Sulake ei kestä rigikamoja ja ei tullut manuaalia mukana!

Mahtaako olla näitä Musk Miners , mitä Aliexpressissä myydään esim. nimellä: Elon Musk Dogecoin Antminer L7 9500M 3425W 9300M 3352W Bitmain Litecoin Mining Master with PSU Included :hmm:
 
Topicin aloittaja kuulostaa postaus postaukselta enemmän trollilta.
Paljon on neuvoja annettu, mutta tuntuu että mistään ei koppia ota ja postaukset jatkuu sekavana.
Kun lukaisee pikaisesti hänen viestihistoriansa, niin selviää nopeasti ettei mitään louhintalaitteistoa ole, vaikkakin ikuinen haave taitaa olla helppoa rahaa tuottamaan.
Porukalla vois enemmän suodattimet toimia koska ollaan jossain psykoosin rajamailla, ei se välttämättä mitään trollausta ole.
 
Lukutaito kunniaan!! Tuossa ei lukenut 3kW vaan 3++kW
Mitä toi sitten tarkoittaa? 300kW? "yli" 3kW? "yli yli" 3kW? Ehkä vois opetella kirjoittamaan?
Ja Microsoftia ei omista mikään yksittäinen henkilö, se on pörssiyhtiö. Suurin yksittäinen omistaja on Steve Ballmer 4% osuudella...
 
Täytyy soittaa tuolle huoltoukolle, että saisi rigikamoille semmoisen sulakkeen, joka kestää rasituksen jotta saan rigit käyttöön, jos kohdistaa sen pool mining ASIC pooliin, tukee kaikkea kolmea coinia.

Huoltoukko ei tee sähkötöitä, jos hänellä ei ole niihin oikeuksia.


Kuka saa tehdä sähkötöitä?

Kiinteisiin sähköasennuksiin sekä sähkölaitteiden korjaukseen kohdistuvia sähkötöitä saavat yleensä tehdä vain ne sähköalan ammattilaiset, joilla on oikeus tehdä näitä töitä. Keskeisin vaatimuksista on turvallisuudesta vastaava töiden johtaja, jolla on oltava toiminta-alueen kattava pätevyystodistus. Toiminnasta on myös tehtävä ilmoitus Tukesin rekisteriin.

Tavallisena sähkönkäyttäjänä saat tehdä ainoastaan tiettyjä vähäisiä töitä, jos varmasti osaat tehdä ne oikein ja olet riittävästi perehtynyt työhön liittyviin ohjeisiin ja sähköturvallisuuteen.

Tällaisia töitä ovat esimerkiksi

  • asunnon sulakkeen vaihtaminen
  • valaisimen liittäminen katossa olevaan "sokeripalaan"
  • sähkölaitteen rikkoutuneen pistotulpan, johdon ja johdossa olevan välikytkimen vaihtaminen
  • yksivaiheisen jatkojohdon valmistaminen ja korjaaminen
  • pistorasian ja valaisinkytkimen kannen irrottaminen ja kiinnittäminen esim. tapetoinnin ajaksi
  • enintään 50 voltin vaihtojännitteisiin tai 120 voltin tasajännitteisiin sähköasennuksiin tai -laitteisiin kohdistuvat työt, esimerkiksi kyseisen jänniterajan alle jäävät aurinkopaneeliasennukset. Katso myös Kodin sähköturvallisuus.

Vain siinä tapauksessa, jos 16A tulppasulakkeen (tai tulppamallinen automaattisulake) tilalle on joskus vaihdettu 10A sulake, silloin 10A sulakkeen saa vaihtaa 16A sulakkeeksi.

10A tulppasulakkeen (tai tulppamallinen automaattisulake) tilalle ei pysty vaihtamaan ilman työkalua 16A sulaketta. "Sulakkeen varokepesän pohjaa koskettava osa on eripaksuinen erikokoisilla sulakkeilla. Tämän takia nimellisvirraltaan liian suuri sulake ei sovi varokepesän pohjakoskettimeen."

Mutta ei edes sähköasentaja vaihda suurempaa sulaketta, jos pistorasialle menee 1.5mm2 kaapeli. 16A sulake vaatii käytännössä 2.5mm2 kaapelin.


Tämä johdon paksuus vs. ylikuormitussuojaus (sulake/johdonsuoja) herättää aina saman keskustelun. SFS6000 ei missään määrää, että 1.5mm2 johdolle ei saisi käyttää yli 10A johdonsuojaa! 1.5mm2/10A ja 2.5mm2/16A ovat vain asentajien "nyrkkisääntöjä", mutta sellaisina varmaan yli 90% oikeaan osuvia!

Nimittäin 1.5mm2 kaapelille voi laittaa yli 10A johdonsuojan kunhan lasketaan/todetaan, että sekä ylikuormitus että oikosulkusuojaus toteutuvat ottaen huomioon:
1) asennustapa: uppo/pinta/maa/ilma. Ja tämä todetaan epäedullisimmalta pätkältä eli esim. pinta-kaapeli, joka kiertää esim. liesituulettimen tai keittiökaapin takaa onkin tuolta matkalta uppoasennettu => koko kaapelin suojaus sen mukaisesti.
2) Ympäristön maksimilämpötilan korjauskerroin
3) Jos kaapeli menee yli 5 cm paksun lämpöeristeen läpi on käytettävä korjauskerrointa
4) Jos kaapeli/johdin asennetaan välittömästi muiden kaapeleiden/johtimien viereen on käytettävä korjauskerrointa
5) Onko johdonsuojana sulake vaiko JSK
6) Toteutuuko henkilösuojauksen 0,4s poiskytkentäaika oikosulussa (oikosulkuvirran riittävyys), jos ei vikavirtasuojaa.

Eli helpointa vaan käyttää sitä nyrkkisääntöä (paitsi ehkä maa/ilmakaapeleissa) ;-)

Tuo kaapelikela on hyvä esimerkki: kelalla ollessaan se on uppoasennettu ja siinä on paljon vierekkäisiä kaapeleita = korjauskertoimet huomioiden sen kuormitettavuus on murto-osa verrattuna pitkäksi vedettyyn pintakaapeliin! Ja koska "käämitys" on tosiaan bifilaarinen niin induktiivisyys ei vaikuta kuormitettavuuteen mitenkään (induktanssi ei lämmitä kyllä koskaan muutoinkaan).
 

Statistiikka

Viestiketjuista
255 916
Viestejä
4 443 760
Jäsenet
73 643
Uusin jäsen
joel3

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom