Sid Meier’s Civilization VII (11.2.2025) (PC, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch)

Liittynyt
17.03.2022
Viestejä
1 869
Kyllähän tää uusi menee ostoon heti kun näen ostoversion arvostelut. Viimeinen peli mitä ostin ennakkoon tais olla Cod Black Ops.
 
Liittynyt
01.03.2017
Viestejä
657
CIV VI on tullut kellotettua sen verran että meni ennakkoon tilaukseen. Myönnetään että viimeisin versio oli alkuun paha rasti niellä uudistuksineen, mutta loppujen lopuksi siitä on kuoriutunut pelisarjan paras versio yhdessä IV kanssa.
Saisi tulla korjauksia tuohon earth mappiin ettei Englannille ja Japanille tulisi kohtuuttoman vaikeata aloitusta, etenkin jos tulee naapureita, samoin loppupelin mikromanageeraus on välillä turhauttavaa.
 
Liittynyt
27.11.2016
Viestejä
369
Itse ennakkotilasin VI:n aikoinaan, mutta se oli kuitenkin julkaisussa raakile, rajuja bugeja ja yksiselitteisesti keskeneräinen peli, tilanne koorjaantui vasta ajan ja 1-2 DLC:n myötä. Ei ole kiire tilalla tätä.
 

Cirrus

Miksei maailma toimi asmilla?
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
3 159
PAX-livessä tuo sivilisaatioiden vaihtelupolku kuulostaa aivan mahtavalta uudistukselta!
 

Cirrus

Miksei maailma toimi asmilla?
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
3 159
Olisiko tästä heittää jotain tiivistystä?
No mitähän tuossa tuli:
Screenshot jossa exploration kaudella uusi civi piti edellisen policyjä.
Vahvistettuna rome -> normans -> france
Single player saa aina päättää seuraavan civin ennen AI:ta jos ja kun on unlockannut mahdollisuuksia.
Vahvistettuna Maury -> Chola -> Mughal
Kaupungit pitää edellisen erikoisdistricit ja rakennukset (wonderit)
Esimerkkinä kerrottiin että modaajat tai he (Gauls, Franks, HRE )voi laajentaa polkuja (civejä) jotka päätyy ranskaan lopulta.
Karttaan tulee uutta tutkittavaan kun age vaihtuu.
Ai hanskaa tätä tyyliä paremmin.

Mutta oma kommentti tuli lähinnä yleisesti kuinka pidän heidän tarinankerronnallisesta aspektista tässä kuinka maailma voi kehittyä erillaisina variaatioina. Vaikka pelaisi roomaa joka kerta. Jne.

Sen verran hyvät vibat jäi että ennakkotilaus sisään meni samalla tuossa.
 
Liittynyt
10.12.2016
Viestejä
430
Civ VI taidettiin julkistaa aikoinaan trailerilla toukokuussa 2019, kuukautta myöhemmin pelikuvaa E3-messuilla ja varsinainen pelin julkaisupäivä lokakuussa 2019. Epäilen, ettei tälläkään kertaa tarvitse vuotta odotella vaan 20. päivä nähdään jo aika viimeistelyvaiheessa oleva peli.
Kukaan ei näemmä ole korjannut, mutta siis Civ VI ilmestyi jo lokakuussa 2016.

Pelin koko ja sitä myötä koodin määrä varmaan taas jo paljon suurempi kuin 8-9 vuotta sitten oli, niin ei välttämättä voi vetää yhtäläisyysmerkkejä edellisestä julkaisusta tähän.

Mutta koska Take Two on pörssiyhtiö joutuvat lain mukaan jo puhumaan totta tulosjulkistuksissaan ja tiedotteissaan, joten jos siellä on arvioitu päivämääräksi tammi-maaliskuu 2025 niin se todennäköisesti pitää paikkaansa ellei mitään suuria viimehetken bugeja ilmaannu.

Lisäys: Eikun joo nythän on jo päivämääräkin annettu. "Civilization VII is set to be released for Windows, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, and Xbox Series X/S on February 11, 2025." Ja sama päivämäärä pelin Steam sivuillakin jo.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
251 606
Viestejä
4 383 228
Jäsenet
72 789
Uusin jäsen
JOH0

Hinta.fi

Ylös Bottom