Suomalaiset juustot

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja IHS
  • Aloitettu Aloitettu

IHS

Liittynyt
16.01.2023
Viestejä
220
Suomalaiset juustot vaikuttavat olevan ihan toista luokkaa paremmuudessa verrattuna vaikkapa venäläisiin vastineisiin.
Ostan normaalisti oltermannia joka on venäläisittäin jo todella hyvä juusto. Asun Lappeenrannassa ja ennen sotaa venäläisiä ruokaturisteja oli aina paikallinen prisma ja monet muut kaupat ihan pullollaan.
Nyt nämä "ruokaturistit" ovat haihtuneet paikkakunnalta. Ovatko suomalaiset juustot oikeasti niin paljon parempia kuin venäläiset vastineet, että niitä pitää ihan urakalla suomesta viedä venäjälle?
Venäläisissä juustoissa kuulemma käytetään kasvisrasvoja yms paljon enemmän kuin suomessa.
Olisi kiva saada jotain tietoa siitä, että onko venäläiset juustot oikeasti niin surkeita kuin väitetään, mieluiten sellaisilta vastaajilta, jotka ovat venäläisiä syöneet.
kiitos vastauksista jo etukäteen.
 
Vähän erilaiset hygieniastandardit Venäjän juustotehtaissa:
https___prod.static9.net.au___media_Images_2014_April_04_0504_cheesebath_sp.jpg


 
  • Tykkää
Reactions: IHS

Statistiikka

Viestiketjuista
276 920
Viestejä
4 767 288
Jäsenet
77 546
Uusin jäsen
Taavikaaleppi

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom