Takuuseen varminta laittaa. Jos lähtee vaihtamaan tahnoja itse, niin melkein suositeltavaa on laittaa väliin KryoSheet tai PTM 7950. Jos päättää kokeilla tahnoja, niin sitten mahdollisimman jähmeää tahnaa, kuten Thermalright TFX. Sekään ei tosin pysynyt oman RX 6950 XT:n välissä kovin pitkään.
Oma Pulse se vain porskuttaa. Cyberpunkissa ja Starfieldissä tosin Delta huitelee 20 asteessa. Jokin noiden pelimoottoreissa saa Afterburnerin ja GPU-Z:n näyttämään jopa yli 410W lukemia, mikä näkyy lämmöissäkin. Aika paljon yli 367W power limitin ja 2 x 8-pin virallisen rajan. Nuo pelit ovat ilmeisesti myös herkimpiä alivoltituksille. Cyberpunkissa sain nostaa kolmesti voltteja, mutta sen jälkeen sekä se että Starfield ovat olleet vakaita.
Tuohon 410W päälle voi helposti tulla vielä yli +100W piikkejä, jotka eivät näy millään mitattaessa. Saa olla virtalähteet kunnossa, kun näitä kortteja käyttää. Vähän epäilen, että monien kohdalla ajuriongelmat ja kaatuilut voivat juuri johtua virransyötöstä. Oma RX 6950 XT oireili oudosti uudella 850W virtalähteellä ja esimerkiksi Time Spy Stress Test kaatuili. Kun vaihdoin vanhan virtalähteen takaisin, niin ongelmat katosivat. Samoin on hyvä huolehtia, että vetää virtalähteeltä erilliset kaapelit korttiin kiinni.