Pöpöt (likaisuudesta ja puhtaudesta)

Liittynyt
20.11.2016
Viestejä
134
Tiedän että ennen ulkoilmaan pääsemistä terveen ihmisen kusi on puhdasta ainetta. Äkkiseltään tulee mieleen, ettei se puhtaasta hepistä vapauteen päästessään ehdi valtavaa bakteerimassaa sekunnissa kerätä.

Onko siis niin, että jos kusen käsilleni ja pesen ne kusellani, niin sen jälkeen käteni ovat kansankielisesti puhtaat?

Entä jos tutkin uteliaasti sormissani pyöritellen hirven paskaa, sen jälkeen pesen käteni likaisella vedellä ja kuivaan ne huolellisesti, niin mikä on käsieni tila viiden minuutin päästä? Uskallanko syödä leipää?

Jos ensin poistaa paksun likakerroksen (bakteerikerroksen) pesemällä ja sitten antaa käsien kuivua, niin tappaako kuivuus likaisessa vedessä olleet enimmät taudinaiheuttajat?
 
Liittynyt
26.04.2017
Viestejä
985
Kuivuus tappaa pöpöjä, mutta se kestää kauan, ja osa pöpöistä osaa selvitä todella pitkiä aikoja ääriolosuhteissa (tuolle oli jokin biologinen termi millaiseen tilaan bakteerit voivat mennä).
Mutta ihmisen iho on harvoin kuiva, se hengittää ja hikirauhaset tuottaa kosteutta. Eli kädet tulee pestä todella huollella paskan käsittelyn jälkeen.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
3 276
Innokkaasti, kun olet hirven paskaa(tuoretta?) taputellut käsissäsi ja sen jälkeen likaisessa vedessä huuhdellut ja vielä perään kussut käsille. Ehkä kätesi ovat puhtaat, mutta nuuhkaise käsiäsi ja syö sen jälkeen leipä. Ehkä ei tule ripulia.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 077
Jos ei kädessä ole haavoja, niin vesikauhu viruksen tarttumisen riski on pieni. Muttei 0%
Jos kiinnostaa paskan maistelu niin kysy lääkäritietokoneelta Feko oraalisesti tarttuvista taudeista.
Enkä käsiin kusemista suosittele, esim. Leptospirat
leviävät tehokkaimmin virtsan välityksellä..
 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
240 842
Viestejä
4 210 781
Jäsenet
70 967
Uusin jäsen
Sinivuokko-85

Hinta.fi

Ylös Bottom