Myydään Playseat Evolution Alcantara, Thrustmaster T300 Ferrari GTE, Fanatec CSL Elite + Loadcell Kit, Thrustmaster TH8A (Espoo)

Liittynyt
22.08.2018
Viestejä
15
Tuote: Playseat Evolution Alcantara ajopenkki, Thrustmaster T300 Ferrari GTE ratti, Fanatec CSL Elite polkimet + Loadcell Kit, Thrustmaster TH8A vaihdekeppi
Hinta: 550€
Tuote ostettu (mistä ja milloin): Penkki Konsolinetistä 23.10.2017, ratti ja vaihdekeppi Mindfactorysta 12.11.2016, polkimet Fanatecilta 06.02.2019, vaihdekepin kiinnike Verkkokaupasta 9.11.2016
Kuitti löytyy (takuu voimassa): Kuitit on (sähköisenä), takuuta ei
Muuta huomioitavaa: Myydään simrigi ajan ja energian puutteen takia. Ollut muutaman vuoden käyttämättä mutta nopean testin perusteella kaikki toimii.

Mukaan myös polkimien mukana tullut ei-loadcell-versiolle tarkoitettu ohjausboksi ja siihen kuuluva kaapeli + kumiliukuesteet poljinosiin + jotain muuta pikkutilpehööriä + alkuperäiset laatikot, sekä vaihdekepin kaapelit (sekä USB että se millä keppi liitetään suoraan rattiin) + sekventiaalilevy.

Penkin pituussäädössä käytön jälkiä.

Ratin D-pad menee jotenkin hetkellisesti jumiin (ei naksahda enää) jos painaa oikealle riittävän nopeasti ja monta kertaa peräkkäin mutta korjautuu itsestään hetken kuluttua. Harvemmin painaessa toimii.

Kaasu- ja kytkinpolkimien potentiometrien arvot saattaa nykiä vähän koska laitteet on ollut niin pitkään käyttämättä, mutta testatessa nykiminen näytti lähtevän pois kun liikuttelin polkimia edestakaisin parin minuutin ajan, eli käytössä pitäisi olla ok.

Penkki on ollut koirataloudessa joten osissa on todnäk puhdistuksesta huolimatta jokunen koirankarva.


Paikkakunta (ilmoita myös otsikossa ja tagissa): Espoo, Leppävaara
Toimitustapa: Nouto
Maksutapa: Käteinen tai Mobilepay


Kuva: Imgur-albumi ->
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
248 053
Viestejä
4 324 614
Jäsenet
72 146
Uusin jäsen
Rampe__

Hinta.fi

Ylös Bottom