• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

Twitter (Elon Muskin jälkeen)

Liittynyt
05.03.2017
Viestejä
240
Eihän tuossa edes doxata mitään kun omalla nimellään kirjoittavat, ja luultavasti kaikki muu tieto on suoraan niitten profiileista.
Jälkimmäisessä ei näyttäisi kirjoittavan oikealla nimellä ja tieto siitä, että hän olisi opinto-ohjaaja on kaiveltu jostain ihan muualta, eikä siis todennäköisesti ole nähtävillä hänen profiilistaan. Eli kyllä, tämä olisi täyttänyt Muskin määrittelemän "doxxaus"-kriteerin.
 
Liittynyt
25.03.2024
Viestejä
82
Miksi ilmastonmuutosta vastaan sähköautoilla taisteleva Musk tukee ehdokasta joka ei usko asiaan ja tulee kumoamaan ympäristölakeja ja sopimuksia taas kerran jos pääsee valtaan?
Miksi ihmeessä hän tukisi ehdokasta..

..joka aloitti heti vittuilun jättämällä Teslan pois ja kehumalla kilpailijoita:
In a lengthy post to Musk’s X platform, Skoll ripped Biden for “purposely” shunning Tesla early in his presidential term, claiming the “slap in the face” to by far the most prolific U.S.-based electric vehicle producer was because Tesla isn’t unionized, and calling on Biden to “stop persecuting our entrepreneurs” like Musk.

..joka näyttää aiheuttavan muutakin häiriötä hänelle:

Tuossa linkattu maksumuurin takana oleva juttu: https://archive.vn/Pu2b4

..joka ehdottelee täysin hulluja veroja:
In case you missed it, a $5 trillion tax hike looms over American households and businesses in President Joe Biden’s latest budget proposal, which would include a 25% annual minimum tax on unrealized capital gains for individuals with incomes and assets exceeding $100 million.
Listaa voisi jatkaa loputtomiin, siinä ei paljoa paina joku "no piittenihän tykkää sähköautoista!".

eiköhän näistä meemeistä voi päätellä hänen mielipiteensä
Hauska meemi, kummallinen kultti, että tuommoinen tekisi putinistiksi.
 

ATE

Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
12 168
Elon kertoi Jordan Petersonin haastattelussa woke viruksen sekoittaneen hänen päänsä, kun antoi luvan hänen miespuolisen trans lapsen alkaa naiseksi. Kyse siis hänen pojasta nimeltä Xavier, joka nykyään tunnetaan nimellä
Vivian Jenna Wilson.

Muskille on omakin threadi olemassa. Tämä ei liity enää mitenkään twitteriin. Muille höpinöille myös Muskista.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
247 745
Viestejä
4 321 293
Jäsenet
72 099
Uusin jäsen
Antart

Hinta.fi

Ylös Bottom