Playstation 5

Liittynyt
24.02.2017
Viestejä
419
Mielenkiintoista nähdä miten Pro lopulta myy kun mielipiteitä on niin monia. Täällä monesti pyörii kuitenkin ne jotka ostaa jos siltä tuntuu hinnasta niin välittämättä, mutta se ei välttämättä ole iso kuva.

Avaan vielä vähän kiinnostuksen puutetta Prota kohtaan. En tiedä onko kenellekään muulle käynyt samaa, mutta niiden muutaman Sonyn yksinoikeuspelin läpipeluun jälkeen siirryin aikalailla täysin Game Passin ja PC:n/Steam jne pariin. Passia saa tilattua kohtuuhinnalla ja sinne ilmaantuu pelejä mukavasti. Ps5 on käytännössä pölyttynyt hyllyssä kun Pc on pääalusta ja Series X:llä tulee cooppailtua kaverien kanssa. Sonylta odottaisin esim. uutta Days Gone 2, Horizon 3, Gow, Uncharted, Bloodborne 2 jne tiedätte nämä joita ei muilla ole. En ole saanut aikoihin mitään ja Astrobot ei auta. Näköpiirissäkään ei ole mitään sillä Marvel-pelit ei vaan uppoa. En tiedä tuleeko loppugenin aikana mitään kiinnostavaa pleikkarille. Vr:kään ei pelasta kun se kokemus vain jää liian vajaaksi vielä nykyään.

En siis hyödy pleikkarista mitään, jos sille ei tule kiinnostavia yksinoikeuspelejä. Muut alustat tarjoaa tällä hetkellä enemmän hupia ja vieläpä kustannustehokkaammin. Sonyn nykyisen suunnan vuoksi olen skeptinen tulenko hankkimaan edes Ps6. Asioita toivottavasti tapahtuu hyvään suuntaan, koska nuo Sonyn pelisarjat on ikimuistoisimmasta päästä ja haluisin samaa huippulaatua lisää mitä muut ei ole pystyneet tarjoamaan.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
252 546
Viestejä
4 394 865
Jäsenet
73 000
Uusin jäsen
jrber

Hinta.fi

Ylös Bottom