Thermaltakelta suurikokoinen Level 20 HT -kuutiokotelo

Viestiketju alueella 'Uutisia lyhyesti' , aloittaja Juha Kokkonen, 06.11.2019.

 1. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  6 421
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016


  Thermaltake on julkaissut Level 20 -mallistoonsa uuden suurikokoisen HT-kotelomallin. Kyseessä on erittäin tilava kuutiomainen kotelo, jonka fyysiset mitat ovat 613 x 468 x 503 mm ja 20,4 kg.

  Level 20 HT:ssa on lasipanelointi neljällä sivulla ja modulaarinen sisusta tarjoaa monipuoliset kustomointimahdollisuudet. Tilaa on E-ATX-emolevylle, 260 mm korkealle prosessoricoolerille ja jopa 400 mm pitkälle näytönohjaimelle. Jäähdytyksestä vastaa kaksi kattoon esiasennettua 140 mm tuuletinta, joiden lisäksi tuuletinpaikkoja on kaikkiaan 10 kappaletta. Koteloon on mahdollista asentaa myös kaksi 360 mm jäähdytintä.

  Kotelosta tulee saataville musta perusversio sekä valkoinen Snow Edition -malli. Hinnoista tai saatavuudesta ei ole vielä tietoa.

  Lähde: Level 20 HT
   
 2. Kepe

  Kepe

  Viestejä:
  648
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Onko tää kotelo joku huono vitsi? Kyljen radiaattori ilmeisesti imee ilmaa maagisesti lasipaneelin läpi ja pohjalla oleva kierrättää kotelon sisällä olevaa ilmaa uudestaan ja uudestaan. Katossa on pari tuuletinta, jotka puhaltaa kotelon sisällä olevat ilmat maagisesti lasilevyn läpi ulos. Toinen kattotuulettimista on emolevyn takapuolella, jolloin se ei juurikaan auta ilman kierrättämisessä siellä, missä sitä lämpöä tuotetaan. Kotelon takaseinässä on pari tuuletinpaikkaa, joilla voi jäähdyttää tunnetusti koneen kriittisintä osaa; kuumana käyvää emolevyn asennuslevyä.

  ThermalTaken tuotteet nyt on aina olleet varsin keskinkertaisia, mutta tämä vetää typeryydessään jo jonkin sortin pohjat :facepalm::rofl:

  tt20ht.PNG

  Jumalattoman kokoinen ja painoinen möhkälekotelo, johon saa yhden tuulettimen huolehtimaan lämpimän ilman poistamisesta emolevyn etupuolella olevasta tilasta, jossa kaikki kuumana käyvät komponentit sijaitsee. Ja sekin tuuletin puhaltaa kohti lasilevyä.
   
  Viimeksi muokattu: 07.11.2019
 3. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  6 421
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Videon perusteella ilmaa otetaan myös kotelon kulmista lasien ja kulmapalojen saumasta. Siitä en tiedä kuinka suuret raot siellä oikeasti on ja onko niistä todellisuudessa mihinkään.
   
 4. Kepe

  Kepe

  Viestejä:
  648
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Juu, ne on tuossa etupaneelin lasin molemmin puolin.
  tt20htetu2.png
  Ilma tuppaa vaan fysiikan lakien takia virtaamaan siitä missä vastus on vähäisin, joka tarkoittaa sitä että tämän kotelon tapauksessa suurin osa koteloon virtaavasta ilmasta tulee sisään noiden ilmanottoaukkojen yläosasta. Silloin se taas ei juurikaan auta jäähdyttämään mitään.
  tt20htsivuilma.png
  Joka tapauksessa kotelon etuosassa, jossa kaikki lämpö tuotetaan, on vain yksi 140mm tuuletin kotelon katossa imemässä ilmaa sisään ja puhaltamassa sitä ulos, jos kotelon pohjaan asennetaan radiaattori pystyasentoon, kuten mainoskuvissa näkyy. Toinen kattotuuletin on kotelon takaosassa.
  tt20htetu.PNG
  Katon tuulettimet on kaiken lisäksi peitetty lasipaneelilla, ja katossa olevat ilman ulostuloaukot on kotelon sivuilla. Eli kattotuulettimien tuottamalle ilmavirralle on melkoiset esteet.
   
  Juha Kokkonen tykkää tästä.
 5. lättyviikari

  lättyviikari

  Viestejä:
  16
  Rekisteröitynyt:
  03.09.2019
  No mitä nyt kotelosta muutaman videon katsoin niin eiköhän ole vesileikkeihin ihan soiva peli. Saahan tuo pohjasta ilmaa myös. Mielestäni pystyy melko hyvin vaihtelemaan tuulettimien, radien paikkaa.
   
 6. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  6 421
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Juu, eihän tuo tosiaan jäähdytyksellisesti mitenkään kovin optimaaliselle vaikuta, en sitä tuossa koittanutkaan sanoa.