Tulinen ruoka ja vielä tulisemmat kastikkeet

Viestiketju alueella 'Ruoka & juoma' , aloittaja Tinke-80, 26.02.2018.

Tagit:
  1. Tinke-80

    Tinke-80

    Viestejä:
    165
    Rekisteröitynyt:
    18.10.2016
    Löytyykö foorumilaisista paljonkin tulisen ruuan ystäviä? Itse olen kohtuu tulisen ruuan ystävä joka tilaa välillä tuoreita chilejä Heinän Puutarhalta ( Chilit, chilituotteet, chilituottaja, paprikat | Salo, Suomi ) ja välillä maustelee ruokiaan Poppamiehen chilikastikkeilla. Jokunen vuosi sitten tuli vielä kokeiltua aktiivisesti rajoja Blair'sin chilikastikkeilla mutta se hauskuus on jäänyt nykyään vähän vähemmälle. Sriracha-kastiketta tulee nykyään käytettyä kohtuu paljon, sillä onhan se aivan loistava ketsupin korvike.

    Laittakaas vähän suosikki chilikastikkeitanne ketjuun. Tässä pari omaa suosikkiani:

    Savuchili | Poppamies
    Savustettu chili jossa on sopivasti potkua. Aivan törkeän hyvää. Yksi parhaista chilisoosseista mitä tiedän.

    Vampyree | Poppamies
    Vampyree - Tätä voisi laittaa kilokaupalla leivän päälle.

    Tulinen kastike ”Adjika” | Euro-East Oy
    Georgialainen kohtuu mieto maustekastike, suosittelen kokeilemaan

    Original Death Sauce 148ml - Pulju.net
    Pakkohan Blair'sin joku kastike on tässä ketjussa mainittava. Todella tulista, ei aloittelijoille.

    Mites muut foorumin chilipäät, mitä tuotteita suosittelisitte?
     
    Viimeksi muokattu: 27.02.2018
  2. Pertti Kosunen

    Pertti Kosunen Basic Input/Output System

    Viestejä:
    2 559
    Rekisteröitynyt:
    19.10.2016
    Chilliwizards.co.uk - Ghost Pepper Powder -Naga Powder Bhut Jolokia - Chilli Powder

    Ruuanlaitossa ja lämmitettävissä eineksissä yms. naga morich/jolokia tms. toimii IMO parhaiten, mukava hitaasti potkaiseva lämpö. Poppamiehen Naga pyree ja Fataliin Naga Morich savustettuna tai ilman on myös suosikkeja, jos niitä on saatavilla. Jauheet vaatii vähän lämmitystä herätäkseen, pyreetä voi käyttää myös kylmissä kuten salaattikastikkeet. (Poppamiehen Naga Jolokia kastike menee korvikkeena, kun pyreetä ei ole saatavana.)

    Fatalii Gourmet Oy - Premium Mix -chilijauhe

    Fataliin Premium Mix on taitaa olla parhaimman makuinen sekoitus mitä olen maistanut, mutta vähän hintavaa usein käytettynä (miedompaa kuin nagat).

    Pasta de Aji Amarillo, 212g - Del Huerto

    Del Huerton Pasta de Aji Amarillossa on hyvän makuinen ja mukava vähän miedompi polte.

    Kashmir chilijauheella saa ruokiin hienoa punaista väriä, toimii paprikan sijaan. Tuoreet chilit ja jalapenot tietysti myös kovassa käytössä, saatavuus, maku ja vahvuus vaan harmillisesti vaihtelee turhan paljon marketeissa. Yllä mainittu Vampyree on myös käytössä mm. sinapin lisukkeeksi makkaroihin, leivän päälle jne. mihin sattuu.
     
    Tinke-80 tykkää tästä.
  3. Kaatis22

    Kaatis22

    Viestejä:
    87
    Rekisteröitynyt:
    14.02.2018
    Tulisen ruuan ystäville voisin suositella Youtubesta First We Feast -kanavan Hot Ones -ohjelmaa. Konseptina on julkkisten haastattelu samalla, kun he syövät toinen toistaan tulisempia kanansiipiä.

     
    Tinke-80 tykkää tästä.
  4. Tinke-80

    Tinke-80

    Viestejä:
    165
    Rekisteröitynyt:
    18.10.2016
    Tuttu kanava, Neil deGrasse Tyson veti kanssa kyllä tyylikkäästi:
     
  5. Kaatis22

    Kaatis22

    Viestejä:
    87
    Rekisteröitynyt:
    14.02.2018
    Jep. Minä en juurikaan tulisia ruokia syö, mutta nuo videot ovat kyllä herättäneet jokseenkin mielenkiinnon asiaa kohtaan.
     
  6. Rokkijani

    Rokkijani

    Viestejä:
    361
    Rekisteröitynyt:
    31.10.2016
    Tulisuus ruoassa kiehtoo, mutta aika keskitien tallaaja olen kuitenkin. Eli ei mitään raivotulisuutta, vaikka aavistuksen toleranssi taas viime aikoina kasvanut.

    Suosikkini:

    Habanero | Poppamies

    Laitoin äsken lehtipihvin, salaatin sekä perunoiden päälle. :)
     
    kekkeruusi tykkää tästä.
  7. kekkeruusi

    kekkeruusi

    Viestejä:
    3 645
    Rekisteröitynyt:
    02.11.2016
    Kyllä chili vei tämänkin miehen "turmiolle" jo nuorena. Ei mene päivää, ettei jossain muodossa sitä tulisi käytettyä. Ja nimenomaan, ei millään macho-bullshit-asteella, vaan mikä ko. ruokaan kulloinkin toimii. Vaikka miedoimmat eivät ole toleranssin vuoksi olleet enää käytössä pitkään aikaan.

    Chili, tuo elämäni suuri rakkaus. :love:
     
    jarmojs, Alias Hoboimp, Stanley H. Tweedle ja 2 muuta tykkäävät tästä.
  8. Hopeapaa

    Hopeapaa

    Viestejä:
    121
    Rekisteröitynyt:
    28.10.2016
    Semmosta suosittelen, kuin Poppamiehen Savunaga -kastike.

    On hieman tulisempi versio Savuchilistä.

    Savunaga | Poppamies

    Itsellä ei enää chilin syönti onnistu, kun pitkäaikainen ja raju syönti aiheutti sen, ettei vatsa enää kestä vaikka pää kestäisikin...
     
  9. kekkeruusi

    kekkeruusi

    Viestejä:
    3 645
    Rekisteröitynyt:
    02.11.2016
    Tuleeko sulle samoja oireita paprikasta?
     
  10. Zyrppa

    Zyrppa

    Viestejä:
    489
    Rekisteröitynyt:
    20.10.2016
    Eihän tuossa Blair'sissa ole kuin 35k scovillea? Joskus ostin kokeeksi jotain soossia (ei muistikuvaa nimestä), 328k scovillea. Hammastikun päässä pisara riitti polttamaan suuta vartiksi. Neljännes teelusikallista 4 hengen ruoka-annokseen riitti pilaamaan sen liialla tulisuudella.

    Jos nuo jigsaw gourmet nyt tekisi podeja niin saisi soossit väännettyä niistä
     
  11. Tinke-80

    Tinke-80

    Viestejä:
    165
    Rekisteröitynyt:
    18.10.2016
    On tullut maistettua Blairsin Mega Death soossia ja eihän sitä voinut lopulta käyttää mihinkään. Ja tämä maistelu tapahtui teelusikan väärällä päällä ja siitä huolimatta poltti aivan saatanasti.
     
  12. Fribo-71

    Fribo-71 Ex SMD,SMT,CNC Make ATK Great Again Team H2O

    Viestejä:
    1 291
    Rekisteröitynyt:
    27.01.2017
    Muutama vuosi sitten tuli kokeiltua itse kasvattaa chilejä.
    Velipojan kanssa otimma olutta ja grillattiin kunnes juttu kääntyi chileihin.
    Poika nousussa uhosi syövänsä ilme värähtämättä jos tarjotaan.
    Lajiketta en muista mutta noin kirsikkatomaatin kokoinen ja oranssi-punainen.
    Ensi puraisun jälkeen oli niin makeaa että,toinen nosti hikeä otsalle ja kolmannella poika
    alkoi kakomaan:rofl::rofl::rofl:Jäi loppu syömättä.
     
  13. spede

    spede

    Viestejä:
    1 243
    Rekisteröitynyt:
    16.10.2016
    Srirachan löytämisen jälkeen ei ole tullut pahemmin muita chilisooseja käytettyä. Jääkaapissa on jollain vajaalla satasella Poppamiehen pulloja joista alkaa käyttöpäivät hiljalleen tulla vastaan (vaikkei toki 99.99999% etikkapitoisuudellaan miksikään menekään).

    Sriracha ei ole se tulisin, mutta maistuu hyvälle toisin kuin miltei kaikki muut perinteiset chilisoosit. Tuoretta habaneroa tulee lisäksi käytettyä silloin tällöin; siinäkin on se maku kohdallaan kunhan siemenet kaapii pois.

    Poppamiehen kastikkeista paras maultaan oli Barbados ja Ahjoa tuli pistettyä silloin tällöin jos halusi oikein tulista (mutta se lähinnä pilaa ruoan ja maistuu ihan paskalle).
     
  14. maitopurkki

    maitopurkki

    Viestejä:
    788
    Rekisteröitynyt:
    06.01.2017
    Miten saat*na pystyy vetelemään chilejä noin vaan? Joku pirkan makea chilikastike ainoa oikeasti hyvä ja tabasco tappaa jo sisuskalut. :bored:
     
  15. poskiholisti

    poskiholisti Team R&T

    Viestejä:
    67
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Poppamiehen Vampyree on tosiaan pirun hyvä tomaattipohjainen pyree savustetulla valkosipulilla ja chilillä maustettuna. Toimii erityisen hyvin pasta- ja lasagnekastikkeissa.

    Vampyree | Poppamies
     
  16. Sleipnir

    Sleipnir 2. SoAS infantry brigade Brig. Gen. Sleipnir Platinum-jäsen Premium-jäsen Make ATK Great Again Tukijäsen Team Windows Team H2O Team Coffee Lake Team Luumu

    Viestejä:
    274
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Itsekin täysin hurahtanut chileihin ja tulisiin kastikkeisiin. Suosin poppamiehen naga jolokia murskaa ja käytänkin sitä moneen ruokaan. Antaa hyvää potkua ja ennen kaikkea hyvän makuinen. En siedä kastikkeita, joissa etikka tuntuu olevan pääaineena.

    Ainut ongelma tulisen ruoan ystävänä on arkiruoan tekeminen kahdelle, kun toinen ei kestä tulisuutta yhtään. Aina tulee omasta mielestä laitettua vain ripaus chiliä, mutta toinen puhaltelee ja hörppii maitoa tuskissaan. Ja jos toinen tekee ruokaa, niin tuntuu ettei se maistu miltään. Siinä tietysti auttaa nämä soosit.
     
  17. Pertti Kosunen

    Pertti Kosunen Basic Input/Output System

    Viestejä:
    2 559
    Rekisteröitynyt:
    19.10.2016
    Nyt kaikki lähettämään viestejä Poppamiehelle, että ottavat Naga pyreen takaisin valikoimiin järjellisen kokoisessa purkissa.
     
  18. BaTTman

    BaTTman

    Viestejä:
    406
    Rekisteröitynyt:
    08.11.2016
    Chilejä tuli kasvatettua, mutta nyt on jostain syystä jäänyt tämä harrastus.

    Meilläkin sama tilanne, että kukaan muu tässä taloudessa ei oikein tulisuutta kestä. Niinpä tulee laitettua pullosta omalle lautaselle. Poppamiehen ahjo on tähän aika hyvä.
    Itse en välitä habanerosta yhtään. Se on sellainen tuhkainen äkkijyrkkä jysäys, mikä pilaa ruuan maun.
    Tokihan sitä tuppaa olemaan joka paikassa, mukaan lukien tuo ahjon. Omaan makuun naga jolokia on hyvän makuinen. Ehdoton suosikki on kuitenkin jalapeno. Jalapeno tabascokin maistuu omaan suuhun paremmin kuin se alkuperäinen.
     
  19. Sleipnir

    Sleipnir 2. SoAS infantry brigade Brig. Gen. Sleipnir Platinum-jäsen Premium-jäsen Make ATK Great Again Tukijäsen Team Windows Team H2O Team Coffee Lake Team Luumu

    Viestejä:
    274
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Saisi samalla laittaa verkkokauppansa takaisin toimintaan. Nyt joutuu etsiskelemään kastikkeita ja chilejä eri verkkokaupoista ja pitkin citymarketteja.

    Ninjaedit. Mistä muuten ostatte nykyään chilejä ja muita tulisia tuotteita?
     
  20. xcft

    xcft

    Viestejä:
    67
    Rekisteröitynyt:
    19.10.2016
    Eikös täältä löydy ainakin suht hyvin noita Poppamiehen tuotteita?
    Poppamies Hot Shop by Grillikauppa

    Saisivat kyllä tuoda takaisin sen ison vampyree-purkin. Noita pieniä kuluisi melkein pari kuukaudessa ja sitten on purnukoita kaikki nurkat täynnä. Lisäksi oli aika paljon edullisempaa ostaa sellainen isompi purnukka.
     
    Sleipnir tykkää tästä.
  21. Fribo-71

    Fribo-71 Ex SMD,SMT,CNC Make ATK Great Again Team H2O

    Viestejä:
    1 291
    Rekisteröitynyt:
    27.01.2017
  22. SweeneyTodd

    SweeneyTodd Smooth Operator Tukijäsen

    Viestejä:
    785
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    On nuo etikkatökötit jääneet lähes täysin. Srirachaa ja jotain wings-kastiketta vielä jääkaapista löytyy ja jopa välillä käytän. Tuoretta chiliä ja erilaisia salsoja (pääasiassa itsetehtyjä) tulee sen sijaan käytettyä ruokiin, joihin ne kuuluvat. Vähintään muutaman kerran kuukaudessa tulee askarreltua jotain meksikolaista, intialaista tai kiinalaista joihin noita tulee laitettua. Välillä vähän tiheämminkin, kun tulisuudesta innostuu. Mitään tappokamaa ei tule tehtyä. Sellaista, että vielä muutkin maut maistaa ruoasta.
     
  23. Sleipnir

    Sleipnir 2. SoAS infantry brigade Brig. Gen. Sleipnir Platinum-jäsen Premium-jäsen Make ATK Great Again Tukijäsen Team Windows Team H2O Team Coffee Lake Team Luumu

    Viestejä:
    274
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Näyttää kasvaneen jonkun verran tuo tuotevalikoima. Vilkaisin tätä kauppaa silloin kun poppamies meni kiinni, niin valikoimassa oli vain muutama tuote. Täytyy seuraavaksi tilata täältä :tup:
     
  24. Antti Alien

    Antti Alien

    Viestejä:
    389
    Rekisteröitynyt:
    05.11.2016
    Pyysin vaimoa tuomaan kaupasta bbq-kastiketta nyhtöpossulle ja tämmöistä toimitti:
    Kentucky Bourbon BBQ | Poppamies

    Erittäin maistuvaa ja melko tulista. Sopi erinomaisesti lihan päällr hampurilaisen väliin. Pullon kylkeen painettu 3/10 oli mielestäni hieman alakanttiin arvioitu.
     
  25. Kautium

    Kautium IOdootti

    Viestejä:
    3 658
    Rekisteröitynyt:
    16.10.2016
    Sanotaan Tabascosta nyt sitten mitä tahansa, niin se niiden Habanero-versio on mielestäni mainiota maustetta ja kohtuullisen tulistakin. Suosittelen kokeilemaan, sillä tämä ei ole samaa etikkelientä kuin se tavallinen Tabasco.

    Siipipalojen kanssa ainoa oikea vaihtoehto on Poppamiehen lasipullossa myytävä Buffalo Wing -soosi, jota ei enää jostain syystä löydy poppamiehen sivuilta lainkaan. Muovipulloversio ei ole koostumukseltaan, eikä edes ulkonäöltään samaa kamaa.

    Tämä siis:

    [​IMG]
     
  26. JormaVeitikka

    JormaVeitikka BANNATTU BANNED

    Viestejä:
    1 462
    Rekisteröitynyt:
    20.12.2016
    Alkuperäistä kukko-srirachaa laitan käytännössä kaikkiin ruokiin mitä teen. Mulla on sitä autossakin mukana, ettei tien päälläkään tarvitse olla ilman.. :)
     
    jarmojs tykkää tästä.
  27. Good

    Good Premium-jäsen

    Viestejä:
    1 006
    Rekisteröitynyt:
    23.03.2017
    Thairuoka on vähä tulisempaa.
     
    oisqi ja MrFoxZet tykkäävät tästä.
  28. miiksu

    miiksu

    Viestejä:
    1 236
    Rekisteröitynyt:
    11.02.2017
    Aika mietoja sooseja täällä mainittu. Mutta savunaga on maullisesti hyvä mutta hivenen paremman makuinen on scorpion kastike poppamieheltä.
     
  29. kekkeruusi

    kekkeruusi

    Viestejä:
    3 645
    Rekisteröitynyt:
    02.11.2016
    Maku on tärkeämpää kuin tulisuus, ainakin minulle. Kapsaisiini-ekstrakti-kastikkeet ovat tulisia, mutta maistuvat kuolemalta.
     
    BaTTman tykkää tästä.
  30. miiksu

    miiksu

    Viestejä:
    1 236
    Rekisteröitynyt:
    11.02.2017
    Juu, hyvät chilit ei tarvitse hirveästi kikkailuja. Scorpion alkaa mennä sinne rajoille kun scovillet hipoo miljoonaa. Hyvä kuitenkin tortilloissa.
     
  31. kekkeruusi

    kekkeruusi

    Viestejä:
    3 645
    Rekisteröitynyt:
    02.11.2016
    Luonnolliset raaka-aineet chilin lisäksi auttaa asiaa. Sen sijaan, että kikkailtaisiin kemikaaleilla.
     
  32. Pertti Kosunen

    Pertti Kosunen Basic Input/Output System

    Viestejä:
    2 559
    Rekisteröitynyt:
    19.10.2016
    Scorpion -Tulisin Chilikastike | Poppamies

    Tuossa Poppamiehen soosissa ei ole kapsaisiini-tiivistettä.

    Minulla on tuota Trinidad (Moruga) Scorpionia jauheena, mutta aika vähän tulee käytettyä, kun minusta naga-sukuisten hitaammin potkaiseva polte on parempi. Tuo on sen verran vahvaa, että annostelu jää minun toleransseilla niin vähäiseksi ettei muusta mausta osaa sanoa mitään (poltetta kyllä riittää). Oikein tulisiin ruokiin tyyliin chili con carne tuota voi pienen ripauksen laittaa muiden chilien lisäksi, että saa kaikenlaista poltetta mukaan.

    Carolina Reaper on vielä testaamatta.
     
  33. JaySon

    JaySon

    Viestejä:
    423
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Itse en todellakaan ole mikään chilipää mutta tuota Poppamiehen Habanero-chilikastiketta on eksynyt jo useampi pullollinen käyttöön. Siinä on aika sopiva tulisuus omasta mielestä! Oliko niin etä jokin naga tms on sitten se jossa potku tulee viiveellä ja ns. lämpimästi? Sellaista tekisi mieli kokeilla.

    Tätä tuli ostettua purkki katsomatta tulisuusastetta mutta hyväähän se tämäkin oli, aika etikkaista mutta maukasta ja riittoisaa. Triple Hot Chili | Poppamies
     
  34. Chekkit

    Chekkit

    Viestejä:
    295
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Kaikenlaisia kastikkeita on tullut vedettyä, nyt ostin sittarista chipotleja jotka näyttää tältä:

    [​IMG]

    Mahtavan makuisia! Just sopiva tulisuus, tulee makua myös eikä pelkkää heattii
     
  35. Hopeapaa

    Hopeapaa

    Viestejä:
    121
    Rekisteröitynyt:
    28.10.2016
    Mielestäni habanero on aika lempeä ja jälkipotkuinen, samoin muutamat miedommat, kuten tuttuakin tutumpi jalapeno.

    Eniten etupotkuinen omaan makuun on cayenne ja sen jälkeen naga ja variantit.

    Savustetut jalapenot, chipotle, on todella lempeä ja polte tulee kumulatiivisesti kun syömistä jatkaa.
     
    JaySon tykkää tästä.
  36. BaTTman

    BaTTman

    Viestejä:
    406
    Rekisteröitynyt:
    08.11.2016
    Minulla juuri päinvastaiset kokemukset. Habanero sellainen todella äkkipikainen ja tuhkainen tulisuus.
    Naga taas sellainen hitaasti kasvava pehmeä tulisuus. Ja se tulisuus kasvaa sen kymmenisen minuuttia.
     
    JaySon tykkää tästä.
  37. Pertti Kosunen

    Pertti Kosunen Basic Input/Output System

    Viestejä:
    2 559
    Rekisteröitynyt:
    19.10.2016
    +1

    Habanero tuntuu heti ja lähinnä huulissa.
     
  38. Tinke-80

    Tinke-80

    Viestejä:
    165
    Rekisteröitynyt:
    18.10.2016
  39. El Chapo

    El Chapo

    Viestejä:
    62
    Rekisteröitynyt:
    21.10.2016
    Caribbean Hot | Poppamies oli pettymys; makeahkoa (tämä ihan ok), mutta ei tulisuutta, en tiedä sattuko kohdalle huono pullo.

    Satan's revenge taas aivan pirun tulista, annostelun kun oppii niin ihan jees.

    Naga-soossit olleet kaikki hyviä.
     
  40. Pertti Kosunen

    Pertti Kosunen Basic Input/Output System

    Viestejä:
    2 559
    Rekisteröitynyt:
    19.10.2016
    Tinke-80 tykkää tästä.
  41. Berzza

    Berzza

    Viestejä:
    265
    Rekisteröitynyt:
    22.10.2016
    Valkoliekin chilivalkosipulimurskaa menee vähän sinne sun tänne, mutta muuten ei nyt kovin tuliset mössöt mene. Srirachaa tuli koitettua, mutta tuommoista varsin etikkaisen makuista litkuahan tuo vaan oli.

    [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
     
  42. Tinke-80

    Tinke-80

    Viestejä:
    165
    Rekisteröitynyt:
    18.10.2016
  43. Kautium

    Kautium IOdootti

    Viestejä:
    3 658
    Rekisteröitynyt:
    16.10.2016
    Tuosta oli aiemmin tarjolla savustamatonta versiota, joka oli mielestäni parempaa.
     
  44. jarmojs

    jarmojs

    Viestejä:
    31
    Rekisteröitynyt:
    08.04.2018
    Ite tykkään tehdä chilisooseja omilla resepteillä. Toki kaupan puteleitakin löytyy kaapista, mutta moni kaupallinen kastike on makuuni liian etikkaista, vrt. Tabasco. Viimeksi tein reilut 3 litraa sellaista paksumpaa, salsatyyppistä, johon potkua antoivat rocotot.
     
  45. jarmojs

    jarmojs

    Viestejä:
    31
    Rekisteröitynyt:
    08.04.2018
    Niin on minullakin, mutta toivottavasti tilanne korjaantuu nykyisten taimien myötä. On siellä myös FG Jigsaw ja Hainan Yellow Lantern kasvamassa rocotojen ja rawittien ohella.
     
  46. Apinamakina

    Apinamakina

    Viestejä:
    169
    Rekisteröitynyt:
    14.07.2017
    Ite tykkään noista Poppamiehen Barbados- ja West Indian-kastikkeista. Pientä mausteisuutta lisäävät ruokaan, mutteivat mitään polttavia infernon liekkejä. Täytyy tuo Caribbeankin vielä kokeilla.
     
  47. hyppyheikki

    hyppyheikki

    Viestejä:
    7
    Rekisteröitynyt:
    21.11.2016
    Ja tähän vielä jatkoksi. Tuttava on töissä M-Marketissa ja sai tilattua tuota kastiketta Wihurin tukun kautta. Ilmeisesti sitä kautta tulee juurikin Haugen-Gruppen Oy:n maahantuomana. Tuota reilu vuosi takaperin selvittelin ja näin sai "kikkailtua" kauppaan kastiketta.
     
    Tinke-80 tykkää tästä.
  48. Desgorr

    Desgorr

    Viestejä:
    346
    Rekisteröitynyt:
    19.10.2016
    [​IMG]

    Maukas ja sopivasti tulinen sinappi. Tämä menee jatkoon :tup:
     
  49. Negan

    Negan

    Viestejä:
    84
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Tulihan noilla soosseilla joskus pelattua, homma tasaantui lopulta Blairs Pure Deathiin ja kun sitä ei enää saa paikallisista niin Poppamiehen habanerokastike on ok. Tuolla puljussa tuota purea tosin näkyis olevan (sitten kun on).
     
  50. OD.

    OD.

    Viestejä:
    115
    Rekisteröitynyt:
    14.12.2016
    Söin joskus enemmänkin(lue joka päivä), mutta alkoi vatsa oireilla aika pahasti. Kaappi oli täynnä Blairin kastikkeita ja muita herkkuja, kuten 1M scovillen jolokiapyrettä. Varsinkaan jolokiaa/vahvempia chilejä ei tunnu vatsa kestävän, mutta Srirachaa voin syödä ja laitankin esim. leivän päälle joka päivä. Sinänsä outoa, koska minua ei närästä melkein mikään ja paprikaakin voin syödä kilokaupalla.

    Parhaita maustekastikkeita ovat mielestäni ketjussa aiemmin mainittu Vampyree, savuchili ja Sriracha. Myös perinteisellä Tabascolla (ja sen Habanero-versiolla) on paikkansa esim. pitsan päällä, johon kelpaa etikkaisempi kastike.
     
    jarmojs tykkää tästä.