sambba
Paneva hedonisti
- Liittynyt
- 29.10.2016
- Viestejä
- 210
En löytänyt aiheesta ketjua, joten perustetaan sellainen, koska menetelmä tosiaan ansaitsee oman keskustelunsa.
Onko täällä paljon ns. alan harrastajia? Itseä aihe on kiinnostanut jo pitkään ja olinkin suunnitellut rakentavani jonkinlaisen sirkulaattorin itse, mutta sitten näin Anovan Precision Cookerista hyvän tarjouksen ja päädyin siihen. Vakumointiin ostin OBH:n Food Sealer Supremen.
Todella useat modernit kotikäyttöön tehdyt reseptiikat sisältävät nykyisin Sous Vide tekniikkaa, joten se löytänee tiensä kotikeittiöihin melko nopeasti. Nopea mainostus moisesta reseptiikasta Modernist Cuisine at Home -kirjan muodossa. Vahva suositus.
Laitteilla on tullut jo valmistettua muutamat sisäfile- ja ulkofilepihvit, paksuja (5cm) possun kyljyksiä (kuva), sekä muutamia paisteja. Viimeisimpänä hirven paistia (kuva).
Aiheesta löytyy netistä paljon tietoa, esimerkkinä Olli Jarvan julkaisema suomenkielinen sivusto: http://www.sousvide.fi, jonka sisältö pohjautuu Douglas Baldwinin oppaaseen aiheesta.
EDIT: Poistin vanhentuneen alekoodin
Onko täällä paljon ns. alan harrastajia? Itseä aihe on kiinnostanut jo pitkään ja olinkin suunnitellut rakentavani jonkinlaisen sirkulaattorin itse, mutta sitten näin Anovan Precision Cookerista hyvän tarjouksen ja päädyin siihen. Vakumointiin ostin OBH:n Food Sealer Supremen.
Todella useat modernit kotikäyttöön tehdyt reseptiikat sisältävät nykyisin Sous Vide tekniikkaa, joten se löytänee tiensä kotikeittiöihin melko nopeasti. Nopea mainostus moisesta reseptiikasta Modernist Cuisine at Home -kirjan muodossa. Vahva suositus.
Laitteilla on tullut jo valmistettua muutamat sisäfile- ja ulkofilepihvit, paksuja (5cm) possun kyljyksiä (kuva), sekä muutamia paisteja. Viimeisimpänä hirven paistia (kuva).
Aiheesta löytyy netistä paljon tietoa, esimerkkinä Olli Jarvan julkaisema suomenkielinen sivusto: http://www.sousvide.fi, jonka sisältö pohjautuu Douglas Baldwinin oppaaseen aiheesta.
EDIT: Poistin vanhentuneen alekoodin
Viimeksi muokattu: