Myydään Samsung S22 Ultra 5G 256GB (Tampere) 460 e

Liittynyt
31.10.2018
Viestejä
20
Tuote: Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 12GB/256GB
Hinta: 460 e
Tuote ostettu (mistä ja milloin): 2 vuotta sitten hankittu ja nyt omaksi lunastettu leasing-puhelin
Kuitti löytyy (takuu voimassa): ei / ei
Muuta huomioitavaa: Myynnissä myös muualla.

Paikkakunta (ilmoita myös otsikossa): Tampere
Toimitustapa: Nouto tai postitus +10 e
Maksutapa: Tasaraha käteinen tai Mobilepay

Kaksi vuotta vanha Samsung Galaxy S22 Ultra 5G kännykkä 12GB/256GB muistilla, mukaan alkuperäinen S-Pen kosketusnäyttökynä.
Puhelin on vihreä, näyttää vihertävän mustalta tai harmaalta valaistuksesta ja kotelosta riippuen. Olen ensimmäinen omistaja, ei vaihtoja.

Ei säröjä, ei näkyviä naarmuja, ainoastaan hyvin pientä hankaumaa yläpäädyn metallissa, näkyy kuvissa. Kaikki ominaisuudet toimivat, käytetty aina koteloa, ja lähes aina Suojaa akku –toimintoa. Mukaan alkuperäinen laatikko, kaksi käyttämätöntä ja yksi käytetty läpinäkyvä kännykkäkotelo

Kaksi vuotta sitten helmikuussa julkaistu Samsungin lippulaivamalli. Sormenjälkilukija näytössä, nopea prosessori, reilusti muistia ja tallennustilaa, nykyäänkin todella laadukkaat kamerat, mm. 108 megapikselin pääkamera. Paljon peruspuhelimista puuttuvia ominaisuuksia, voi esim. kytkeä USB-C - HDMI -piuhalla telkkariin videoiden katsomiseen, Ultra Wideband (UWB) tuki, langaton lataus, toisen laitteen langaton lataus tästä, jne.

Lisätietoja:

Nouto Tampereen Viialasta, lähellä Kaukajärveä, tai postitus +10 e. Voi kulkeutua muun ajelun mukana lähiseudulle. Tasaraha käteisellä tai Mobilepay.
 

Liitteet

Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
240 932
Viestejä
4 214 240
Jäsenet
70 981
Uusin jäsen
kossu77

Hinta.fi

Ylös Bottom