  Desgorr ja Tonnin Seteli tykkäävät tästä.
 44. Bertta

  Bertta

  Viestejä:
  202
  Rekisteröitynyt:
  13.01.2019
  Hammurabin laki vain käyttöön. Pyrstön sahauksesta jalkojen amputointi.
   
 45. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  2 783
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kuis lakia noudatettais teurastajien kanssa?
   
 46. Tonnin Seteli

  Tonnin Seteli

  Viestejä:
  1 922
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ei kai sitä jalkojen amputointia teurastaja tekisi?
   
 47. Gwilherm

  Gwilherm

  Viestejä:
  418
  Rekisteröitynyt:
  30.11.2017
 48. Tonnin Seteli

  Tonnin Seteli

  Viestejä:
  1 922
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Sillä erotuksella, että kun sarvikuonolta otetaan sarvi - mihin se ei kuole - ja vapautetaan se muuten ehjänä, asialla ovat suojelutyötä tekevät. Kun taas halutaan sarvi myyntiin, harvinainen elukka ensin kaadetaan ja haaskataan loput.

  Enkä toki sulje pois sitä, että korruption takia myös "suojeltujen" yksilöiden sarvia päätyisi myyntiin kovalla rahalla taikauskoa ja markkinoita buustaamaan.
   
  oestrus taurus tykkää tästä.
 49. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  2 783
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Nyt oli kysymys Hammurabin laista eli silmä silmästä, henki hengestä.
   
 50. Tonnin Seteli

  Tonnin Seteli

  Viestejä:
  1 922
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Juu, ja sitähän ei toki sovelleta tasapäisesti eläimiin, kuten edellä ehdotettiin. Huoli pois, ymmärsin kyllä öyhötyksen. Pidän silti letkautustani hauskana. Ainakin väsyneeseen, mutta ei tyhmyyteen asti väsyneeseen öiseen yleisöön se voisi upota
   
  Viimeksi muokattu: 07.06.2019
  AHPU tykkää tästä.