Sähköautojen latausverkosto ja lataaminen tien päällä

Liittynyt
09.03.2017
Viestejä
316
Nuo absit toimi kyllä kuin junan vessa, kun jouduin tuon vuoden ainoan pitkän matkan ajamaan.
ABC huono puoli (ennenkun aloin käyttämään applepay siinä), niin kun ajeli samalla reissulla vaikka 3 eri osuuskaupan alueella joutui maksukortin vahvistamaan pankkitunnuksilla aina kun latasi uuden osuuskaupan alueella.
 
Liittynyt
10.05.2023
Viestejä
2 788
Itsellä Helenin Virta -tägi ja ainakin se toimi vielä Virran asiointilatauksessa tässä jokin aika sitten. Toki on voinut tuon jälkeen muuttua, eipä sillä. Pitääkin testata. Sinänsä varsinainen Virta tägikin on käyttämättömänä tällä hetkellä kun sellainenkin on joskus tullut hommattua (joten sen aktivointi ei olisi paha rasti). Varsinaista Helenin tolppaa en ole tainnut edes koskaan käyttää.
Minun mielestä tuo on noin Heleniltä kommunikoitukin, eli vanhoilla Helenin tägeillä voi edelleen käyttää Virran latureita, eli Helenin tägi on paritettu Virran sovellukseen. Helenin latureita sitten pitää käyttää OmaHelen-sovelluksella ja siihen paritetulla tägillä.
 
Liittynyt
09.11.2018
Viestejä
3 307
Katselin vähän, että aika marginaalissa noi asiointilatauksien pisteet Helenillä on täällä päin. Pitää varmaan jossain vaiheessa parittaa vanha virta -tägi Virran sovelluksen kanssa ja parittaa Helenin tägi omaan sovellukseensa. Vähän turhaa nysäystä sinällään kun tällä hetkellä ei juuri tarvetta mutta harmittaa tietty siinä kohtaan jos tarvetta oikeasti tuleekin (jos ei muuten nopealla aikavälillä niin jos tulee tarvetta auronvuokrauksen kautta tai tulee enemmän ajeluita pääkaupunkiseudulla jossa noita on selvästi enemmän).
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
246 949
Viestejä
4 320 644
Jäsenet
71 917
Uusin jäsen
Schemitar

Hinta.fi

Ylös Bottom