Playerunknown's Battlegrounds (PC)

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja Manager2k, 14.03.2017.

 1. Manager2k

  Manager2k Tukijäsen Team Ryzen

  Viestejä:
  885
  Rekisteröitynyt:
  18.12.2016
  Tehdääs tämmönen ketju jos täällä olisi H1Z1 KOTK ystäviä jotka odottaa jo ihan täpinöissään uutta tulevaa battle royalea.

  Playerunknown's Battlegrounds on massive multiplayer online survival video game. Peli on tällä hetkellä vielä suljetussa beta testissä ja viimeinen testijakso tulee 17-19.3.2017 CET 5PM - 5PM ja ainakin twitchistä voi seurailla testiä.

  Minimi laitteistovaatimukset:
  • Operating System 64-Bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
  • Processor intel i-3 4340, AMD FX-6300
  • Memory 6GB RAM
  • Graphics Card nVidia GeForce® GTX 660 2GB, AMD Radeon™ HD 7850 2GB
  • DirectX 11.1 Compatible Video Card or Equivalent
  • Hard Drive Space 30GB  Sivuja:
  http://store.steampowered.com/app/578080/
  https://www.playbattlegrounds.com/
   
  Afkaaja tykkää tästä.
 2. spede

  spede

  Viestejä:
  2 196
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Ensimmäisen betan perusteella vaikutti paskemmalta versiolta H1Z1:stä, joka taas on paskempi versio DayZ:sta. Näitä pelejä nyt on DayZ suosion jälkeen tullut ulos n kappaletta, järjestään kaikki enemmän tai vähemmän raakileita. Ei jatkoon.
   
 3. Zauberkraut

  Zauberkraut Tukijäsen

  Viestejä:
  466
  Rekisteröitynyt:
  18.12.2016
  En tajua, mikä ajaa ihmisen virittämään tämmöisiä juuri ARMA:n moottorin päälle.
   
 4. Steve Rambo

  Steve Rambo I'd be right happy to Platinum-jäsen Team R&T

  Viestejä:
  360
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Mistä lähtien Unreal Engine on ollut Arman moottori?

  E: Ihan kivalta vaikutti nopean testauksen perusteella viikonloppuna. Jospa ensi kerralla olisi kaverikin, jonka kanssa pelata. Enimmäkseen tuli katsottua Twitchistä muiden pelaamista. H1:n ja Arman vastaavat ovat jääneet testaamatta mielenkiinnon puutteen vuoksi.
   
 5. Kapteeni_kuolio

  Kapteeni_kuolio ⚓Ledimestari⚓ Team R&T Team Stream

  Viestejä:
  1 451
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Kaksi viikkoa takaperin katsoin ensimmäisen Jack Fragsin videon tästä pelistä, ja mielenkiinto heräsi. Sitten se perhana jakoi beta-kutsuja youtubessaan, joten nappasin sieltä yhden.

  Seuraavana viikonloppuna pääsin sitten itse pelille (closed beta on pe-ma auki) ja voi sitä pumpsuttelun riemua! Ja sittempähän tuo tuli peli ostettua :) On nimittäin hyvä peli. En ole näitä "king of the hill" tai "last man standing" tai "hunger games" tai "battle royale" pelejä ennen pelannut, koska pelimuodon ajatus ei ole ihmeemmin viehättänyt ja kaikki pelit on olleet enemmän tai vähemmän todella paskan näkösiä. Mutta ei tämä, tässä on nimittäin sitä jotain. Vaikea nyt kuvailla, mutta yritetään;


  Fiilis on niinkuin pelaisi death-match DayZ, ilman zombeja, ja selvä päämäärä on tappaa muut. Kerää luuttia, tapa muut, voita matsi. Lootti tuo tähän random-elementin, joka on kiva. Muistuttaa mua aika paljon bf3:n "scavenger" pelimuodosta sellaisella serverillä, jossa on alle 10 pelaajaa ja large-mappi :D Paitsi että tässä kartta on todella paljon isompi.

  Aseet ja animaatiot tuo mieleen myös enemmän BF-sarjan pelit kuin ArmA tai DayZ. Tämä ei perustu simulaattoriin, vaan meno on sellasta "semirealistista arcadea" kuten BF. Unreal Engine henkii taustalta, ja se on pelkästään positiivista. Hahmojen animaatiot on todella hyvät, asemodelit samaten, luuttaaminen ja inventaario on sekä hyvännäköiset että simppelit käyttää. Kaikki ns. "toimii", ja tässä varmasti näkyy Unreal Engine sillä onhan se yksi maailman suosituimmista pelimoottoreista ja taipuu moneen.

  Ennenkaikkea; Pitkästä aikaa. Olen pelannut tietokoneella koko ikäni, kohta 30 vuotta. Sanotaanko että viimeiseen kymmeneen vuoteen on ollut hyvin vähän pelejä, joissa on "kunnolla koukkua". Tämä peli koukuttaa ihan helvetisti. Ensinnäkin pelityyppi on mulle uusi, ja toiseksi toteutus on ihan puhdasta timanttia. Samaahan se Jack Fragsikin videoillaan hehkuttaa; vaikka peli on vielä keskeneräinen, ei ole kuin yksi (vaikkakin todella iso) mappi ja ajoneuvoja ja aseitakaan ei ole määräänsä enempää (ihan kohtuullisesti kuitenkin, mutta tulossa vielä paljon lisää) niin tätä on pakko pelata aina kun serverit on auki. Ja että pelaamaan päästäkseen voi helposti organisoida viikonlopuksi vaimon ja lapset vaikka ruotsin risteilylle, pääasia että pääsee *pum pum pum*.


  Sairaan. Hyvä. Peli.

  Näin kovia kiksejä eijjole vuosiin saanut BF:stä eikä mistään. DayZ modi ihan alkuaikoina toi saman uutuuden viehätyksen kuin tämä, mutta sen tekninen toteutus oli luonnollisesti täynnä bugeja ja paskaa. Tämä on pelillisesti jo täysin valmis, ainoa mitä toivoisin lisää ois kaks mappia lisää kiertoon sekä muutama auto ja ase enemmän. Ja niitä on (kai?) jo lupailtu.

  *edit*

  Postaan tähän nuo JackFragsin videot. Suosittelen peliä kaikille FPS-peleistä kiinnostuneille. Tämä ei ole survival-peli, ei edes yritä olla. Tämä on arcade-räiskintä, kuten battlefield sarja, jossa pelaaminen on helppoa ja peliin pääsee helpsoti sisälle. Toimintaa on paljon mutta rauhallisessa tahdissa. Ei tartte kykkiä tunteja puskassa, ja toisaalta taas ei ole mitään sinkohippaa.

   
  Viimeksi muokattu: 15.03.2017
  TML tykkää tästä.
 6. MMik9

  MMik9

  Viestejä:
  26
  Rekisteröitynyt:
  04.01.2017
  Tässä on pakko kompata @Kapteeni_kuolio :ta. En ole ennen vastaavia pelejä pelannut, enkä ole ollut ko. genren fani, mutta tähän sain beta-keyn ja viikonloput on mennyt mukavasti pelin parissa.
   
  Kapteeni_kuolio tykkää tästä.
 7. Kapteeni_kuolio

  Kapteeni_kuolio ⚓Ledimestari⚓ Team R&T Team Stream

  Viestejä:
  1 451
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Heh joo kaks viikonloppua menny käytännössä näin;

  "Jee, perjantai, kohta aukee serverit" - > "miten nyt voi olla jo lauantai" -> "onko tänään maanantai, millon oli sunnuntai?"


  Siitä tietää että joku peli vie mukanaan, kun vaimo alkaa jo näin keskiviikkona muistuttelemaan että "viikonlopulla vois tehdä sitten muutakin kuin pelata" :) Vähämpä tietää. Meinaan käydä muutaman laatikon olutta, varata jääkaappiin pitsaa ja pelata battlegroundsia koko viikonlopun :D
   
  TML, Xiyng, Rokkijani ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 8. zewius

  zewius

  Viestejä:
  170
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  voin tulla kantaa sua tässäkin pelissä sittenkun tulee ostettavaks :)
   
  Steve Rambo tykkää tästä.
 9. Laquel

  Laquel This is where I get off.

  Viestejä:
  2 352
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tykkäsin kyllä playerunknownin BR modista Arma 3:lle vaikka siinä toki ampuminen ja liikkuminen on sitä arma-kankeeta kuten kuuluukin. Vieläkö tähän betaan saa jostain kutsuja?
   
 10. Steve Rambo

  Steve Rambo I'd be right happy to Platinum-jäsen Team R&T

  Viestejä:
  360
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Voidaan käydä viikonloppuna kokeilemassa. Ostin Deluxe-version ja lisäsin toisen betakoodin kakkostilille. ;)

  Redditissä oli ainakin jotain arvontaa jossain vaiheessa.
   
 11. zewius

  zewius

  Viestejä:
  170
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  okei vlei, käydä vain :slove:
   
 12. Kapteeni_kuolio

  Kapteeni_kuolio ⚓Ledimestari⚓ Team R&T Team Stream

  Viestejä:
  1 451
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Ai se on myyty loppuun? No katohan, just koitin ettiä sitä kauppasivua :D

  Mulla on kanssa yks beta-koodi, voin viikonlopulla pistää tässä triidissä jakoon ellei joku pelikamu ilmaise testihimojaan ennen sitä :)
   
 13. MMik9

  MMik9

  Viestejä:
  26
  Rekisteröitynyt:
  04.01.2017
  Joo ja kun servut ei aukeekkaan sovittuun aikaa huomaat hakkaavasi F5:sta PUBG twitterissä.

  Tuo pre-order tosiaan "myytiin loppuun", luultavasti sen takia, että noiden pre-ordereiden mukana annettavien beta-avaimine jakaminen voisi aiheuttaa kapasitettii ongelmia betaserverille.
   
 14. rambler78

  rambler78

  Viestejä:
  55
  Rekisteröitynyt:
  10.11.2016
  Tämä on kyllä tujua kamaa!

  Olen pelaillut jo ensimmäisestä alphasta lähtien ja ei voi kuin suositella. Aseissa on kivasti potkua ja liikkuminen sulavampaa kuin Arma BR.
  Armasta olen jäänyt oikeastaan kaipaamaan ainoastaan realistisia mappeja, nykyinen pubg karta on melkoinen sillisalaatti. Lisäksi en ole 3rd person view suurin ystävä, mutta HC serverit ovat tuloillaan early accessiin.

  Hieman on joutunut .ini filua rukkaamaan että on saanut "blurrinessin" pois, pubg foorumilla vinkkejä asetuksiin. Lisäksi servujen suorituskykyä optimoidaan kaiken aikaa.
   
 15. Micco

  Micco

  Viestejä:
  103
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  11 tuntia takana tätä solona nyt parina viikonloppuna. Olen kyllä tykännyt kovasti, kokemusta ei vastaavista kauheasti ole, vain H1Z1ä muutama tunti. H1Z1 on tähän verrattuna aika paljon nopeatempoisempi, tästä rauhallisemmasta itse tykännyt. Tuntuu toimivan aika hyvin, mitä nyt pieniä bugeja sillointällöin tulee vastaan.
   
 16. Kapteeni_kuolio

  Kapteeni_kuolio ⚓Ledimestari⚓ Team R&T Team Stream

  Viestejä:
  1 451
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  No nyt tuli hyvä video!  Battlegroundsin nettikoodi jo betassa merkittävästi parempi mitä suurimmalla kilpailijalla H1Z1:llä :)

  Eli ei todellakaan mikään "placebo", vaan peli on todella paljon sujuvampi mitä H1Z1, noin niinkun mitattuna tosiseikkana :eek:
   
 17. faior

  faior

  Viestejä:
  107
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Joo, vähän tässä tullu striimejä katottua ja vaikkei itsekkään oo näitä tullu pahemmin aiemmin pelattua niin tässä kyllä vaikuttais olevan voittaja. Joutunee siis ostamaan pois kunhan tulee, harmi kun nuo pre-orderit ovat loppuneet, joitain closed beta-avaimia taitaa kympin pintaan vielä löytyä netistä, tosin kohtahan tuo julkaistaan early accessiin muutenkin.

  Ps. mulle kyllä kelpaa avain jos löytyy.. ;)
   
 18. Manager2k

  Manager2k Tukijäsen Team Ryzen

  Viestejä:
  885
  Rekisteröitynyt:
  18.12.2016
  Vielä hetken pitää jaksaa odottaa. Tällänen teksti on steamin sivulla. >>>

  Available: 23 March
  This game will unlock in approximately 6 days
   
  faior tykkää tästä.
 19. Damoc

  Damoc

  Viestejä:
  67
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  GAMEPLAY

  • Added SQUADS gamemode. In SQUADS, you can create teams from 1 to 4 players in size. You can enter a round with either the group you teamed up with, or be randomly teamed with 3 other players once in the match

  huikeeta, meitä on 3 tuttua jotka pelaa niin yksi on aina joutunut sooloilemaan, tuo oli kyllä toivottu päivitys.
   
 20. Rakuun

  Rakuun

  Viestejä:
  5
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tässä ihan mielenkiintoinen klippi, missä PU mukana. Kerkeää vielä hyvin katselemaan/kuuntelemaan ennen servujen aukeamista.  Few things I heard while watching, bare in mind this is what they plan/hope for -

  1. Binoculars will coming in Early Access
  2. Crates to work similar to CSGO
  3. Leader boards will be wiped after Early Access
  4. Vehicle skins
  5. Plan to make a second map
  6. Aim to release it on Xbox and PS after the PC version is finished
  7. Blue circle damage will stay the same, in the words of PLAYERUNKNOWN "Stay in the circle".
  8. Servers will open up in regions when the need arises.
  9. In competitive games PLAYERUNKNOWN would like to force a certain graphical option for all players
  10. Will be micro-transactions for cosmetics
   10a. DLC to be funded via micro-transactions
   10b. The resources to maintain their expensive servers are also from skins
  11. Destruction to be implemented, walls will be able to be destroyed.
  12. Server tick rate is currently 60hz, however due to server optimisation it is a little lower at the time being
  13. Will be a shooting range for training, they are currently trying to fix a problem they have in order to do this. AI is a possibility within the shooting range.
  14. Single plane instead of three to jump from at the start.
  15. $29.99 retail price on steam
  16. There will be premium skins
  17. Server-side shadow caching.
  18. Unranked mode as well as a ranked mode with ELO-based matchmaking
  19. Hardcore first person only servers with no crosshair
  20. Battleeye as anticheat
  21. Will be open for mods such a deathmatch
   
 21. localfiles

  localfiles

  Viestejä:
  11
  Rekisteröitynyt:
  17.03.2017
  Siitä nopeimmalle beta key steamiin viikonlopuksi
  V3N2P-HDQAN-KZK2V
   
 22. rpr

  rpr

  Viestejä:
  205
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Iso kiitos!
   
 23. Opamees

  Opamees Team R&T

  Viestejä:
  42
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  No sepä meni nopeasti.
   
 24. localfiles

  localfiles

  Viestejä:
  11
  Rekisteröitynyt:
  17.03.2017
  Ei varmuutta toimiiko tämä avain vielä
  BFKG7-8K3Y8-NEQDW
   
 25. Opamees

  Opamees Team R&T

  Viestejä:
  42
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Aktivoitui onnistuneesti. Kiitos paljon! Ei tarvi miettiä mitä viikonloppuna tekee. :cigar2:
   
 26. localfiles

  localfiles

  Viestejä:
  11
  Rekisteröitynyt:
  17.03.2017
  Loistavaa, hyvät pelihetket sinne :)
   
 27. CTroy

  CTroy

  Viestejä:
  122
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2016
  Harmi että peli on todella raskas ja fps dippailee missä sattuu. Vie ainakin itseltäni aika paljon pelihaluja :grumpy:
   
 28. herccu

  herccu

  Viestejä:
  158
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Syö muuten vramia aivan tolkuttomasti tämä ja stutteroi sitten olan takaa, kun tulee raja vastaan. Ei meinaa kaikki asetukset alimmassa lovessa 1440p resolla riittää 3 gigaa näyttismuistia.

  Mielestäni liian arcade meininki ainakin vielä, tiedä sitten, muuttuuko meno kuinka paljon tuon hc-moodin myötä. Ei iske yhtään tuo "pakotettu" kolmas persoona, jännitys puuttuu, kun näkee niin helposti toisten koukkausyritykset ynnä muut peliliikkeet itseään paljastamatta. Tuntuu myös vähän väkinäiseltä tuo pelien tempo, koko ajan kiire kuolemaan.
  Se armamodi olisi kyllä parasta ikinä, jos arma itsessään ei olisi niin tökerö viritelmä.
   
 29. CTroy

  CTroy

  Viestejä:
  122
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2016
  Kun pääse yli tuosta stutteroinnista ja FPS dropeista niin kaiken sen alla on kyllä helposti paras Battle Royale -peli mitä on vastaan tullut. Vielä kun saisi sen First Person Only -serverin :)
   
 30. zewius

  zewius

  Viestejä:
  170
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  oisko jollai ylimäärästä betakoodia? :)
   
 31. Manager2k

  Manager2k Tukijäsen Team Ryzen

  Viestejä:
  885
  Rekisteröitynyt:
  18.12.2016
  Et ole pc-speksejä laittanut mutta veikkaisin että 1920x1080 resolla tilanne paranee. Omalla koneella tässä pelissä fps määrä pitäisi kasvaa huomattavasti kun näitä kahta resoa pelkäskään vertaa.
   
 32. Opamees

  Opamees Team R&T

  Viestejä:
  42
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  8h näyttää steamin laskuri ja nyt tuli eka voitto solona. Vaan 5 tapolla, mutta voitto silti. :cigar2:
   
  Manager2k ja faior tykkäävät tästä.
 33. CTroy

  CTroy

  Viestejä:
  122
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2016
  Closed beta sai vielä päivän lisäaikaa ja loppuu vasta ensi yönä. On kyllä todella koukuttava peli ja menee varmasti ostoon :tup:
   
 34. Opamees

  Opamees Team R&T

  Viestejä:
  42
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Mukava kyllä että jää vain muutama päivä aikaa ennen launchia. Eilen napsahti toinen voitto solona 11 tapolla ja kovasti vetää peli mukaansa. :eek:
   
  CTroy tykkää tästä.
 35. CTroy

  CTroy

  Viestejä:
  122
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2016
  Kova tulos. Itse voittanut yhden kahdeksalla tapolla ja päässyt toiseksi varmaan kuusi kertaa, mutta aina tuhrinut lopetuksen.
   
 36. Pandemic

  Pandemic

  Viestejä:
  59
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  Ihan hauskaa mättöä tää peli h1z1n ja arma 3 br:n jälkeen. Yksi duo voitto itsellä ja top 10 paremmalle puolelle päästy sooloissa. Ainoana miinuksena on nuo askeleet, kun ei meinaa erottaa vaikka selkeästi vihollinen juoksisi selän takana.
   
  CTroy tykkää tästä.
 37. CTroy

  CTroy

  Viestejä:
  122
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2016
  Kuulemma edellisessä closed betassa askelien äänet olivat paljon kovemmalla, mutta jostain älyttömästä syystä niitä hiljennettiin. Minunkin mielestäni ne ovat nyt aivan liian hiljaisella ja toivottavasti niitä tullaa vielä muuttamaan.
   
 38. Pandemic

  Pandemic

  Viestejä:
  59
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  On ne kieltämättä hiljaisemmat kuin aikaisemmin. Mutta samalla pelatessa huomattiin bugina että kaveri kuuli vihollisen askeleet ja minä en. Seuraavassa pelissä minä kuulen taas askeleet mutta kaveri taas ei. Pari kertaa hävitty kun napsahtaa haulikosta samantien selkään kuulematta ollenkaan selkeästi juoksevaa pelaajaa. Mutta muuten aika ongelmitta mennyt vaikka kerran servu kaatuikin kesken pelin ja joskus todella pahaa desyncciä.
   
 39. CTroy

  CTroy

  Viestejä:
  122
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2016
  Tätä samaa on myös moni muu raportoinut, että jos kaveri spectatee sinua niin hän kuulee askeleet selkeästi, mutta sinä et. En ole itse tätä pystynyt vahvistamaan, koska olen pelannut vain soloa.

  Toivottavasti asia saadaan fiksattua early accessiin.
   
 40. rambler78

  rambler78

  Viestejä:
  55
  Rekisteröitynyt:
  10.11.2016
  Crouching tällä hetkellä äänetöntä, devvit tietoisia bugista.
  Tiedä vaikka korjaantui tämän päivän päivityksessä (?)
   
  Viimeksi muokattu: 20.03.2017
 41. Koskis

  Koskis Tukijäsen

  Viestejä:
  177
  Rekisteröitynyt:
  20.01.2017
  Näemmä pre-orderit myyty loppuun, mutta eikös tuo tule myyntiin ylihuomenna early accesina steamiin vaikkei sitä vielä sieltä pysty ostamaan?
   
 42. CTroy

  CTroy

  Viestejä:
  122
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2016
  Torstaina pelin voi ostaa Steamista. Servujen pitäisi aueta klo 18:00 Suomen aikaa.
   
  Koskis tykkää tästä.
 43. Alias Hoboimp

  Alias Hoboimp

  Viestejä:
  482
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Näyttää kyllä erittäin hyvältä peliltä näin videoiden perusteella ja menee varmasti hankintaan julkaisupäiväksi. Harmillisesti missasin tuon betan, mutta onneksi pääsee silti jo ylihuomenna kokeilemaan. Onko tuo julkaisu klo 18:00 Suomen aikaa varma tieto?

  H1Z1:KotK en ole koskaan edes kokeillut enkä sen koommin kyllä muitakaan "last man standing" tyyppisiä pelejä. Pelaamistani peleistä lähimpänä tätä genreä lienee Rust ja tykkään itseasiassa siitäkin kyllä paljon. Tämä vaikuttaa kuitenkin todella kovalta ensinnäkin siksi, että soolona pystyy ihan oikeasti pelaamaan, kuolema on aina lopullinen ja matsit ovat selkeitä lyhyehköjä rundeja. Viimeisten joukkoon selviytyessä luvassa on varmasti kuumottavia tilanteita. Odotan kyllä innolla!

  Ainoa asia joka näin ennakkoon mietityttää on tuo kolmas persoona. Lähtökohtaisesti en tykkää siitä ja pelivideoita katseltuani tuo kolmannen persoonan kuvakulmien hyödyntäminen on ihan perseestä. Minä en jaksa/halua opetella kikkailemaan noilla kuvakulmilla, enkä tällöin tietenkään halua antaa sitä etua muillekkaan. Vanhana CS-harjana FPS-only olisi todella kova tähän peliin ja ymmärtääkseni se on sentään vahvistettu, että tulossa on? Toivotaan, että tulisi heti julkaisussa tai ainakin todella nopeasti sen jälkeen.
   
 44. CTroy

  CTroy

  Viestejä:
  122
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2016
  Koitin kirjautua betaan tänään, mutta tuli vain ilmoitus että peliä pääsee pelaamaan seuraavan kerran tuohon aikaan.

  First Person Only -serverit pitäisi tulla torstain julkaisussa.
   
 45. Alias Hoboimp

  Alias Hoboimp

  Viestejä:
  482
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Aiai, loistava uutinen! Jos tämä pitää paikkaansa eikä mitään ryssitä pahasti, niin uskon upottavani tähän peliin satoja pelitunteja. Erittäin lupaavalta kuulostaa jo nyt ja paremmaksi vain muuttuu mitä enemmän tietoja tihkuu. Viikonlopulle ei sitten varmaan tarvitse suunnitellakkaan mitään muuta ohjelmaa tämän lisäksi.

  Vielä sellainen kysymys, että miten solo/duo pelimuodot eroavat toisistaan ihan tarkalleen? Onko näitä edes olemassa erikseen, vai onko solo oikeasti duon pelaamista ilman paria? Jostain luin, että "downed-state", eli maassa kituminen, on käytössä vain ryhmäpeleissä (eli niissä missä sinulla on vähintään se pari). Se kävisi tietysti järkeen, koska yksin pelatessa apua ei ole tulossa keneltäkään. Onko siis erikseen myös solo-pelitila, jossa kuolee heti jäämättä kitumaan ja jossa kenelläkään ei ole paria? Jos solo-pelitila on erikseen, voin ilmeisesti pelata kuitenkin myös duo-pelejä ilman paria? Erona olisi tällöin se, että vastustajilla on tosiaan se pari joka kykenee heitä auttamaan. Niin ja ihan yleisesti kaikissa pelimuodoissa; miten toimii in-game mikrofoni? Kuuleeko sen vain ryhmässäsi olevat pelaajat vai ihan kaikki lähellä olijat? Voinko puhua kenellekkään solo-pelitilassa? Kiitoksia jos joku kokeilemaan päässyt jaksaa vastailla.
   
 46. Silence81

  Silence81

  Viestejä:
  188
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tää menee betaa testaamatta suoraan ostoon, näyttää paremmalta kuin h1car1. Ja loistavaa että FPO servut kans! 1070gtx asennettu viime vkola ja nyt on postissa 7700k ja uus emo iiih!
   
 47. Mr.Wizard

  Mr.Wizard

  Viestejä:
  92
  Rekisteröitynyt:
  08.12.2016
  Mitä tätä tuli kaverin kanssa trebattua sunnuntaina niin duo moodissa tosiaan välillä tulee tilanteitä, että hittiä ottaessa kaveri voi tulla nostamaan pystyyn (minimi heloihin). Kaverin näki myös kokoajan kartalla missä menee ja peli tekee duo moodissa susta ja kaverista ns. tiimin. Eilen trebailin solo modea ja siinä tosiaan vaan sitten kuoli.

  Itseä kyllä vähän ihmetyttää tämän early accessin tosi kova hinta (30$/€) suhteessa siihen mitä tämä tarjoaa. Toki tuo juoksentelu-loottaus-juokse ringin sisään-tapa kaikki konsepti viihdyttää varmaan hetken mutta tällä hetkellä se on ainoa asia mitä peli tarjoaa. Toki kartta on helvetin iso ja loottia/kulkuvälineitä löytyy joka paikasta tai ainakin joka toisesta paikasta mutta tuo mitä tuli trebattua tätä 8 tuntia niin jo tuossa ajassa alkoi idea jo vähän vanheta. Välillä tuli myös tilanteita että kuoli ensimmäisen 2min sisään kun sattui vaan väärään paikkaan ja sitten takas menuun ja uudestaan odottelemaan pelin käynnistymistä. Yleensä kuoli vielä siten ettei ollut mitään vitun hajua mistä tuli nappia päähän. Peli oli myös aivan perkeleen raskas suhteessa siihen miltä se näyttää jopa miscreated pyörii paremmin ja näyttää paremmalle.

  30euroa tästä on kuitenkin sen verran kova hinta että sillä saa jo täysin valmiita pelejä kokonaisella sisällöllä. Early Accessin valmistumisesta kun ei ikinä ole mitään takeita, niin moni peli on vuosia hieronu early -modessa ja ei menee eteenpäin yhtään.
   
 48. Pandemic

  Pandemic

  Viestejä:
  59
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  Kyllä on erikseen. Duossa jää kitumaan vähäksi aikaa ellei vastustaja viimeistele tai tiimin jäsen revivee.. Mikkiä voi käyttää sooloissakin (Kuulee alotussaarella tai lentokoneessa höpinää (En tiedä pystyykö kuollut puhumaan). Duo:sta tai squadista en ole varma kuuleeko muut. In game mikkiä en ainakaan itse käyttäisi. Pari kertaa random duoissa tuli käytettyä ja ei ollut kummoinen.
   
 49. CTroy

  CTroy

  Viestejä:
  122
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2016
  Tämä pelihän on jo suhteellisen valmis tuotos. Varmasti tulevat tuomaan lisää aseita, kamoja, modituen ja optimoimaan peliä, mutta itse runko on jo suhteellisen valmis. Ja mitä hintaan tulee niin aika kohtuullinen. Samaa argumentia voi käyttää mistä vain pelistä. Jos tässä ei sinulle ole sisältöä rahan edestä niin se ei tarkoita etteikö muille olisi. En itse esimerkiksi maksaisi Fifa-peleistä 60e, koska se on vaan pelkkää jalkapalloa ilman sisältöä.
   
 50. Mr.Wizard

  Mr.Wizard

  Viestejä:
  92
  Rekisteröitynyt:
  08.12.2016
  Suurin ongelmahan näissä earlyissä on juurikin että mikään Ei ole "varmaa". Optimointia nyt varmaan tehdään mutta sekäään ei takaa mitään kun isotkaan studiot aina onnistu saamaan hyvin pyöriviä pelejä. Vertaus fifaan on ainaka hauska siinä mielessä, että tottakai peli on futista mutta kyseessä on kuitenkin valmis tuote useine eri pelimuotoineen vaikkakin futista vs tämä missä on vain yksi pelimuoto.

  Enemmän early accessit on earlyks jääny ku et valmiiks ois tullu, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Toivottavasti tästä tulee jotain hyvää mutta yksi pelimuoto ja 30e kuulostaa silti kalliilta. Tälle voi kuitenkin käydä 7 days to die/forest/rust kohtalot että jää ikuisisksi earlyyn.