- Liittynyt
- 05.01.2021
- Viestejä
- 2 542
Antaa vähän maustua joo, ja joidenkin kokkien mukaan vähän lämmenneenä väitetysti paistuu "paremmin". Mutta nämä on välillä vähän henkimaailman juttuja, joilla joko on oikeaa merkitystä tai ei ole. Tai sitten on merkitystä, jos oma makupaletti on herkkä. Tykkään helposti kokeilla erilaisia helppoja vinkkejä ja katsoa, onko niistä hyötyä.Mikä ton 10min seisotuksen tarkoitus on? Maustua vai vaikuttaako se jotenkin munan koostumukseen?
Mites muuten kun munakkaan ohjeissa sanotaan aina että "riko munan rakenne haarukalla" niin onko se sama asia kuin vispaa munia kunnolla haarukalla? Eli pitääkö munien rakenne kevyesti vaan rikkoa vai vatkata kunnolla sekaisin vai onko sillä mitään väliä?
Itse tosin aika usein säilytän kananmunia muutenkin huoneenlämmössä. Mitä rikkomiseen tulee, niin en oikein tarkkaan tunne kaikkia termejä ohjeita lukiessa. Tykkään haarukalla aika voimakkaasti rikkoa/sekoittaa sen verran hyvin, että seos on kauttaaltaan keltaista.