Qualcommilta siruja PC-markkinoille

Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
5 063
Jätät näppärästi taas huomioitta että ne on jo demonneet fotaria ja world of tanksia, kumpikin x86-softia, jotka käynnistyivät ja pyörivät moitteetta. Kyllä se riittää ihan taatusti peruskäyttäjien tarpeisiin ja ylikin.

Muutoinkin jätät perustellut väitteet vähälle huomiolle ja hakkaat vain ilman sen kummempia perusteita ajatuksiasi "uwp on paskaa, arm on paskaa, windows on erityisen paskaa armilla"
Pari softaa, kun on käytännössä mahdollista valita ihan helposti suuresta joukosta, ja vielä vähän säätää tilannetta, jotta näyttää hyvältä. Ihan sama juttu, kuin CPU ja GPU valmistajien testit. Eivät ollenkaan millääntavoin luotettavia. Luotettavat testit saadaan, vastakun kolmannet osapuolet pääsevät testaamaan noita vapaasti.
En keksi, miten semihidas muuttuu hyväksi, jos sen nopeus melkein puolitetaan. Tietysti jos hitaus ja todennäköiset yhteensopivaisuusongelmat (joita emulointivirityksissä yleensä riittää) ovat se päämäärä, niin sitten on ihan ok.
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
6 005
Kun prossu huutaa 100% (siis taskmanagerissa on nimenomaan prossuytimet / ytimiä täysin käytössä ja kone tahmoo) ja muisti ei ole täysin käytössä, niin silloin kyseessä ei ole muistiongelma.
... ja melkein aina tuollaisissa tilanteissa se softa, joka sen prossun kuormituksen nostaa sinne 100%:iin on selain, jossa pyörii jotain pillastunutta javascriptiä.

Ja kun se selain ei aja mitään x86-koodia, siitä että prossuna on ARM ei aiheudu sille mitään hidastumista.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
84 276
Viestejä
1 737 419
Jäsenet
37 449
Uusin jäsen
Jonaazu

Hinta.fi

Ylös Bottom