Sykemittarit ja aktiivisuusrannekkeet urheilukäytössä

Olen tosiaan kotoa lähtiessä kostuttanut noi anturit eikä tästä pitkä matka ole salille. Ranteessa on Instinct 2. Voi olla tosiaan, että se vaan kestää hetken ja noi viiden minsan nopeat lämmittelyt matolla ei riitä siihen.
Ku painat kellosta oikeeta ylänappulaa, ja valitsen lajin, vaikka Sali, niin älä starttaa sitä lajia / oota siinä 5-10 sekkaa, että kello löytää ulkoisen anturin ja ilmottaa siitä. Toki ittellä Polar H10 ja törkkään sen vasta pukkarissa ennen suoritusta vyöhön kiinni, kyllähän toi HRM Pro plus varmaan löytyy kellolle heti kun kietoo ympärille ts. kello on jo salille saapuessas yhdistyneenä.
 
En ostanutkaan garminin synttäritarjousta, ainakaan vielä. Lähiprismasta tarttui olkavarteen, pohkeeseen, tai vaikka ohimoon kiinnitettävä optimen sensori, polar verity, 99€. Katsotaan, miten lätkätreeneissä tänään pysyy mukana. En noita rintaan kiinnitettäviä ole ikinä oikein tykännyt käyttää. Ja maratonin sykkeet jo garmin fenix 3 mittasi ranteesta tarkasti, mutta jäkiekossa ja rullaluistelussa (kädet seläntakana) rannemittaus ei ole oikein toiminut, vaikka mittarina on suht uusi ja toistatonnia maksavat epix pro 2gen.

Odotukset on korkealla, h10 oli suoraan sanottuna pettymys.
Jatketaan itsensä lainaamista, polar verity oli pätevän oloinen, ja paljon mukavampi, mitä perinteinen polarin h10 sykevyö. Jääkiekossa näytti järkeviä numeroita, vaikka olikin aika höntsämeininki. Pelissä normaalisti keskisyke on helposti yli 150 ja maksimit liki 180. kyllä tuosta näkyy höntsävuorolla jäällä ja vaihdossa oltu aika hyvin. Vahva suositus tämän perusteella

Tästä on nyt kertynyt reilussa viikosa kokemuksia, niin tenniksestä, 10km juoksusta, 20km pikaluistelusta ja 2x jääkiekkotreeneistä, ja jos laite kestää ehjänä, niin en usko enää ikinä palaavani perinteiseen sykevyöhön, etenkään, kun tuo verity syketunnistin ei ole juurikaan kalliimpi, mitä laadukas sykevyö. Käyttökokemus on todella positiivinen, ja tarkkuus vaikuttaa jopa luontevammalta, mitä h10, josta droppasi välillä syke alas, jos anturit eivät ottaneet kunnolla kontaktia
 

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
254 258
Viestejä
4 418 912
Jäsenet
73 334
Uusin jäsen
elsaha

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom