Razer laajentaa tuulettimiin, virtalähteisiin ja AIO-coolereihin

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
17 665


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
Hiirivalmistajasta oheislaite- ja tietokonevalmistajaksi laajentanut Razer on levittänyt lonkeroitaan jälleen uusille aloille RazerCon 2021 -tapahtuman yhteydessä. Tällä kertaa uudet aluevaltaukset sijoittuvat kotelon sisäpuolelle esimerkiksi tuuletinten ja virtalähteen muodossa.Ensimmäiset Razerin uutuuksista ovat Kunai-sarjan tuulettimet, jotka tulevat saataville sekä 120 että 140 mm:n kokoluokissa. Razerin tuulettimet on nestelaakeroituja ja varustettu 18 (120 mm) tai 22 (140 mm) erikseen osoitettavalla LED-valolla, jotka luovat valoa hajoittavan kannen avulla tasaisen valaistuskehän itse tuulettimen ympärille. Minimalistisesti muotoillut tuulettimet ovat PWM-ohjattuja ja voit tutustua niiden tarkempiin ominaisuuksiin niiden tuotesivuilta: Kunai Chroma 120 mm, Kunai Chroma 140 mm. Lisäksi yhtiö tuo saataville PWM-tuuletinkontrollerin maksimissaan kahdeksalle tuulettimelle.Razer Hanbo on puolestaan yhtiön näkemys AIO-nestecoolerista. Hanbot tulevat saataville 240 ja 360 mm:n versioina ja ne hyödyntävät Kunai-sarjan 120 mm:n tuulettimia. Valitettavasti yhtiön verkkosivut eivät paljasta AIO:n todellista valmistajaa, mutta näkyvillä olevien elementtien perusteella on mahdollista, että myös Hanbo luottaa Asetekin pumppublokkiin.Virtalähdemarkkinoille Razer lähtee Katanaksi ristityllä mallistollaan. Toistaiseksi virtalähteiden yksityiskohdat ovat Hanbon tapaan edelleen hämärän peitossa, mutta niitä tulee saataville 750-1200 watin kapasiteeteissa 80+ Platinum -sertifioituina. Lisäksi luvassa on 1600 watin 80+ Titanium -sertifioitu lippulaivamalli.

Razerin uutuustuulettimet tulevat välittömästi myyntiin Yhdysvalloissa, mutta niiden pitäisi löytyä vielä kuluvan vuoden puolella myös muualta maailmasta. Razer Kunai-sarjan tuulettimet on hinnoiteltu yksittäin 120 mm:n koossa 49,99 euroon ja 140 mm:n koossa 54,99 euroon. Kolmen tuulettimen paketeissa hinnat ovat 139,99 ja 159,99 euroa. PWM-tuuletinohjaimen hinta on puolestaan 54,99 euroa.

Muita uutuuksia joudutaan odottamaan markkinoille hieman pidempään. AIO-cooleri Razer Hanbojen pitäisi saapua markkinoille marraskuussa ja Katana-virtalähteiden vuoden 2022 alkumetreillä. Niiden hinnoittelu paljastetaan vasta myöhemmin.

Lähde: Razer

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
02.01.2018
Viestejä
10
Aika typerän mallinen tuo tuuletin, kun ainakin radikäytössä pääsee ilmaa karkaamaan takaisin, kun on noin avoimet kulmat.
 

Juha Kokkonen

Moderator
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
10 315
Aika typerän mallinen tuo tuuletin, kun ainakin radikäytössä pääsee ilmaa karkaamaan takaisin, kun on noin avoimet kulmat.
Joo, vähän tollanen avoimen tilan muotoilu noissa lavoissa. Ei mitenkään paineentuottoon optimoidun näköset.

Edit: Enpäs huomannutkaan että nuo tuulettimet on noin poskettoman hintasia o_O
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
22.05.2017
Viestejä
1 797
Tätä menoa konsoli on ”katu-uskottavampi” pelikone, kun PC pelaaminen mielletään RGB-yrjöksi ja Razerin kaltaisiksi ”pilopali” merkeiksi…
 
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
63
Nämäkin vaativat Synapsen toimiakseen, ja jos toimivat samalla logiikalla kuin muut razerin tuotteet, niin asetuksia ei saa tallennettua laitteen muistiin, ja esimerkiksi windowsin ollessa lukossa defaulttaavat sateenkaariivalotukseen.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
320
Mitä eihän noissa tuulettimien hinnoissa ole mitään tolkkua. Fanipojilta rahat pois ja pikkuhiljaa hintaa alas?
 
Liittynyt
20.02.2017
Viestejä
42
Corsairin LL Ropelit alkaa näyttämään edullisilta näiden hirvitysten rinnalla.
 
Liittynyt
11.12.2016
Viestejä
8
Taitaa olla itselleni ensimmäinen kerta kun jotain näihin uutisiin kirjoittelen...

Jostain syystä itselleni Razerista on valmistajana (brändinä) jäänyt sellainen huuhaa putiikki. Myyvät näennäistä laatua, "hienoilla" saateteksteillä, mutta oikeasti tuotteet ovat laadultaan vastaavaa kuin vaikkapa Lidlin brändi Silvercrest. Joskus tulee ihan käypääkin tavaraa, mutta aina kannattaa ottaa varauksella vastaan. Voi hyvinkin olla että tämä näkemys on vain jostain tuulesta temmattu ja olen ajatuksineni aivan hakoteillä.

Joka tapauksessa, 50egua 120mm flektistä on kyllä aivan posketon hinta (oikeastaan kaikki yli 15€:n on mielestäni järjenvastaista). Mikäli takuu on se 20 vuotta, niin ehkä siinä tapauksessa voisin hyväksyä (nimim. oikeasti laadukkaat Arcticin 120mm flektit maksavat sen +/- 5€, ja niillä se 6v takuu). Toisaalta, eipä se minulta ole senttiäkään poies mikäli joku sijoittaa euronsa über yli-hintaisiin tuulettimiin.
 
Liittynyt
26.02.2020
Viestejä
455
Nämäkin vaativat Synapsen toimiakseen, ja jos toimivat samalla logiikalla kuin muut razerin tuotteet, niin asetuksia ei saa tallennettua laitteen muistiin, ja esimerkiksi windowsin ollessa lukossa defaulttaavat sateenkaariivalotukseen.
Joo, Windowsin + Synapsen "ominaisuus", isoin asia joka esim. Deathadderissa suorastaan vituttaa, koska muuten heittämällä sopivin hiiri omaan käteeni.

Onneksi taas linux tuli ja pelasti. Linuxille löytyy pari epävirallista softaa ja näillä sai vaihdettua myös defaultiksi jonkun muun kuin sateenkaaren. Nyt on kivan vihreä myös windowsin ollessa lukossa, sekä bootin aikana ennen loginia.
 
Liittynyt
26.01.2021
Viestejä
193
Noitten pitää olla maailman parhaat tuulettimet niin äänen kuin jäähytyksen kannalta ja takuuta saa olla 10v ainakin. Hinnassa ei oo mitään järkee siltikään.
 
Liittynyt
13.10.2017
Viestejä
300
razeria joka puolella... Ei siinä jos ne toimis muullaki ku synapsella. Hei helv** mikä sovellus. No poweri varmaa ainut jonka vois ostaa, jos hinta järkevä. Noi tuulettimet näyttääkin 2€ kiina pilipali lediflekteiltä, ei kiitos
 
Liittynyt
26.05.2017
Viestejä
59
Tiedän että koko internet ja maailma on täynnä negatiivisiä ihmisiä. Se vaan että olen suomalaisista huomannut aina netissä(joku 5v ajan, en alusta lähtien) että joko kaikista negatiivisimpiä tai pelleilee vaan jutuilla. Samapa se mitä muut tekee mutta eikö se oo kiva että Razer vaikka ei itse lukija tykkäis merkistä tai Synapsesta et yrittää tuoda uutta kamaa markkinalle? Ainahan sen voi olla ostamatta.

Itse en pidä mistään gaming rgb-valoista; tahallaan Fractal suljettu kotelo ja pimennysverhot(käytän kyllä kahta tvtä kloonina missä ambilightit että se ainut valo ruutujen lisäksi asunnossa käytössä). Ja razerin hiiristä on huonoja kokemuksia(2 death adderia ja kaks naagaa hajonnut mm ykkösnapista). On mulla Razerin Naga X nyt kuitenkin kun ei ollut vaan järkevämpää 12 peukalonappista final fantasy xiv-hiirtä vanhan hajoamisen tilalle kun sama merkki(Corsair Scimitar Pro ei kelvannut heti perään).. Ja PIENI TOIVE et kestäis nää optiset kytkimet. Mutta niin takas asiaan et eikö se oo vaan kiva et tuo tuotteita vaikka ei ne itseä kiinnostaisi? Oon ottanut saunan yhteydessä pari kaljaa että voi sotkea vähän kokonaisuutta tekstissä.
 
Liittynyt
22.05.2017
Viestejä
1 797
Razer julkaisee näitä ylihintaisia lelujaan, niin kohtahan siellä vastaavat pilipalivalmistajat, kuten Corsair ja SteelSeries julkaisevat myös vastaavasti hinnoitellut tuotteet…
 
Liittynyt
12.09.2020
Viestejä
297
Ollaan me ihmiset vähän hönttejä kun normaaliin tuotteeseen lyödään tribaali tatska rgb valoilla ja tästä sitten maksetaan premium hintaa=D

F06210F0-BE50-42D5-93C4-2A6492051A3F.jpeg
 

Bladekill

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 728
Ei mitään yllättävää. Tuttua Razer binestä eli myydää paskaa tai maksimissaan kilpailijoiden tuotteiden laatua vastaavaa tavaraa RGB:llä ja törkyhinnoilla.

Voisivat tosin edes murto-osan noista hirmukatteista käyttää Synapseen ja siirtää sen kehityksen vinkuintiasta länsimaihin ettei premiumia maksavien asiakkaiden tarvitse sietää tuota nykyistä bugista muistivuotavaa forcelogin ripulia.
 

Tup3x

Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 878
Tuon muotoilun perusteella sopisi pikemminkin kotelotuulettimeksi kuin radiin. Hinta on kyllä jotain aivan uskomatonta.
 
Liittynyt
14.12.2016
Viestejä
148
Paljonkohan on 750w gold kiinanpommi powerilla hintaa. 300e? Oma 5x 120mm ropellisetti taisi maksaa eBaysta tilattuna 35e posteineen.
 
Liittynyt
28.10.2018
Viestejä
199
Kallista on, mutta kuten joku sen aiemmin jo sanoi, ei tämä ole itseltä pois eikä näitä ole pakko ostaa. Se nyt vaan on kuitenkin niin, että mitä suuremmat massat nämä konehommat alakulttuurina tavoittavat, sitä todennäköisemmin on kysyntää myös tällaisille "brändilisille", eivätkä kaikki tee insinöörin Excel-kaavio kädessä hankintojaan etsien sitä parasta mahdollista hinta-laatusuhdetta.

Kyllähän näissä näkyy se, että kyse alkaa olla myös jonkin asteen lifestyle-, fanitus-, tai itsensäilmaisuvalinnoista, mitä ikinä nyt onkaan. Jos nyt asiaa miettii, niin tuskin se Vuittonin 5000€:n veska on absoluuttisesti kymmenen kertaa parempi kuin se 500€:n malli. Harvemmassa muussakaan tapauksessa se kymmenen tai sata kertaa kalliimpi tuote on vastaavasti parempi tai laadukkaampi kuin verrokkinsa.

Ja on tuollaiseen tullut joskus sorruttua itsekin: kun kerran koneeseen laitoin Noctuan jäähyn, halusin myös kotelotuulettimet Noctualta. Vaikka siis kotelon mukana tulleissa ei ollutkaan mitään vikaa. Tai vaihdoin täysin pätevät SteelSerieksen hiiret ja kuulokkeet pois siksi, että olisi saman valmistajan kuin oma näppäimistö (Logitech). Tosin tähän jälkimmäiseen vaikutti myös se, että sai saman softan alle kaikki oheislaitteet.

Hinta kyllä tyrmistyttää, mutta ymmärrän kuitenkin hyvin sen puolen, että joku, jolla on esimerkiksi Razerilta haalittu yhtä sun toista, haluaa pitäytyä trendissä myös vaikkapa pöytäkoneensa osalta. Ehkä tänne meidän markkinoille tämä on vähän huti kylläkin, kun tässä maassa kulutuskäyttäytyminen on hivenen järkevämpää. Ja ihan hyvä niin.
 
Liittynyt
09.07.2019
Viestejä
208
No ei tässä kyllä ole oikeasti kyse mistään muusta kuin siitä, että otetaan tyhmiltä rahat pois. Mitään todellista vastinetta 50 euron hinnalle ei noissa puhaltimissa ole.

Noin räikeä ylihinnoittelu aiheuttaa omalla kohdalla sen, etten osta kyseiseltä valmistajalta mitään muutakaan, kun hinnoittelupolitiikka kerran on tuollainen.
 
Liittynyt
08.08.2019
Viestejä
1 333
Tätä menoa konsoli on ”katu-uskottavampi” pelikone, kun PC pelaaminen mielletään RGB-yrjöksi ja Razerin kaltaisiksi ”pilopali” merkeiksi…
Se on ihan sama miksi jotku RGB-vihaajat PC-pelaamisen mieltää, kun suurin osa kuluttajista varmasti arvostaa PC-puolella kustomoinnin mahdollisuutta ja valinnanvara ei ole pahasta. Brändejä on nykyisin niin paljon, ettei joku Razer muuta tilannetta yhtään mihinkään.

Razer julkaisee näitä ylihintaisia lelujaan, niin kohtahan siellä vastaavat pilipalivalmistajat, kuten Corsair ja SteelSeries julkaisevat myös vastaavasti hinnoitellut tuotteet…
En lähtisi mainitsemaan SteelSeriesiä pilipalivalmistajana.. On sulla jutut kyllä..
 
Liittynyt
22.05.2017
Viestejä
1 797
En lähtisi mainitsemaan SteelSeriesiä pilipalivalmistajana.. On sulla jutut kyllä..
SteelSeries kyllä tekee samanlaista ylihintaista kakkaa kuin Razer… Vai väitätkö, että 200€ pelikuulokkeet tai 200€ tusina pelinäppäimistö ovat oikeasti hintansa väärrit… Saa sitä toki olla asiasta eri mietä ja/tai fanipoikailla ken tahtoo. Pointti oli siis se, että 200€:lla saa jo ihan oikeasti hyviä kuulokkeita ja näppäimistöjä, kun vain unohtaa nämä ”peli” kikkareet pois.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
08.08.2019
Viestejä
1 333
SteelSeries kyllä tekee samanlaista ylihintaista kakkaa kuin Razer…
Suosittelen perehtymään Steelseriesin alle 100e tuotteisiin, hiiriin esimerkiksi. Laatua löytyy alle satasellakin.

Vai väitätkö, että 200€ pelikuulokkeet tai 200€ tusina pelinäppäimistö ovat oikeasti hintansa väärrit
Se onko hintansa väärti, riippuu ihan ominaisuuksista, laadusta yms. Mutta noin yleisesti, harvoin mikään 200e oheislaite on hintansa väärti, ja sama koskee muitakin kuin noita sinun mainitsemia kakka-valmistajia. Steelseries julkaisee kyllä reilusti alle 200e tuotteitakin, jos et tiennyt. Samoin muuten myös Corsair. Corsair on niin iso valmistaja, että heidän yksiselitteinen lokeroiminen kakka-valmistajaksi kuten Razer, on todella kapeakatseista.

Saa sitä toki olla asiasta eri mietä ja/tai fanipoikailla ken tahtoo.
Just. Tosi kypsää keskustelua. Eiköhän tämä ollut tässä.
 
Liittynyt
22.05.2017
Viestejä
1 797
Suosittelen perehtymään Steelseriesin alle 100e tuotteisiin, hiiriin esimerkiksi. Laatua löytyy alle satasellakin.Se onko hintansa väärti, riippuu ihan ominaisuuksista, laadusta yms. Mutta noin yleisesti, harvoin mikään 200e oheislaite on hintansa väärti, ja sama koskee muitakin kuin noita sinun mainitsemia kakka-valmistajia. Steelseries julkaisee kyllä reilusti alle 200e tuotteitakin, jos et tiennyt. Samoin muuten myös Corsair. Corsair on niin iso valmistaja, että heidän yksiselitteinen lokeroiminen kakka-valmistajaksi kuten Razer, on todella kapeakatseista.Just. Tosi kypsää keskustelua. Eiköhän tämä ollut tässä.
No otetaan vaikka näppäimistöt esimerkiksi, niin noista ”prebuildeista” saa jo valita ihan oikeasti laadukkaita näpyttimiä 200€:lla… On Leopoldia, Varmiloo jne… Mitäs taas SS:ltä + kumppaneilta saa? Laaduttomia lautoja makronäppäimillä ja vilkkuvaloilla… Hirveitä markkinointi termejä sivut pullollaan ja viiveetkin varmaan jo negatiivisen puolella… Huhhuh.

Vissiin on muutamankin kerran joku valitellut tuolla näppäimistökeskustelun puolella Steelseriesin hajonneita näppäinhattuja. Niin laatua… Ja tietenkin näppäinhatut poikkeavat sen verran tyypillisestä leiskasta ettei mikä vaan hattusetti käykään.:rofl2:

Mutta oikeastaanhan tässä on vain kyse siitä, että haluaako oikeasti laatua vai liudan enemmän ja vähemmän turhia ominaisuuksia ja välkkyvaloja. En nimittäin äkkiä keksi kuinka esim. SS:n joistan hiiristä löytyvä LCD näyttö parantaa kenenkään pelikokemusta, pikemminkin heikentää sitä tuollaisella turhalla painolla…
 
Viimeksi muokattu:

DarkkiFIN

Sosiaalisesti etääntynyt
Tukijäsen
Liittynyt
17.07.2017
Viestejä
952
Mutta oikeastaanhan tässä on vain kyse siitä, että haluaako oikeasti laatua vai liudan enemmän ja vähemmän turhia ominaisuuksia ja välkkyvaloja. En nimittäin äkkiä keksi kuinka esim. SS:n joistan hiiristä löytyvä LCD näyttö parantaa kenenkään pelikokemusta, pikemminkin heikentää sitä tuollaisella turhalla painolla…
En mäkään keksi mitä tolla näytöllä tekee, mutta eipä siitä haittaakaan oo omassa käytössä ollu. Ittellä on siinä tollanen pikselihaamu möllöttämässä :) Tykkään itteasiassa kun toi hiiri painaakin jotain, eikä oo sellanen höyhenen kevyt pieru.

Löytyy muuten myös Apex Pro näppis ja Arctis Pro Wireless luurit ja eipä kummosesti oo valittamista ollu, näppis on käyny huollossa, kun siitä levis muutaman nappulan valot. Muuten pelittäny ihan kivasti koko setti. Pidän myös siitä kun noi kaikki toimii saman softan alla. Mistään tosin en oo täyttä hintaa maksanu, hiirulainen oli 50e, näppis oli 120e ja luurit 150e. Tohon hintaan oon ollu helkutin tyytyväinen koko settiin. Luurit on aivan jäätävän kovat langatomat tohon hintaan kun ne sai, tupla akkukin ansaitsee plussan, ei tarvii narun perässä olla jos unohtuu ladata.

Mutta sehän on mistä kukakin tykkää ja mitä leluitaan kaipaa. :)
 
Liittynyt
22.05.2017
Viestejä
1 797
En mäkään keksi mitä tolla näytöllä tekee, mutta eipä siitä haittaakaan oo omassa käytössä ollu. Ittellä on siinä tollanen pikselihaamu möllöttämässä :) Tykkään itteasiassa kun toi hiiri painaakin jotain, eikä oo sellanen höyhenen kevyt pieru.

Löytyy muuten myös Apex Pro näppis ja Arctis Pro Wireless luurit ja eipä kummosesti oo valittamista ollu, näppis on käyny huollossa, kun siitä levis muutaman nappulan valot. Muuten pelittäny ihan kivasti koko setti. Pidän myös siitä kun noi kaikki toimii saman softan alla. Mistään tosin en oo täyttä hintaa maksanu, hiirulainen oli 50e, näppis oli 120e ja luurit 150e. Tohon hintaan oon ollu helkutin tyytyväinen koko settiin. Luurit on aivan jäätävän kovat langatomat tohon hintaan kun ne sai, tupla akkukin ansaitsee plussan, ei tarvii narun perässä olla jos unohtuu ladata.

Mutta sehän on mistä kukakin tykkää ja mitä leluitaan kaipaa. :)
Softahan on vain yksi noiden ongelmista. Suorastaan järkyttävää p*skaa, että sellaista edes tarvitsee lisälaitteiden kanssa, kunnon bloatwarea.

Ei siinä mitään jos olet mieltynyt painavimpiin hiiriin, mutta se ei poista sitä faktaa että se lisäpaino vain heikentää suorituskykyä. Tämä huomio vain siitä jos yrität puolustella tuota näytön lisäämistä hiireen painolla.

Eiköhän nämä Razerinkin tuotteet kelpaa keskivertopelaajalle ihan siinä missä SS ja Corsair, kun kerran samanlaista tusinatavaraa logoin ja valoin. Oma vänkääminen saa tämän ketjun osalta kuitenkin riittää…
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
08.08.2019
Viestejä
1 333
No otetaan vaikka näppäimistöt esimerkiksi, niin noista ”prebuildeista” saa jo valita ihan laadukkaita näpyttimiä 200€:lla… On Leopoldia, Varmiloo jne… Mitäs taas SS:ltä + kumppaneilta saa?
Jaa, nytkö ne 200e hintaluokan tuotteet ovatkin hintansa väärti? No kelpaa, joo Leopoldit, Varmilot yms. hakkaa varmasti suurimman osan prebuild-näppiksistä se on tosi, mutta Steelseriesiltä saa noin 200 euron hintaluokasta myös erittäin nopean ja mun käyttökokemuksella myös laadukkaan näppäimistön: SteelSeries Apex Pro Review . Ei ole minusta uutena hintansa väärti (käytettynä on100e huippudiili), mutta ei tätä näppäimistöä voi laaduttomaksi haukkua. Kytkinten tuntuma on pitkälti makuasia, mutta objektiivisesti mitattavissa asioissa tuo Apex Pro on kalliista hinnastaan huolimatta erinomainen pelinäppäimistö ja soveltuu hyvin myös kirjoittamiseen jne.

Hirveitä markkinointi termejä sivut pullollaan ja viiveetkin varmaan jo negatiivisen puolella… Huhhuh.
Valistunut käyttäjä osaa nähdä markkinointitermien taakse. Jos viiveillä tarkoitat latenssia, niin ei ne viiveet ole jossain Steelseries Apex, tai edes jonne-Razerin Huntsman -näppäimistöissä huonoja, vaan lähes 10 arvosanaa satelee Rtings latency-testeissä, joten selvästi et ole näistä asioista perillä. Kritiikkiä noille prebuild -näppiksille, varsinkin Razerin voi syystäkin antaa, mutta koita nyt antaa edes osuvaa kritiikkiä ja lue jotain kunnon testejä äläkä mutuile..

Ja tietenkin näppäinhatut poikkeavat sen verran tyypillisestä leiskasta ettei mikä vaan hattusetti käykään.:rofl2:
Faktat on jälleen kovasti sua vastaan: Steelseries Apex 5,7, pro yms. eri versioiden näppäinhatut: ''keyboards use CherryMX style key stems, and are compatible with many third party keycaps''. Eli aika monet muutkin näppäinhatut käy. Ja SS omat laadukkaat PBT kaksoisvaletut näppäinhatut irtoaa Gigantista tai SS:n omilta sivuilta muutamalla kympillä, jos sattuu takuun jälkeen hatut rikkoutumaan.

Vissiin on muutamankin kerran joku valitellut tuolla näppäimistökeskustelun Steelseriesin puolella hajonneita näppäinhattuja. Niin laatua…
Jos jonkun nettikeskustelun pohjalta aletaan vetämään faktoja tuotteiden laadukkuudesta, niin tässä maailmassa on pelkkiä paskoja tuotteita. Aivan nollatason argumentti nämä yksittäiset kokemukset joltain netti-jarmolta.

Softahan on vain yksi noiden ongelmista. Suorastaan järkyttävää p*skaa, että sellaista edes tarvitsee lisälaitteiden kanssa, kunnon bloatwarea.
Steelseriesin Apex -näppiksistä tuppaa löytymään tuollainen näyttö, jota kautta voi säätää kaiken tarvittavan myös ilman valmistajan softaa :tup: Ja mitä valmistajan omaa softaa käytin, niin ei ihme kyllä ollut järkyttävää paskaa. Mutta mielummin operoin myös itse ilman valmistajien softia. Esim. Logitechilla on oikeasti buginen softa headsetille, ainakin mulla ollut. Hiiren säädöt sentään pelaa.
 
Liittynyt
22.05.2017
Viestejä
1 797
Asiaton käytös - nollapostaus, provosointi
Jaa, nytkö ne 200e hintaluokan tuotteet ovatkin hintansa väärti? No kelpaa, joo Leopoldit, Varmilot yms. hakkaa varmasti suurimman osan prebuild-näppiksistä se on tosi, mutta Steelseriesiltä saa noin 200 euron hintaluokasta myös erittäin nopean ja mun käyttökokemuksella myös laadukkaan näppäimistön: SteelSeries Apex Pro Review . Ei ole minusta uutena hintansa väärti (käytettynä on100e huippudiili), mutta ei tätä näppäimistöä voi laaduttomaksi haukkua. Kytkinten tuntuma on pitkälti makuasia, mutta objektiivisesti mitattavissa asioissa tuo Apex Pro on kalliista hinnastaan huolimatta erinomainen pelinäppäimistö ja soveltuu hyvin myös kirjoittamiseen jne.Valistunut käyttäjä osaa nähdä markkinointitermien taakse. Jos viiveillä tarkoitat latenssia, niin ei ne viiveet ole jossain Steelseries Apex, tai edes jonne-Razerin Huntsman -näppäimistöissä huonoja, vaan lähes 10 arvosanaa satelee Rtings latency-testeissä, joten selvästi et ole näistä asioista perillä. Kritiikkiä noille prebuild -näppiksille, varsinkin Razerin voi syystäkin antaa, mutta koita nyt antaa edes osuvaa kritiikkiä ja lue jotain kunnon testejä äläkä mutuile..Faktat on jälleen kovasti sua vastaan: Steelseries Apex 5,7, pro yms. eri versioiden näppäinhatut: ''keyboards use CherryMX style key stems, and are compatible with many third party keycaps''. Eli aika monet muutkin näppäinhatut käy. Ja SS omat laadukkaat PBT kaksoisvaletut näppäinhatut irtoaa Gigantista tai SS:n omilta sivuilta muutamalla kympillä, jos sattuu takuun jälkeen hatut rikkoutumaan.Jos jonkun nettikeskustelun pohjalta aletaan vetämään faktoja tuotteiden laadukkuudesta, niin tässä maailmassa on pelkkiä paskoja tuotteita. Aivan nollatason argumentti nämä yksittäiset kokemukset joltain netti-jarmolta.Steelseriesin Apex -näppiksistä tuppaa löytymään tuollainen näyttö, jota kautta voi säätää kaiken tarvittavan myös ilman valmistajan softaa :tup: Ja mitä valmistajan omaa softaa käytin, niin ei ihme kyllä ollut järkyttävää paskaa. Mutta mielummin operoin myös itse ilman valmistajien softia. Esim. Logitechilla on oikeasti buginen softa headsetille, ainakin mulla ollut. Hiiren säädöt sentään pelaa.
Siitä jollekin luettavaa, itseä ei kiinnosta kun en perusta muiden mielipiteistä.
 

DarkkiFIN

Sosiaalisesti etääntynyt
Tukijäsen
Liittynyt
17.07.2017
Viestejä
952
Softahan on vain yksi noiden ongelmista. Suorastaan järkyttävää p*skaa, että sellaista edes tarvitsee lisälaitteiden kanssa, kunnon bloatwarea.

Ei siinä mitään jos olet mieltynyt painavimpiin hiiriin, mutta se ei poista sitä faktaa että se lisäpaino vain heikentää suorituskykyä. Tämä huomio vain siitä jos yrität puolustella tuota näytön lisäämistä hiireen painolla.

Eiköhän nämä Razerinkin tuotteet kelpaa keskivertopelaajalle ihan siinä missä SS ja Corsair, kun kerran samanlaista tusinatavaraa logoin ja valoin. Oma vänkääminen saa tämän ketjun osalta kuitenkin riittää…
Voi se olla bloatwareakin, mutta sillä on ihan ollu käyttöäkin mulle, saa kivasti näppiksen valaistuksen muuttumaan pelin perusteella. Ihan kiva ominaisuus kun tulee aika pimeässä pelattua. Hyvähän tossakin on jos sitä softaa ei tunne tarvitsevansa, niin ei sitä pakko oo käyttää.

Kuulema toi paino on pahasta, mutta kun sillä ei ole omaan pelaamiseen oikein mitään vaikutusta, kun en noita reaktiohippa pum pum pelejä pelaa ja pidän tosiaan siitä että toi rotta painaakin jotain. Tosta näytöstä nyt ei varmaan montaa grammaa lisää painoa kuitenkaan tule, niin silleen sama onko se siinä vai ei. :)

Tietenkin voi suositella jotain parempia luureja esimerkiksi tuohon 150e hintaan, vaatimuksena tupla akut ja langatomuus. Sitten mäkin voin harkita vaihtoa pois surkeista SS tuotteista. ;)

Siitä jollekin luettavaa, itseä ei kiinnosta kun en perusta muiden mielipiteistä.
Eli et perusta muiden mielipiteistä, mutta silti kovasti arvostelet mitä muut sanoo? Jep jep, jätetäämpä tähän sitten.. :D
 
Liittynyt
12.09.2020
Viestejä
297
Pakko vetää tähän väliin semmonen true strory huomio, että kun joku henkilö ostaa uuden näppäimistön, kuulokkeet tai hiiren niin se henkilö väittää tätä tuotetta aina hyväksi :)D?) Siis vaikka oltaisiin ostettu juuri se kaikista naurettavin razerin rgb ”pelikuuloke” Ja ihan sama vaikka tuote olisi randomilla ostettu ilman tietoa tai edes toteamusta omaan käyttöön sopivaksi/riittäväksi. Mistä helvetistä tämä johtuu? Kukaan ei koskaan tunnusta ostaneensa paskaa?

Kiitos, voitte jatkaa
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
6 342
Asetek muuten laajentaa ajosimu-välineisiin, ainakin pedaalit tulossa.
 
Liittynyt
18.12.2020
Viestejä
170
Vai SteelSeries Apex Pro on tusinanäppäimistö. Kaikkea sitä täällä lukeekin. Noi kontaktittomat mitkä lie magneettikytkimet siinä onkaan vie Cherry MX:t ja kaikki kloonit tuntumassa 100-0 ihan sama mitä rasvaa niihin hieroo väliin. Plus ne kestää käytännössä ikuisesti ja on analogiset. Harvemmin pelinäppäimistöt saa kehuja mekaanisten näppisten harrastelijoilta, Apex Pro on kyllä kerännyt ylistystä. Btw; ite näpyttelen jollain 60€ Cherry Brown tusinanäppäimistöllä.
 

DarkkiFIN

Sosiaalisesti etääntynyt
Tukijäsen
Liittynyt
17.07.2017
Viestejä
952
Pakko vetää tähän väliin semmonen true strory huomio, että kun joku henkilö ostaa uuden näppäimistön, kuulokkeet tai hiiren niin se henkilö väittää tätä tuotetta aina hyväksi :)D?) Siis vaikka oltaisiin ostettu juuri se kaikista naurettavin razerin rgb ”pelikuuloke” Ja ihan sama vaikka tuote olisi randomilla ostettu ilman tietoa tai edes toteamusta omaan käyttöön sopivaksi/riittäväksi. Mistä helvetistä tämä johtuu? Kukaan ei koskaan tunnusta ostaneensa paskaa?

Kiitos, voitte jatkaa
En tiiä mistä toi johtuu, mutta on tullut tehtyä ainakin yksi virhe ostos aikoinaan noiden oheislaiteiden kanssa ja se oli huvittavasti vielä hiiri/näppis/kuuloke paketti. :D Asuksen Cerberus(muistaakseni se oli tuo, mutta Asuksen setti joka tapauksessa) setti nimittäin. Niin hirveitä rimpuloita ei tosin sen jälkeen oo tullu vastaan. Se setti ei tosin tainnut maksaa kun 70e, niin ei nyt maailma siihen kuitenkaan kaatunut. :)
 

HFK

Liittynyt
09.01.2018
Viestejä
121
Pakko vetää tähän väliin semmonen true strory huomio, että kun joku henkilö ostaa uuden näppäimistön, kuulokkeet tai hiiren niin se henkilö väittää tätä tuotetta aina hyväksi :)D?) Siis vaikka oltaisiin ostettu juuri se kaikista naurettavin razerin rgb ”pelikuuloke” Ja ihan sama vaikka tuote olisi randomilla ostettu ilman tietoa tai edes toteamusta omaan käyttöön sopivaksi/riittäväksi. Mistä helvetistä tämä johtuu? Kukaan ei koskaan tunnusta ostaneensa paskaa?

Kiitos, voitte jatkaa

Mä voin myöntää ostaneeni paskaa. HyperX Cloud 2 pelikuulokkeet oli sen verta kuraa et oli lopulta laitettava ne kiertoo. Toinen on vuoden vanha sparkfox langaton ohjain mistä alkaa tatit/napit hajoomaa. Kai näiden pitäs pidempää ku vuoden kestää :/

Mitä razerin tuotteisii tulee niin oon niitä pitänyt vähän "pirkkana" ja nyt kun niihin isketään premium hinta niin jää jatkossakin kauppaan.
 

Bladekill

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 728
Ei mitään yllättävää. Tuttua Razer binestä eli myydää paskaa tai maksimissaan kilpailijoiden tuotteiden laatua vastaavaa tavaraa RGB:llä ja törkyhinnoilla.

Voisivat tosin edes murto-osan noista hirmukatteista käyttää Synapseen ja siirtää sen kehityksen vinkuintiasta länsimaihin ettei premiumia maksavien asiakkaiden tarvitse sietää tuota nykyistä bugista muistivuotavaa forcelogin ripulia.
Tulipa tarkastettua /r/razer mikä tämä kikkareen tilanne on nykyisin kun itse en razerin tuotteita enää käytä. Näyttää siltä että vain heikompaan suuntaan ollaan matkalla:
1635122703125.png
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 374
Siitä jollekin luettavaa, itseä ei kiinnosta kun en perusta muiden mielipiteistä.
Kirjoittelet foorumilla, mutta et perusta muiden mielipiteistä? Kaikkea sitä näkeekin.

Itse uutiseen. Razerista ei ole kokemusta kuin sen alkuaikoina julkaisemasta DeathAdder hiirestä, joka oli ihan hemmetin hyvä. Sen koommin en firman tuotteita ole käyttänyt. Mutta ilmeisen keskinkertaista nykyään ja softaosasto täyttä syöpää. Eiköhän nämäkin ylihinnoitellut tuotteet paikkansa löydä, jos ei suomessa niin ainakin maailmalla.
 
Liittynyt
31.07.2017
Viestejä
629
Onneksi myös oikeasti laadukkaita mekaanisia näppäimistöjä löytyy käyttäjille jotka eivät arvosta jonne RGB-paskaa, esim das keyboard ja ducky. Kuulokkeissa itse suosinut sennheiseria ja Beyerdynamicia. Pelikuulokkeissa hifistille aivan liian korostunut basso ja verhomainen soundi, useinmiten keskialue tunkkainen. ja miten esim varaosian saatavuus. Ai niin mutta kun nämähän olivat heitä pois ja osta uusi tason kamaa jos vaikkapa kuuloke-elementti sattuisi hajoamaan, no ei sitten mitään ja sori siitä :D
 
Liittynyt
26.01.2021
Viestejä
4
Mua kyllä jotenkin vähän harmittaa nämä keskustelupalstojen mielipiteet missä jonkin merkin tuotteet on kauttaaltaan paskaa näkemättä yhtään testiä edes tuotteista. Tai sitten valitaan kyseisen firman halvimmat versiot tuotteista ja ihmetellään miksi ne on täyttä paskaa. Vähän niinkuin joku ostaisi A-sarjan mersun ja sanoisi mersua huonoksi autoksi kun tarjolla on S-sarjan ministeri tason auto mistä tuskin kukaan sanoo sitä huonoksi. Otan nyt vaikka esimerkkinä pari tuotetta mitä omaan setuppiin kuuluu.

Pelikuulokkeet Sennheiser GSP 600 minkä kanssa tulee pelailtua. Nämä on kyllä oikeasti sellaiset luurit, että äänimaailmaltaan hakkaa esim bosen QC35(mitkä löytyy myös itseltä) musiikin kuuntelussa vaikka onkin tehty pelaamiseen.

Razerin Huntsman Elite näppäimistöstä ei kyllä juuri mitään muuta pahaa sanottavaa ole kuin tässäkin keskustelussa aiemmin mainittu Synappse ohjelmisto, joka välillä on hieman buginen. Jokainen toki voi itse muodostaa mielipiteensä onko customoitava reilun 200e näppäimistö worthi, mutta 2 vuoden käyttökokemuksella voin ainakin itse sanoa, että kyllä seuraavaksikin näppäimistöksi jos joskus päivittelen näppämistöä tulee olemaan erittäin vahvoilla Razerin lippulaivamalli. Kävin hieman ennen ostamista rämppäämässä powerissa, gigantissa ja verkkokaupassa kasan näppäimistöjä läpi ja kyllä tämä vaan parhaalta silloin omaan makuun tuntui. Sama homma tapahtui myös kuulokkeiden suhteen jossa etsinnässä oli "parhaat" pelikuulokkeet, joita voi myös käyttää muuhunkin kuin pelaamiseen. Sennheiserit oli kyllä ylivertaiset siinä kategoriassa.

Sehän ei toki tarkoita, että kyseisten valmistajien tuotteet olisi myöskään hyviä budjetti versioissa, missä esim kuulokkeissa halvemmat Sennheiserit GSP 300 tjsp kuulosti äänellisesti aivan paskalta verrattuna noihin 600, joskin ne istui kyllä paljon paremmin päähän. Sama homma on täällä niin paljon haukutut Corsairin tuotteet niin kyllä täytyy sanoa, että eipä noista tuulettimista ole oikein mitään pahaa sanottavaa 3kk käyttökokemuksella. Toiset haluaa sitä RGB-paskaa ja toiset ei ollenkaan, mutta ei se tarkoita ettei niillä tuotteilla voisi silti olla hyviä ominaisuuksia.

Sitten itse aiheeseen Razerin uusista tuulettimista niin jotenkin kyllä haiskahtaa tuo 50e hintalappu vähän korkealta kun kilpailijoilta saa todennäköisesti parempia tuulettimia melkein puoleen hintaan. Synapsen liitettävyys ja toimivuus arveluttaa ainakin itseä kovasti näissä, kun itse en esim ole saanut koteloni Lian Li PC-O11 Dynamic razer editionin valoja synccaamaan ohjelmiston kautta, kun ne eivät ole näppäimistön kaltaisia USB tuotteita. No ensimmäisiä testivideoita odotellessa täytyy sitten katsella miltä vaikuttaa. Ehkä oisin vähän odottanut jotain customoitavaa näyttöä jolloin rahoilleen olisi saanut hieman enemmän vastinetta.
 

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
17 665
Kun samanmoisia tuulettimia saa vitosella jää ärgepeille aika paljon hintaa. Varsinkin kun koneelle joutuu asentamaan Razerin ripulisoftaa edes hyödyntääkseen tuota ominaisuutta.
Missäs näitä vitosen samanmoisia tuulettimia on? Sulla on vissiin protoihin ollut vapaa pääsy kun tiedät ennen ensimmäistäkään arvostelua millaisia nuo on?
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
148 694
Viestejä
2 824 584
Jäsenet
54 028
Uusin jäsen
J.M

Hinta.fi

Ylös Bottom