Terminator: Resistance

GPO

Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
205
Samalta porukalta tuli jokunen vuosi sitten rautainen Rambo: The Video Game, joten kannattaa ehkä lukea ennen ostoa muutamat arvostelut tuosta Terminatorista... :D

 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 065
Tulipa puskista että tämmöinenkin on tehty:
Terminator: Resistance on Steam
Näyttää hyvältä! Pitää ostaa sopivassa välissä!
Itse ostin VKL ja nytten sain lävitse(kestoa tuli about 14h)
Vanhanaikainen mekaniikka ja huomaa ettei ole AAA tekele mutta itse tykkäsin näin terminaator fanina.
Ei ehkä 40€ arvoinen mutta kannattaa laittaa korvan taakse jos steamin aleista löytyy halvalla.


Varovaisen 3/5 uskaltaa antaa vahvojen terminaattori fanilasien läpi katsottuna, sen verran ekasta ja toisesta leffasta on easter eggeja matkan varrella että tippa melkein tulee liinssiin ja vaikka tämä ei kovin iso meriitti ole mutta voinen puhua parhaasta terminaator pelistä.

Pelin läpäistyäni tämä fiilis tuli:
"God damn time traveling robots"
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 967
Alelaarista täytyy hankkia. Ei vaikuta kovin kummoiselta teokselta teknisesti mutta Terminator teemana kiinnostaa. Tässäkin saattaa olla mainettaan parempaa viihdettä kuten Enemy Front pelissä.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
831
Varmaan tulee tämä kanssa jossain vaiheessa hankittua, kun tulevaisuudensota teemoineen on paljon mielenkiintoisempi tekele kun varsinaiset Terminator elokuvat enää vuosiin. Saa vaan nähdä että jaksanko odottaa alennuksia vai tuleeko napattua jo ennen niitä.

Ilmeisesti ainakin Steamissä saanut pelaajilta erittäin positiivisen vastaanoton tähän mennessä. :)
 
Liittynyt
27.01.2017
Viestejä
345
En pelaa paljonkaan joten en edes tiennyt koko pelistä katoin ton arvostelun ja luin netistä kommentteja ni todellakin aion hommata terminaattori fanina sitten joskus tonne kaikkien leffojen seuraksi :)
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
1 162
Tulee sitten hankittua kun vähän halvemmalla saa, muuten voisikin tuohon 40 euroon ostaa mutta vertaa esim Halon MCC:hen ja myöskin "poltin" itseni Outer worldsin kanssa kun maksoin melkein täyden hinnan siitä ja oli kohtalainen pettymys.
 

Awelonian

Residentti maahanmuuttaja
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
1 637
Oho. Tuota arvostelua kun katsoi, niin tuohan on hyvä lisenssipeli, jossa on jopa otettu lisenssistä jotain irtikin. Varsinkin sykähdytti tuo kohta, missä bossina olevalta T-850 infiltraattorilta pystyi polttamaan sen ihon pois, jotta koko endoskele tuli näkyviin. Äänet tuossa on ihania, tuo 40 watin pulssikivääri on niin ihana. Helvetti. Kai tämä pitäisi ostaa.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 252
Tuli ostettua ja tunnin verran pelailtua. Vähän kököltä tuntuu aluksi mutta varmaan Terminator-fanina tämä tulee läpi pelattua kun noita pelejä ei pahemmin ole. Future Shockia ja Skynetiä tuli joskus ammoisina aikoina pelattua.
 
Liittynyt
26.01.2017
Viestejä
592
Nice. Tulee hieman ehkä Stalker mieleen tästä. Videon pohjalta vaikuttaa avoin maailma peliltä?

Tämä toinen video antaa ymmärtää, että ei tää mikään huippumenestys ole...

 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 065
Nice. Tulee hieman ehkä Stalker mieleen tästä. Videon pohjalta vaikuttaa avoin maailma peliltä?

Tämä toinen video antaa ymmärtää, että ei tää mikään huippumenestys ole...

Kyllä tää aika putki on vaikkakin tietyissä kohdin voit liikkua muuallekin side questien perässä.
Jos verrattaan siis far cry maailmoihin.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 065
Joo kyllä tässä pitää olla vahvat terminaattori lasit silmillä kun pelailee mutta niin paljon easter eggeja oli ekasta kahdesta leffasta että viihtyi jo niiden perusteella.

Mutta eiköhän tässäkin hinta tule tippumaan ja ensvuonna voikin saada todella halvalla nykyiseen hintaa verrattuna.

Ei varmaan mikään myyntimenestys ole ollut jo pelkkien yleisten arvosteluiden perusteella ja tilanetta ei varmaan auttanut se että Dark Fate sitten ampui koko franchisen vessan pytystä alas.
 

Hiikeri

Team Intel
Team NVIDIA
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
1 341
Toi RAMBO:han on syösty alimpaan kastiin, silti sadat kommentoijat ovat kehuneet tätä Terminaattoria että Rambo pelin ongelmien suhteen on pelaajia kuunneltu ja useiimat parannukset on siirretty Terminaattoriin. Jota todella useat ovat kehuneet tunnelmaltaa, mekaniikka on mitä on noin pienen pajan tuotokseksi, silti kuulemma OK eli, MUST peli leffa-sarjan faneille.

Itsekkin törmäsin ko. peliin vasta muutama päivä sitten, ja katellaan tota mustaa perjantaita josko olisi kivassa alennuksessa jossain niin hankintaan menee.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 065
Toinenkin Terminaattor peli tekeillä, toisin fanin toimesta:


Tässä resistancessa oli mielestäni hyvin tehty alussa että T-800 mallit olivat vaarallisia ja eikä normi aseilla saanut vaurioita tehtyä, varsinkin sairaala kohtaus oli kuin alien isolationista otettu kun piti pelko perseen alla hiipiä T-800 mallien ohi.
Mutta kun sai plasma aseet niin sittehän se menikin perus pumpumiksi.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 252
Jotenkin utuinen tuo näkymä pelissä ja säätöjähän ei ole nimeksikään. Film grainin ja motion blurrin koitin ottaa pois päältä? Resoluutiokin on oikea.

E. eiku jaah, fullscreen vetää tuon blurriksi mutta windowed fullscreen ei :/
 
Liittynyt
26.01.2017
Viestejä
592
No jaa, tuli kokeiltua, 15min jaksoin pelata. Tosiaan täyttä putkijuoksua, graffat nätit kyl mut jotenkin ideana aika vanhaa juttua. Ellen erehty niin samalla moottorilla kuin eka Metro tuli tehtyä? Stalkerin ja Arman jälkeen näihin on vaikea päästä..
 
Liittynyt
26.01.2017
Viestejä
592
Eiks tosta saa millään sitä crosshairia veke, eli tähtäintä ja pistettä?
 

jyppi

Tukijäsen
Liittynyt
06.05.2018
Viestejä
475
Pitäähän tuo ostaa kun tulee jonkinlaiseen tarjoukseen.

 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
831
Tuli tämäkin hankittua ja ihan hyvää äksöniähän tuossa on ollut, vaikka ohjaus onkin välillä vähän kankeahkoa ja esim. fysiikat on aikalailla vain niillä esineillä joille pelintekijät ovat nähneet jonkun tarkoituksen. Myöskään terminaattorit nyt eivät kovin hyvin osaa yhdessä toimia, jos joku niistä pelaajan havaitseekin jossain. Teemansa puolesta tulevaisuuden likaisine sotineen, kuitenkin paljon parempaa menoa tässä ollut mitä sarjan varsinaisissa elokuvissa vuosiin. :) Kaikenlaista tavaran keräilyä myös pelissä riittää, joita voi sitten vaihtaa tilivaluuttaan, jolla ostaa jotain muuta tai sitten rakennella itse suoraan juttuja. Alempana vielä kuva pelin eräästä varsin tutusta yksityiskohdasta:


tv-takka.jpg
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
831
Keskiarvo 54p, joista 4% suosittelee:
Terminator: Resistance for PC, XB1, PS4 Reviews

Ei hirveitä ostohaluja herätä.
Ovathan nuo ammattiarvostelijoiden arvosteluscoret nyt ihan naurettavan alhaisia tälle. Tuollaisia pisteitä en nimittäin muista nähneeni kuin todella surkeilla peleillä, joihin tämä ei kyllä todellakaan kuulu. Ei tosin silläkään että tämä olisi mitään vuoden peli palkintojakaan voittamassa, mutta ainakin omalla kohdalla vuoden positiivisin yllätys palkinnon voisi saadakin. Loistava alkuperäisten Terminatoreiden tunnelma ja vihdoinkin peli siitä tulevaisuuden sodasta (josta ainakin nuorena itse aina toivoin että joku pelin tekisi), jota kankeahko pelimekaniikka ja ei niin super nerokkaat vastustajat painaa jonkin verran alaspäin. Täyteen hintaan tuli peli ostettua Steamistä lopulta ja Terminator 1 ja 2:sen vanhana fani ei kyllä kaduta yhtään. :) Jonkun multiplayerinkin olisivat kyllä saaneet mukaan heittää, niin olisi voinut pelailla välillä molemmilla puolilla.
 
Liittynyt
26.08.2017
Viestejä
816
Menee samaan kastiin 2015 Mad Maxin kanssa, eli universumilleen uskollinen mutta pelimekaniikoiltaan yllättämätön ja perin keskinkertainen. 6/10.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
831
Itse antaisin tälle Terminator 1 ja 2 elokuvien fanina varmaan 7/10. Ja tiivistäisin pelin niin, että peli on rosoinen kuin itse vastarintaliikekin, mutta hoitaa kuitenkin lopulta hommansa.

Toki jos ei tuo tulevaisuuden sota koneita vastaan niin kiinnosta, niin varmaan helpompi rokottaa tuosta pelillisestä kankeudesta ja vihollisten tekoälyn vähemmän loistavasta tilasta, mutta siltikin kyllä pakko ihmetellä noita joidenkin isojen julkaisujen arvosteluja, jotka ovat antaneet tälle jotain 3/10 tai 40/100 arvosanoja. Vähän mietityttää että onko sinne lähetetty joku vieläkin bugisempi versio arvosteluun, sillä kyllä tässä kuitenkin kaikesta näkee että lisenssistä on yritetty ottaa jotain irtikin ja esim. plasma-aseita on mukana jopa ehkä vähän liikaakin erilaisia. Itse pelailin tätä niin että yksin liikkuessa tuli yritettyä enemmän hiiviskellä ja sitten taas jos mukana oli muitakin ihmisiä tuli enemmän ammuskeltua, ja ainakin tällä tavalla pelaamalla enemmän vaihtelua tässä oli mielestäni kuin esim. itselläni yhä kesken olevassa Farcry 4:ssä, jossa sitä loputonta ammuskelua riittää niin tehtäville mennessä kuin siellä ollessakin. Myöskin monissa arvosteluissa valitetaan grafiikoista, mutta jos nämä ovat vuonna 2019 huonot grafiikat niin varsin hyviä aikoja kyllä sitten eletään jo. Olisihan tuossa ollut esim. ihmishahmojen osalta parannettavaa ja osa näkyvästä ympäristöstä oli jätetty yllättävänkin heikkotasoiseksi, mutta sitten taas osa grafiikoista oli mielestäni oikeinkin hienosti tehty ja otettu Unreal enginestä hyvin hyötyä irti.

Toivottavasti julkaisevat vielä tähän jonkun vihollisten tekoälyä parantavan ja ehkä vihollisten määriäkin nostavan vaikeustaso patchin, niin voisi vielä uudestaankin pelailla ja katsoa miten vaikuttaa jos tekee erilaisia valintoja noissa pelin keskusteluissa.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 065


Tämän verran tuli jaksettua jopa :cigar2: uudella kierroksella sitten onnellisempi loppu.

Lähetin itseni ajassa taaksepäin korjaa tekemäni virheet, harmi vain kun ng+ ei ole.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
938
Itse tullut tätä jonkun 5 tuntia pelattua. Tykkään Terminator elokuvista, ja olihan tämä pakko hankkia. Grafiikat pelissä ei keskimäärin ole ehkä ihan tätä päivää, mutta paikoitellen on taas hienonkin näköistä. Peli toimii Ryzen 1800X prossulla ja 1080ti kortilla hienosti ja mitään ongelmia ei ole ollut tuon noin 5 tunnin aikana.

Jos jotain moitittavaa pitää sanoa, niin kuva on vähän sellainen kuin olisi blurri päällä kokoajan, vaikka se on pois päältä. Katsoin netistä ja siihenkin on korjaus kun muuttaa vain gameini asetuksia.

Edit: tässä linkki jolla ei ole niin suttuisen oloinen grafiikka: [TIP] How to make graphics sharper. :: Terminator: Resistance General Discussions

Itse ostin tämän pelin tunnelman takia, ja ei ole pettänyt odotuksia. Mainittakoon vaikka kohtaus, jossa ensimmäisen kerran tulee T800 yksikköjä vastaan enemmän, ja aseina on vain hernepyssyjä=) Ja olet jonkun auton takana, ja ohi marssii kunnon rivi T800 robotteja, siinäkin rupes vähän kuumottamaan.

Edit. Peli meni läpi noin 10 tunnissa ja lopussa tosiaan oli kaikenlaista laser pyssyä, niin ei oikeen ollut haastetta noista normi terminaattoreista. Pitäisi kokeilla pääseekö peliä läpi normi aseilla pelaamalla jossakin vaiheessa.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 252
Tullut pelattua kohta 10 tuntia ja vaikka peli on vähän rosoinen niin pitänyt täysin koukussa ilman mitään kyllästymisen merkkejä. Samaa ei monesta AAA-pelistä voi sanoa.
 

Starglazer

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 784
Tämä nyt Steamissa alessa kolmella kympillä. Hyvältä vaikuttaa toistaiseksi. Hemmetti kun tuli kylmät väreet selkärankaan jo alkuvalikossa!
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 065
Nytten on tullut päivityksiä:

Teyon have released a major title update for Terminator: Resistance on Steam. It includes some highly requested balance, technical and gameplay updates. We have also added support for some additional languages.

This is a great time to give the game a second playthrough, you can also reach out to us at @Reef_Games on Twitter if you want to provide feedback!

Patch Notes:

Additional Languages

 • Russian subtitles and text are now supported
 • Japanese subtitles and text are now supported
 • Simplified Chinese subtitles and text are now supported

Balance

 • General enemy AI Improvements and fixes
 • Enemies will behave differently based on difficulty selection
 • Improved general balance of difficulty levels.
 • Loot found will now differ depending on the difficulty
 • Weapon stats will differ between difficulties
 • General weapon stats have been slightly modified
 • Skill tree variables have been slightly modified
 • Rail plasma weapons (Snipers) now consume 5 ammo rounds per shot, instead of 1
 • TC16 plasma weapons (Semi-Auto rifles) now consume 2 ammo rounds per shot, instead of 1

Video/Graphics

 • FOV (Field of view) slider added to video options
 • FidelityFX (AMD) option added to video options (Contrast-Adaptive Sharpening and upscaling)
 • Immersion Upgrades - HUD modification options added. You can now enable/disable individual HUD elements to make the game more immersive
 • Improved support for Ultrawide resolutions
 • Level lighting & post-processing improvements
 • Chromatic aberration toggle added to video options
 • Other small graphics improvements and tweaks

Gameplay

 • Player movement/locomotion has been slightly improved

Other

 • Save backup system added to help prevent data being lost
 • Numerous crash fixes
 • Other small bug fixes and improvements
Mutta tuskin muuttavat peliä, jos joku on "huono" niin siitä muuksi muutu.

Hieno peli oli itselleni terska nörtille.

 

Starglazer

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 784
Neljä tuntia takana eikä mitään isompaa negatiivista ole tullut vastaan. Vaikea tämä on vaikella vaikeusasteella! Henki lähtee hetkessä. Ja niin se minusta pitääkin olla, ei nämä mitää perheenisiä ole vaan tappajarobotteja.
 

Starglazer

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 784
No nyt meni läpi. 16 tuntia näyttää pelikello. Olipas eeppinen lopputaistelu! Kaiken kaikkiaan todella hyvä peli. Ja hiton vaikea oli hardilla, henki meni koko ajan. Ei edes lopussa mennyt liian helpoksi vaikka oli aseita mulle jakaa ja skillit tapissa. Lopussa vähän häiritsi kun terminatorit ilmestyivät tyhjästä, ja välillä vielä todella lähelle :confused2:
Oli tämä paras Terminator peli, Future Shock hyvänä kakkosena. Tosin siitä nyt on jo melko kauan aikaa :)
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 065
No nyt meni läpi. 16 tuntia näyttää pelikello. Olipas eeppinen lopputaistelu! Kaiken kaikkiaan todella hyvä peli. Ja hiton vaikea oli hardilla, henki meni koko ajan. Ei edes lopussa mennyt liian helpoksi vaikka oli aseita mulle jakaa ja skillit tapissa. Lopussa vähän häiritsi kun terminatorit ilmestyivät tyhjästä, ja välillä vielä todella lähelle :confused2:
Oli tämä paras Terminator peli, Future Shock hyvänä kakkosena. Tosin siitä nyt on jo melko kauan aikaa :)
Saitko parhaan lopun?
Elikkä sait kaverit pois tukikohdasta ja varastettua T-800 chipin siltä kaverilta jota käytettään Terminator 2 esintyvässä arska mallissa suojelemaan John Connoria
Ite sain tuon chipin mutta en lähettänyt kavereita pois tukikohdasta koska luulin että ovat turvassa siellä mutta toisten kävi :cry:
Edit: Jos haluaa ne lähettää pois niin niiden side questit pitää olla tehtynä niin kuuntelevat pelaajaa.

Helposti paras terminaattori peli, toisin rima ei nytten kovin korkealla ole :rofl:
 

Starglazer

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 784
Saitko parhaan lopun?
Elikkä sait kaverit pois tukikohdasta ja varastettua T-800 chipin siltä kaverilta jota käytettään Terminator 2 esintyvässä arska mallissa suojelemaan John Connoria
Ite sain tuon chipin mutta en lähettänyt kavereita pois tukikohdasta koska luulin että ovat turvassa siellä mutta toisten kävi :cry:
Edit: Jos haluaa ne lähettää pois niin niiden side questit pitää olla tehtynä niin kuuntelevat pelaajaa.

Helposti paras terminaattori peli, toisin rima ei nytten kovin korkealla ole :rofl:
Sain joo, tosin viimeiseen kysymykseen olisi voinut vastata toisin.
Uskoin heti muukalaista :) Menin menneisyyteen itseni pelastamaan, mutta periaatteessa onnellisempi loppu olisi ollut jäädä tulevaisuuten Jenniferin kanssa.
Mitähän Baronille tapahtui?
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 065
Siinähän lopussa sanottiin jotain että Baroni oli oppinut vain taistelemaan ja eikä osanut elää rauhassa.

Toisin tässä pelissä olisi nähnyt esim Baroni dlc mielellään vaikka.
Vihollisia vaikka tx/t1000 mallit.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
831
Vihollisia vaikka tx/t1000 mallit.
T-1000 olisi kyllä ihan jännä vastustaja siinä mielessä, että ainakin ilman niitä plasmapyssyjä sen tuhoaminen vaati aikamoista säätöä elokuvassa.

Myöskin joku moninpelikin olisi ollut tähän kiva, jossa olisi voinut siis pelata sekä resistance sotilaalla että jollain T-800-mallilla. Joista T-800:set olisivat olleet selvästi kestävämpiä, mutta liikkeiltään tönkköjä, kuten itse pelissäkin ja resistance tyypit sitten selvästi ketterämpiä, mutta heikompia.

Ja laitetaan nyt vielä spoilerina yksinpelistä vielä ainakin muutama ongelma:

Ne Skynetin tykit, jotka siis on mahdollista hakkeroida, ovat yhä päivityksen jälkeenkin aikamoisia beastejä, kun pistävät hakkeroituna helposti monta T-800:sta ynnä muuta vastustajaa palasiksi. (Ennen viimeisimpiä päivityksiä kun pelasin tämän läpi joskus viime vuoden lopulla, niin yksi tuollainen hakkeroitu tykki pudotti myös yhden lentävän HK-vehkeenkin taivaalta.) Myöskin ainakin hardilla yhä ehkä toivoisi, että Skynet jaksaisi kiinnittää enemmän huomiota siihen että yhtäkkiä jostain päin vaan alkaa yksikkö toisensa perään putoilla. Tosin hardikaan ei tainnut olla se kaikkien vaikein vaikeustaso, joten en sitten tiedä tapahtuuko mitään tämän suuntaista sillä kaikkein vaikkeimmalla, mutta olisihan se hienoa jos Skynet osaisi ainakin sillä kaikkein vaikeimmalla lähettää vaikka joitain extra terminaattoreita alueella joksikin aikaa pyörimään, joita sitten pitäisi pakoilla.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 065
En ihan 100% varma ole mutta jos muistan oikein niin T-1000 mallihan oli prototyyppi jonka skynet loi ennen kuin hävisi sodan ja lähetti ajassa taaksepäin tappaa Johnin.

Joten tuossa mielessä pelin olisi pitänyt ottaa taiteellisia vapauksia.

Toi monipeli olisi voinut olla kiva lisä varsinkin jos vaikka kolme pelaajaa pelaa Terminator puolella ja loput 10 pelaajaa resistance puolella
 

Starglazer

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 784
En ihan 100% varma ole mutta jos muistan oikein niin T-1000 mallihan oli prototyyppi jonka skynet loi ennen kuin hävisi sodan ja lähetti ajassa taaksepäin tappaa Johnin.
Jep, näinhän myös tässä pelissä John Connor toteaa pelaajalle pelin lopussa. Skynet ehtii lähettää kolme terminaattoria menneisyyteen: T800(?) kohteena Sarah Connor, T1000 proto kohteena John Connor ja yhden kohteena pelaaja.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
92 277
Viestejä
1 890 025
Jäsenet
39 684
Uusin jäsen
readerer_

Hinta.fi

Ylös Bottom