Niin siis ruokaa on tultu laitettua paljon, mutta aina kiinnostaa perehtyä, kuinka siitä voisi saada vieläkin parempaa.
Kysymys kuuluukin millä teette ruokiinne vielä viimeisen silauksen? Kape(Aihinen) jauhaa aina TV:ssä että suola, happo ja suutuntuma tärkeimmät. Olen kyllä huomannutkin, että esimerkiksi laadukasta suolaa käyttämällä on jo eroa ruoan maussa.
Mitä suolaa, happoja tai mausteita sinä käytät millekin raaka-aineelle, että tulee sitä täydellistä ruokaa ja mitä kaapistasi aina löytyy?
Kysymys kuuluukin millä teette ruokiinne vielä viimeisen silauksen? Kape(Aihinen) jauhaa aina TV:ssä että suola, happo ja suutuntuma tärkeimmät. Olen kyllä huomannutkin, että esimerkiksi laadukasta suolaa käyttämällä on jo eroa ruoan maussa.
Mitä suolaa, happoja tai mausteita sinä käytät millekin raaka-aineelle, että tulee sitä täydellistä ruokaa ja mitä kaapistasi aina löytyy?