Tietoturvauutiset ja blogipostaukset

Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
2 383
KeePassXC työpöydällä ja KeePassDX Androidissa + StrongBox iOS:ssä toimii myös 2FA-varastona.
 
Liittynyt
11.11.2023
Viestejä
128
Itsellä tuo Tvilio käytössä, voi hemmetti. Siirryin joskus Microsoftin authenticatorista jostain syystä ja nyt joudun kuitenkin Microsoftia käyttämään salasanattoman tilin takia, eli pitäisi kai nähdä vaiva ja siirtää loputkin takaisin. Tuossa oli vaan muistaakseni joku etu mitä ei Microsoftin jutussa ollut(pilvitallennus?) vai mikäköhän oli miksi siirryin :D
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
359
Vaikka WRT54G oli kova purkki aikanaan, ehkä jättäisin nämä tuoreimmat ostamatta.


During routine installation checks, Testaankoop detected several data packets being transmitted to an AWS server in the US. These packets included the configured SSID name and password in clear text, identification tokens for the network within a broader database, and an access token for a user session, potentially paving the way for a man-in-the-middle (MITM) attack.
Selvästi konekäännetty tuosta lähteestä, mutta eiköhän se pääosin selväksi tullut.
 
Liittynyt
07.07.2019
Viestejä
1 456
2FA-työkalut kannattaa valita sellaisiksi, että ne toimivat offlinessa ilman mitään tunnuksia mihinkään palveluun. Ei ole riskiä siitä, että tunnukset tai seedit vuotaa jonnekin.
Eihän tuo mitenkään sitä estä, että tunnukset ja shared secretit vuotaa siitä palvelusta jonka kanssa niitä käytetään. Siksi on olemassa järjestelmiä jotka ei käytä shared secrettiä kuten WebAuthn / FIDO2. FIDO2 tarjoaa myös automattisesti mahdollisuuden avainten turvalliseen säilyttämiseen niin, että niitä ei voida varastaa, ainakaan mitenkään kohtuullisin resurssein.

Olikos Blast-RADIUS hyökkäys jo mainittu? MITM:illä sisään järjestelmiin ilman salasanaa, koska käyttää MD5:sta. Ei sinänsä yllätä, perusteet ihan perusteita, sovellettu vaan. Kivan logon ja saitinkin ovat vaivautuneet tekemään asialle.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
4 034
Taas tuli konkreettinen havainto miksi nämä tietoturva asiat on nykyäään tärkeitä. Tuossa näpyttelin ei vielä varsinaisessa käytössä olevaan Mikrotikin reitittimeen palomuurisääntöjä ja testausta varten oli ping sallittuna wanista ja kylläpä vaan riitti koputtelijoita kun pistin säännölle hetkeksi loggauksen päälle. Sitten oli vahingossa pari minuuttia säännöt niin että hallintaportit oli auki internettiin päin kun pyörittelin sääntöjen järjestystä ja kylläpä oli botit koittaneet paukuttaa sisäänkirjautumista eri tavoin.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
247 102
Viestejä
4 306 831
Jäsenet
71 984
Uusin jäsen
Jonesy

Hinta.fi

Ylös Bottom