Testissä Sony Xperia 1 VI

Diizzel

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
2 208


Diizzel kirjoitti uutisen/artikkelin:
Sonyn Xperia-malliston älypuhelimet ovat jo pidemmän aikaa erottuneet markkinoiden massasta tarjoamalla useimmista kilpailijoista poiketen lippulaivaluokassakin 3,5 mm:n kuulokeliitännän ja microSD-korttipaikan. Lisäksi valmistajan vanhemmat lippulaivat ovat tarjonneet varsin korkean 21:9-kuvasuhteen näytön. Sonyn huippumallit eivät kuitenkaan ole io-techin testeissä yltäneet jättimenestykseen lapsustensa, kuten lyhyen päivitystukensa, vuoksi.

Tänä vuonna Xperia 1 VI -lippulaiva tuo mukanaan muutoksia, joista kuluttajalle näkyvin on näytön kuvasuhteen levennys pykälän perinteisempään 19,5:9:ään, mutta sen lisäksi myös päivitystukea on parannettu 3 suureen Android-päivitykseen ja 4 vuoden tietoturvakorjauksiin. 1400 euron hintainen huippumalli saapui myös io-techin testipenkkiin ja uudessa testiartikkelissa tutustumme laitteeseen reilun parin viikon ympärivuorokautisten käyttökokemusten pohjalta.

Lue artikkeli: Testissä Sony Xperia 1 VI

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 887
1400€ puhelimessa 4v päivitykset? Eikä tarjoukseen kuulu edes kaapelia tai laturia?
Luuleeko Sony siirtyneensä jonkinlaiseen omena-universumiin jossa tätä pidettäisiinkin hyvänä tarjouksena :rofl:
3-400€ hinnasta pois ja vähintään 5v päivitykset niin saattaisi olla käyttökelpoinenkin. Ellei joku nyt sitten laske tavatonta lisäarvoa kameroilleen jotka lienevät Sonyn tuntien toki huippuluokkaa.
 
Liittynyt
06.12.2016
Viestejä
321
Harmi että Sony pilasi tämän muutamalla kuvasuhteen ja resoluution.

21:9 Sonyt on istuneet käteen paremmin kuin mitkään muut luurit, eilen kävin tätä VI mallia tutkimassa ja ihan selkeästi ergonomia on vaan huonompi vs nykyinen IV. IV pysyy luonnollisesti yhdessä kädessä ja peukalo yltää helposti reunalta toiselle, VI:ssä jos pitää luurista hyvän otteen ettei tunnu että tippuu, niin joutuu vähän kurottamaan peukulla

Kai tuokin käytössä menisi mutta itselle selkeä iso huonompaan päin meno.

Myös 1080p näyttö on ihan vitsi "1400€ luuriin, hinnan pitäisi olla alle tonnin jo tuon vuoksi, vaikka 4k onkin ehkä vähän ylilyönti, niin kyllä tämä paremmalle näyttää 4k materiaalilla.

Noh, aina voi ostaa V:n kunhan se vielä tuosta 999€ halventuu
 
Liittynyt
01.12.2021
Viestejä
65
Hyvä testi kirjoitus, omaan makuun liian kapea ja korkea puhelin, tietenkin se hinta. Olisipa joskus hauska saada tietää kestääkö Sonyn video kuvaus metalli keikkoja livenä, etenkin se äänen sisään tulo olisi akillelleen kantapää. Sitä odotellessa käytetään siihen omena puhelinta.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
245 947
Viestejä
4 297 454
Jäsenet
71 735
Uusin jäsen
Mesimeloni

Hinta.fi

Ylös Bottom