Sähkönmyyntisopimukset ja niiden hinnat (EI yleistä sähkökeskustelua!)

Liittynyt
30.10.2016
Viestejä
2 161
Tuossa taulukossa on esitelty kiinteät hinnat, ei kulutusvailutussopimuksia. Kiinteänä tämä olisi hyvä tähän kohtaan, mutta ei kiitos.
Äh, tämä olikin tuommoinen sopimus, pahus soikoon niinhän siinä lukee selvällä suomen kielellä. Käsi pystyyn virheen merkiksi.
 
Liittynyt
31.08.2017
Viestejä
1 133
Nyt kun tuoreimmiltaan kahlasi ketjun uusimmat viestit ja hintataulukon (kiitos ylläpitäjälle) läpi, niin ihan OK päätös oli okt-asukkina lukita se TE:n 6kk diili. Hinta ei halvin, mutta kun a) ei halunnut pidempää sopimusta ja b) ei kiinnosta vahdata pörssisähköä lämmityskaudella.

Kattellaan taas keväämmällä mikä meno. Isossa kuvassa sitä toivoisi ettei ainakaan maailmassa, saati tässä lähimaissa nähdä uutta valtioiden välistä kriisiä. Ja tietysti että tuo Ukrainan tilannekin vielä ratkeaisi jollain tapaa positiivisesti. Pysyisi sähkön hinta kurissa ja muutkin asiat jiirissä. No, ei tästä sen enempää offtopicia.
 

Shiraus

Tukijäsen
Liittynyt
27.11.2019
Viestejä
565
Lumme Energia 12 kk kiinteä sopimus, hinta nyt 8,99 snt/kWh ja koko vuosi ilman perusmaksuja. Tarjous voimassa sunnuntaihin 8.9. saakka.

lumme.jpg


Lisäksi päivitetty kiinteiden listaa. Porvoon Energia oli laskenut hintojaan ja Lumme tosiaan laittanut vuoden soppariin ilmaiset kuukausimaksut. 12 ja 24 kk sopimuksissa kärkeen putkahti pienimmällä snt/kWh-hinnallaan Väre, mutta heillä on siitä erikoinen hinnoittelu, että kyseinen hinta on "alkaen", en tiedä millä spekseillä pääsee mainostettuun hintaan.

kiinteat.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
251 914
Viestejä
4 382 817
Jäsenet
72 900
Uusin jäsen
Asehead

Hinta.fi

Ylös Bottom