- Liittynyt
- 22.11.2017
- Viestejä
- 346
Onko täällä kovia sushin tekijöitä? Sushi ketju puuttuu täältä näköjään täysin
Laittakaas parhaat neuvot ja vinkit jakoon miten sushin tekeminen onnistuu kotona ja tuloksena on ravintolatason herkku. Eniten epäilyttää nuo kaupan kalatiskin lohet miten niitä uskaltaa syödä täysin raakana.
Täällä saa jakaa myös kuvia omista tekeleistä, jotta ei huku täysin tuonne kokkaus kuva ketjuun.
Laittakaas parhaat neuvot ja vinkit jakoon miten sushin tekeminen onnistuu kotona ja tuloksena on ravintolatason herkku. Eniten epäilyttää nuo kaupan kalatiskin lohet miten niitä uskaltaa syödä täysin raakana.
Täällä saa jakaa myös kuvia omista tekeleistä, jotta ei huku täysin tuonne kokkaus kuva ketjuun.
Toisella kerralla lipsahti joko liikaa sokeria tai viinietikkaa ja riisistä tuli melkeinpä pahaa. Pyörittämistäni Makirullista tuli länkkäriversioita, eli sellasia pesäpallomailan paksuisia pötköjä. Ei kovin kauniita, mutta lähtipähän nälkä.