- Liittynyt
- 18.10.2016
- Viestejä
- 1 454
Monethan ovat maistaneet Tarton Püssirohukelderin "omaa" patentoitua punaista olutta, ja jotkut siitä tykänneetkin. Hyvältähän se on omaan suuhuni maistunut. Mikä olisi sopiva helposti saatava korvike manner-Suomesta, kun nykyään ei enää tule tuonne Virunmaalle oikein lähdettyä?
Täytyy myöntää että etiketin ja juomanlaskijan yhdennäköisyys on voinut vaikuttaa kaihomieleen.
--------
Edit:
Pahoitteluni että tämä lipsahti väärälle osastolle. "Ruoka ja juoma > Olutketju" olisi paremmin sopinut punaisen oluen etsintään.
Täytyy myöntää että etiketin ja juomanlaskijan yhdennäköisyys on voinut vaikuttaa kaihomieleen.
--------
Edit:
Pahoitteluni että tämä lipsahti väärälle osastolle. "Ruoka ja juoma > Olutketju" olisi paremmin sopinut punaisen oluen etsintään.
Viimeksi muokattu: