1. Live-striimi: Ylläpito pelaa PUBGia klo 21:30-00, tule mukaan katsomaan ja keskustelemaan
  Poista ilmoitus
 2. Kauppa-alueen säännöt, ohjeet ja tiedotteet (LUE ENSIN!)

Ostetaan Retrokoneita 80- ja 90-luvulta (Rovaniemi)

Viestiketju alueella 'Ostetaan' , aloittaja adsgrwarg, 12.04.2019 klo 22:43.

 1. adsgrwarg

  adsgrwarg

  Viestejä:
  21
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Hakusessa olisi kaikenlaiset retrokoneet, kaikista mieluiten mainituilta vuosikymmeniltä mutta jos 70-luvun kamaa joltain löytyy niin tottakai sellainenkin kelpaisi. Koneiden ei tarvitse olla toiminnassa, puhtaita tai tarkistettu mitenkään, oikeastaan rikkinäiset 80-luvun koneet kiinnostavat aivan yhtä paljon kuin toimivatkin.

  Erityisesti hakusessa olisi Macintosh Plus-koneiden laitteet, Apple kakkoset, 90-luvun Macintosh-läppärit, Radioshack-tietokoneet, IBM PS/2-koneet ja CPM-aikakauden vehkeet kuten Kayprot ja saman aikakauden pöytäkoneet.


  Kaikkea saa ehdottaa, mutta kuusnelkkuja omistan jo tarpeeksi joten ne voivat siirtyä jonkun toisen harrastajan kokoelmaan kun minulla jäisi vain pölyttymään. Varmaankaan Lapin alueelta ei paljoa harvinaisuuksia löydy, joten postitus olisi ehkä paras vaihtoehto, mutta oikeasti harvinaisempien/arvokkaampien laitteiden tapauksessa nouto onnistuu koko maan alueelta.
   
 2. masaka

  masaka

  Viestejä:
  24
  Rekisteröitynyt:
  24.03.2018
  Kiinnostaisiko IBM PS/2 Model 30 286? Muuten alkuperäisessä kunnossa, mutta (muistaakseni) kovalevy vaihdettu. Täysin toimiva, valitettavasti :)
   
 3. adsgrwarg

  adsgrwarg

  Viestejä:
  21
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Tälläinen itseltä jo sattuu löytymään, mutta siinä on rikkinäinen korppuasema, jota en ole vielä kerennyt korvaamaan oudon pinnijärjestyksen takia.

  Missä päin tämä on? Onko tallessa hiirtä/näppäimistöä/näyttöä? Varsinkin oheislaitteiden kanssa kiinnostaisi.
   
 4. masaka

  masaka

  Viestejä:
  24
  Rekisteröitynyt:
  24.03.2018
  Pelkästään keskusyksikkö, ei oheislaitteita. Nurmijärvellä.
   
 5. adsgrwarg

  adsgrwarg

  Viestejä:
  21
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Ok, kone kyllä kiinnostaisi, mutta posteiksi menisi eikä tälläistä konetta kannata lähettää postin kautta ettei vanhat ja hauraat osat hajoa.

  Pidä kuitenkin hyvässä tallessa, PS/2-sarja on melko harvinainen Suomen markkinoilla ja harrastelijalle arvokaskin.
   
 6. masaka

  masaka

  Viestejä:
  24
  Rekisteröitynyt:
  24.03.2018
  Jep, tallessa pidän ja mahdollisuuksien mukaan toimintakuntoisena. On mulla muitakin "tosi retroa" -osaston koneita - ei tosin noita erityiskiinnostuksesi kohteita - , mutta vielä en osaa ajatella niistä luopumista. Jos tilanne lähiaikoina muuttuu, saatan palata asiaan ja kysyä kiinnostustasi.