Pikaruoka™ - kuvia ja jutustelua burgereista, kebabeista, pizzoista jne

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja JHMK
  • Aloitettu Aloitettu
Kuopiossa Petosen Noutopitserian rullaskebbe auralla + pekonilla aivan 5/5. Muutenkin hyviä ruokia siellä ja pitsoissa lisätäytteenä mm. valkosibalimajo sekä tuorepuristettu valkosibali helvetin kova ja bäric.

Keskustan Pitsatorin tori special aivan taivaallinen pidukka. Ehkä jopa maailman paras.

Torin Special
Täytteet: Ananas, Aurajuusto, Kebab-liha, Jalopeno, Majoneesi
 
Tänään hesessä käydessäni sain normi ranujen lisäksi ihan kokonaisista perunoista ranskalaisiksi tehtyjä tikkuja ja lapun viereen jotta voi kertoa ja arvostella onko hyvää vai pahaa.
Ongelmana vain oli että nämä kokonaisista tehdyt olivat hieman viileitä jo ja samassa hesemäiseen tapaan nahistunut niin ettei voinut kertoa mitä olisivat parhaimmillaan.
 
Mäkin Maestro Classic.

Omien sanojen mukaan mäkki tarjoaa "hampurilaiselämyksen, joka vetää hiljaiseksi vaativankin hampurilaisensyöjän".
Kommentoikaahan kielipoliisit tuota ;-).

No, veti nimittäin hiljaiseksi meidän rouvan, kun tuon syötyäni pääsin kotiin. Sinappikastike haisee aivan helvetin pahalta. Lisäksi maistuu suussa kaksi päivää.

Ei jatkoon, vaikka yleensä mäkki omaan makuun onkin.
 
Oulussa en tiedä parempaa kebe-mestaa kuin Troija-Kebab, siellä on tullu asioitua 90-luvun lopulta asti. Hadiasta kookkaat mutta peruslaatuiset norsunjalat. Pizzeria Santa Maria tekee aika hyviä kebelättyjä (kröhöm pikkujätti kröhöm). Muistaakseni täällä oli toinenkin mesta mistä sai ns. oikeaa kebea Troijan jälkeen mutten muista nimeä.

En tajua miten joku voi kehua, saati edes syödä Troijan kebabbia. muutamia kertoja tullut haettua sieltä ruokaa ja voi luoja sitä laatua, tai siis sen puutetta. Joka kerta itse liha ollut eltaantunutta/harmahtavaa ja sekä maku että koostumus ällöttävää. Iskenderin ystävänä vähintäänkin pettymys että leipäkuutiot oli leikattu mikrossa lämmitetystä kaupan valmis pitaleivästä, kun taas esim hadiassa leipä tehdään itse ja paistetaan erikseen joka tilaukselle. Annoskoko myös pettymys hadiaan verrattuna vaikka hinta monta euroa kalliimpi.
 
Viimeksi muokattu:
Nämä on makuasioita, itsekin Hadian rullia syöneenä sanon että molemmat on syötäviä mutta Troijan pöperöistä tykkään enempi. Nykyään tosin (jo parin vuoden ajan) olen pidättäytynyt ostamasta pizzaa tai kebabia. Painonhallinta on yksi osasyy, toinen kyllästyminen.
 
Porissa Lezzet Kebab vähäraumalla tarjoaa parhaat kebabit (ja pitsat)
Jättirullakebab 11€ painoa noin 2kg
 
Nämä on makuasioita, itsekin Hadian rullia syöneenä sanon että molemmat on syötäviä mutta Troijan pöperöistä tykkään enempi. Nykyään tosin (jo parin vuoden ajan) olen pidättäytynyt ostamasta pizzaa tai kebabia. Painonhallinta on yksi osasyy, toinen kyllästyminen.

Makuasioita toki, mutta jos ruoka on oikeasti aistinvaraisesti havannoitu pilaantuneeksi niin.. Mikäs siinä jos tykkää..
 
Harmi jos näin on käyny, ainahan sitä toivois että sais hyvän pöperön.
 
Kaikkea kohtuudella.
Itse syön pizzaa ja pikaruokaa ehkä keskimäärin noin kerran kuukaudessa.
 
Jos kaipaa Pirkanmaalta hyvää kebab-paikkaa, niin voin kyllä suositella Dilanaa Virroilta. Myöskin Keuruulta löytyvästä La Mel:ista löytyy hyvät setit.
Seinäjoella ehkä El Cebossa parhaat kebabit, golanissa parhaat pizzat.
 
Tuli testattua Turussa Hello! American Diner. Tilava 50-luvun amerikkalaisittain sisustettu burgeripaikka. Kaikki ateriat taisivat liikkua santsilimsalla 12-13€ välillä ja sanoisin että oli hinnan väärti, ranskalaisia oli ehkä hieman liikaakin. Burgerit aivan eri luokkaa kuin ketjuilla, hyvällä tavalla. Käyn luultavasti toistekin.
 
Tuli testattua Turussa Hello! American Diner. Tilava 50-luvun amerikkalaisittain sisustettu burgeripaikka. Kaikki ateriat taisivat liikkua santsilimsalla 12-13€ välillä ja sanoisin että oli hinnan väärti, ranskalaisia oli ehkä hieman liikaakin. Burgerit aivan eri luokkaa kuin ketjuilla, hyvällä tavalla. Käyn luultavasti toistekin.

Lounaalla siellä on burgeri, ranskalaiset, juoma ja kahvi 10€, melko hyvä combo.
Normi ranskalaisten tilalle kannattaa ottaa bataattiranskalaiset :)
 
Viimeksi muokattu:
Lappeenrannassa Tuen Grilli. Hinta ja laatu kohdillaan. Oma suosikki tuplatulinen.
 
Itse olen paljon Uudellamaalla kebabbia syönyt ja mielestäni paras ateria on Nurmijärven kirkonkylällä Caprissa(ei saa sekoittaa Rajamäellä saman nimiseen)

Joo, aivan landella mutta jos täälläpäin liikut niin poikkea.
 
Tampereen kauppahallissa pikkusessa ravintola Ohanassa kävin syömässä jonkin aikaa sitten hampurilaisaterian joka oli kyllä maukas. Ranskalaiset erityisesti olivat maistuvat! Annos maksoi muistaakseni reilun 10€. Mainostavat sivuillaan että pyrkivät tekemään lähes kaiken paikan päällä, käyttäen lähituottajia.:tup:

Tähän mennessä paras rullakebab, jonka olen saanut on Hämeenkyrössä Kyröskoskella Final 1. Harmittavaa vain on, että laatu vaihtelee liian paljon. Toisinaan tuntuu että kebab on mikrossa lämmitettyä eikä maku enää miellytä.

Hyviä siipiä saa Tammelan Hovista! Sieltä tulee monesti haettua siivet mukaan kun Tampereelle on asiaa. 16 mediumilla ja ristikoilla on vakio. Ja tähän annokseen tulee aina tarpeeksi aurajuustodippiä kun muutamissa muissa paikoissa missä käynyt niin dippiä tulee yksi pikku puteli joka ei mielestäni riitä alkuunkaan. Jos alkaa noista siivistä tykkäämään niin kannattaa hetimiten kysyä passia. Itseä kiinnostaisi tietää, että mikä olisi Turussa hyvä siipipaikka, vai oonko niitä?:)
 
Tuli testattua Turussa Hello! American Diner. Tilava 50-luvun amerikkalaisittain sisustettu burgeripaikka. Kaikki ateriat taisivat liikkua santsilimsalla 12-13€ välillä ja sanoisin että oli hinnan väärti, ranskalaisia oli ehkä hieman liikaakin. Burgerit aivan eri luokkaa kuin ketjuilla, hyvällä tavalla. Käyn luultavasti toistekin.
Tämä sama löytyy myös Lahdesta, eli miniketjuhan sekin jo on. Silti ihan hyvä paikka.

Lahdessa on myös toinen hieman samantyyppisellä 50-luvun jenkkikonseptilla toimiva Bus Burger. Joidenkin mielestä Hello! burgeria parempi. Erikoisuutena on vanha amerikkalainen keltainen koulubussi, jonka sisälle pääsee ruokailemaan. Kesällä myös toinen keltainen bussi, josta saa jäätelöä.
Hieman syrjässä, mutta kannattaa käydä testaamassa.
 
Kun löytäisi jonkun omakohtaisesti toteaman hyvän Gyros -paikan Helsingistä, mielellään keskustasta. Tiedän Kampin kreikkalaisen ravintolan, mutta siellä katsottiin vähän kieroon kun en halunnut tilata muuta kuin Gyrosta. Ei ole pikaruokapaikka. :)

Ei teknisesti ottaen ravintoa, mutta nimenomaan enempi pikaruoka-Gyrosia tarjoaa food truck The Alexanders, https://www.facebook.com/TheAlexandersFood/
Näillä on vakirundi arkisin, ja viikonloput vaihtelevasti joko rautatientorin läheisyydessä tai eri festareilla ja muissa tapahtumissa. Gyro on omakohtaisella kokemuksella oikeinkin maittava.
 
Loviisasta löytyy Grillimpi niminen grillipaikka josta löytyy paikan erikoisuus pitaperuna-annos. Pitaperunat on maustettua jauhelihaa ranskalaisilla. Kuulostaa yksinkertaiselta mutta on hemmetin hyvää. Suosittelen lämpimästi.

http://www.pictaram.com/tag/pitaperunat Tästä löytyy vähän kuvamatskua.
 
Itse olen paljon Uudellamaalla kebabbia syönyt ja mielestäni paras ateria on Nurmijärven kirkonkylällä Caprissa(ei saa sekoittaa Rajamäellä saman nimiseen)

Joo, aivan landella mutta jos täälläpäin liikut niin poikkea.
Kebabbi on kyllä aika surkeeta. Pitsat hyviä.
 
Mäkin Maestro Classic.

Omien sanojen mukaan mäkki tarjoaa "hampurilaiselämyksen, joka vetää hiljaiseksi vaativankin hampurilaisensyöjän".
Kommentoikaahan kielipoliisit tuota ;-).

No, veti nimittäin hiljaiseksi meidän rouvan, kun tuon syötyäni pääsin kotiin. Sinappikastike haisee aivan helvetin pahalta. Lisäksi maistuu suussa kaksi päivää.

Ei jatkoon, vaikka yleensä mäkki omaan makuun onkin.

Makuasioita, mutta mielestäni nämä Mäkin Maestro-sarjan burgerit on parasta mitä mäkki on tuonut listoilleen vuosiin. Tykkään että ne on oikeasti tosi hyviä hampurilaisia, erityisesti hintaisikseen kun hinta on selkeästi kuitenkin mäkkitasoa.
 
Loviisasta löytyy Grillimpi niminen grillipaikka josta löytyy paikan erikoisuus pitaperuna-annos. Pitaperunat on maustettua jauhelihaa ranskalaisilla. Kuulostaa yksinkertaiselta mutta on hemmetin hyvää. Suosittelen lämpimästi.

http://www.pictaram.com/tag/pitaperunat Tästä löytyy vähän kuvamatskua.

Loviisassa on ainakin joskus ollut myös grilli nimeltä Pirjon grilli. Sieltä sai myös pitaperuna-annoksen. Liekkö Pirjon grilli sitten lopettanut ja tämä uusi paikka olisi annoksen perinyt. Joka tapauksessa oli hiton hyvä ruoka-annos tuo pitaperunat. Pitamakkaraperunat oli myös mahdollista tilata Pirjon grillillä, vaikkei listalta löytynytkään.
 
Loviisassa on ainakin joskus ollut myös grilli nimeltä Pirjon grilli. Sieltä sai myös pitaperuna-annoksen. Liekkö Pirjon grilli sitten lopettanut ja tämä uusi paikka olisi annoksen perinyt. Joka tapauksessa oli hiton hyvä ruoka-annos tuo pitaperunat. Pitamakkaraperunat oli myös mahdollista tilata Pirjon grillillä, vaikkei listalta löytynytkään.

Pitamakkaraperunat löytyy myös Grillimpi:n annoksista. Hemmetin hyvääs sekin. Ja tämä pitaperunat on Pirjon oma annos jonka tämä uuden grillin omistaja syksyllä sai haltuunsa Pirjolta. Kannattaa käydä kokeilemassa, isot ja hyvät grilliruoka-annokset.
 
https://www.facebook.com/Burgercitylaune/

Tykästyin. Otin sinihomejuustoburgerin, oli todella hyvää mehevää lihaa ja yllättävän vahvaa juustoa. Justiinsa sopivan medium. Pelkkä purilainen kalliihko, mutta lounaalla tulee ranut, 0.4juoma ja kahvi ja hintaa 10,90€ eli ei paha. Ranskalaiset oli hyviä/kuumia/rapeita ja majoneesi jonka kanssa tarjoiltiin oli ihan ok, vähän estrellan ranchin makuista. Pikku kippo coleslawia joka nyt ei erikoista ollut mutta ei jäänyt syömättä.

Kotona kun tekee burgereita arvostan sitä että voi syödä kaksin käsin, ei tarvi haarukkaa ja veistä. Harvasta paikasta tuntuu saavan sellaisia. Korkea annos varmaan näyttää isommalta kuin matalampi ja lättänämpi
 
Muutama kuva viimeaikaisista mätöistä:

N7CLQFp.jpg

Kebab ranskalaisilla - Chefs Salad & Kebab - Ideapark Oulu - 9.50 €
Tosi hyvä peruskebab, tämä oli vakipaikka itsellä kun olin vieressä töissä

noFNtuP.jpg

Kebab ala France - Göreme - Kastelli, Oulu - 9.90€
Kebab ja ranut ihan OK, salaattipöytä sensijaan aika heikko esitys. Kallis paikka laatuun verrattuna. 'Erikoisuutena' pöytiin tarjoilu vaikka sisustus yms ei olekaan yhtään komeampi kuin tusinassa muussa peruspizzeriassa

PqHDqSm.jpg

Oma valinta - Kinkku, Ananas & Katkarapu - Kiem - Kaakkuri, Oulu - 7.50€
Ilmeisesti pubina aloittanut paikka jossa nykyään kiinalaiset omistajat ja kiinalainen ruoka pääroolissa. Tarjoaa myös pizzaa. OK peruslätty. Ananakset aika isoja (!)
 
Ei tule juuri noita karvakäsikebabbiloita suosittua, mutta Oulussa hyväksi todettuja ovat Swing grill Tuirassa, varsinkin kreikkalainen burgeri mainio https://www.facebook.com/grilliswing/?rf=218556008160107 ja Kaijon kipsa Kaijonharjussa http://www.kaijonkipsa.com/

Kerran kaveri toi jostakin peruskarvakäsimättöä ja oli yllättävän hyvää, olikin juuri tuolta Riccionesta.

Muuten tulee melkeinpä kotipizzasta haettua, jos pitsaa tekee mieli.
 
2€ Pizza-Onlineen, voimassa keskiviikkoon:
19223-vwuecxj64q
 
Ajelen ensi maanantaina Kemi - Oulu (lentokenttä), missäs matkalla kannattaisi pysähtyä laadukas kebab vetäisemään? Yllä postattu Ideapark lienee ainakin helppojen yhteyksien varrella.
 
Pistetääs tähän vähän henk. koht. kokemuksia Turun kebab-paikoista.

Eerikinkadulla lähellä keskustaa sijaitseva Milan on oma kestosuosikki. Isot siistit tilat ja erittäin tasalaatuiset annokset. Hinnat piirun verran keskitasoa kalliimpia, taitaa olla Turun suosituin kebab-ravintola. Turvallinen vaihtoehto.
Satakunnantiellä matkalla kekustaan sijaitsee Bacadell. Pienet tilat, edulliset hinnat, hyvät annokset, niin pizzat, kebabit kuin pihvitkin. Sain kanta-asiakaskortin jonkun 5+ käyntikerran jälkeen. Noussut omaksi suosikiksi Milanin rinnalle.
TYKSin takaa löytyy FC Kebab. Hyvänkokoiset tilat ja isot annokset, ei tarvitse erikseen isoa annosta ottaa isoon nälkään.
Olen nyt Pizza-Onlinen kautta tilaillut muista paikoista joissa en ole paikan päällä käynyt ja tasalaatuisen hyvää on tähän mennessä oikeastaan kaikkialla ollut. Erikoismainintana Galaxy Kebabin isot hampurilaiset, jos sellaista tekee mieli.
 
Lidlistä nappasin tuoreet purilaiset testiin:
Lidlinläskihomot.jpg

Lidlinläskihomot2.jpg
Munapekoni oli todella hyvä, juustopulla ei kyllä napannut. Hinta/laatu ei kyllä ole erikoinen. Juustopurilainen maksoi 1,49€ ja pekonimuna 1,99€, 0,50€ pois niin molemmat olisivat ihan hyviä.
 
Sopinee tähän ketjuun. Tullut pohdittua noita pizzoja kun niitä on aika useassa maassa ja paikassa tullut syötyä. Italiassa toki parhaat :) Aluksi ajattelin että se johtuu pohjan koostumuksesta aka. Kiviuunin käytöstä paistaessa. Kuitenkin muutamassa maassa olen noita kiviuunipizzoja syönyt eikä ne kyllä niin hyviä ole. Pohjan koostumus toki voittaa perus karvakäsilätyn 6-1. Mutta mistä se ero sitte johtuu? Itse olen tullut päätelmään että pizzan tärkeimmät ominaisuudet on pohjan maku, juusto ja tomaattikastike. Täytteet on loppuen lopuksi vain plussaa (tai miinusta) noiden lisäksi.

Vielä vuosi takaperin nauroin jollekkin "ammattilaisellle" kun hän oli sanonut että hyvä pizza on hyvää ilman mitään ylimääräisiä täytteitä. Nyt saatan olla jo eri mieltä.

Ps. Pepperoni, parmesaani, rucola.:tup:
 
Täällä on näkynyt paljon kehuja Oulun Troijan Kebabille, mutta koska olette käyneet siellä viimeksi? Troijallahan on vaihtunut omistaja ainakin kerran ja joskus 2013 paikkeilla se oli pari vuotta Hallituskadulla.

Nykyinen Troija on täysin eri kuin 2000-luvun legenda.

Enää ei saa salaattia erillisessä laatikossa eikä lihan kastikkeita saa valita kolmesta vaihtoehdosta vaan jokaiseen tulee se sama mauton lusikallinen tomaattikastiketta. Ainoa hyvä homma että poimuranskalaiset paistetaan rasvassa rapeiksi (en muista maustetaanko niitä enää kuten ennen), kun peruskänkkylöissä halvat tikkuperunat lämmitetään vain mikrossa kuumiksi lötköiksi eikä taatusti lisätä edes grillimaustetta. Harmittaa niin vietävästi koska suorastaan rakastin lihalle tulevaa keskivahvaa kastiketta, eikä itse lisätty sriracha ole yhtä hyvää vaikka onkin vähän sinnepäin.

Oulun pizzerioista suosikit on Da Mario ja La Festa tasaisen laadun takia. Da Maxin majoneesilätyt ovat myös yleensä herkkua ja Ninwestä tulee silloin tällöin haettua täytteitä pullisteleva lihamajoneesikänkky.

EDIT: Ninwen lihapizzan laatu keskellä yötä. Kebab, kinkku, salami, jauheliha, majoneesi.
nimwe2.jpg
 
Viimeksi muokattu:
EDIT: Ninwen lihapizzan laatu keskellä yötä. Kebab, kinkku, salami, jauheliha, majoneesi.
nimwe2.jpg

Tämä on juuri tyypillinen esimerkki nykypäivänä yli 90% peruspizzerioista, täytteitä on aivan liikaa paistoaikaan verrattuna. Juusto ei kiehu ja ruskistu vaan hyvä, että on ehtinyt vähän sulaa. Näiden myynti pizza nimellä pitäisi kieltää, mikä lie piirakka.
 
Tämä on juuri tyypillinen esimerkki nykypäivänä yli 90% peruspizzerioista, täytteitä on aivan liikaa paistoaikaan verrattuna. Juusto ei kiehu ja ruskistu vaan hyvä, että on ehtinyt vähän sulaa. Näiden myynti pizza nimellä pitäisi kieltää, mikä lie piirakka.

Se onkin oikeastaan oululaisittain känkky eli kämäpitsa. Oikeat sitten erikseen. Mutta samaa höttöähän se on liian usein kaikkialla, sillä erotuksella että Oulusta kauemmas siirtyessä saa harvemmin hyvällä majoneesilla.
 
Tulipa vihdoinki käytyä siinä Meerin Grillillä Torniossa vähän aika sitten kaverin kanssa.

Taitaa jäädä siihen kertaan käymiset, ellei seuraavalla kerralla ota jotain muuta ilman juustoa. Itse söin lihapiirakan. Perus mausteet, hiukka maistu palaneelta. Tuli myös todettua, että juusto ei sovi lihapiirakkaan, ainakaan jos se lilluu siinä lihapiirakan ulkopuolella.

Toisaalta vaadinko liikaa mätöltä, mutta vois enempi vaivaa nähdä.

WP_20170630_14_43_40_Pro_2.jpg
 
Sen verran syrjässä tuo Tornion Meerin grilli etten ole sinne eksynyt vaikka tulee haettua nuuskaa haaparannasta usein. Googlen kuvahaun perusteella ruoka on juuri kuten RaivokkaanMagman kuvassa.

DSC_1997.JPG

10735489_329356580569503_1861393548_n.jpg
 
"Jättilihis 3lla nakilla".
Kiteeltä Katukeittiö Safkasta.
Helvetin iso lihis jossa kolme nakkia. Muuten täytteitä niukalti ja hintaan sai valita listalta neljä maustetta :facepalm:
Ei siis kaikilla mausteilla.
Lisäksi erittäin elämäänsä kyllästynyt myyjä. 2/5
lihis.jpg
 
Helvetin iso lihis jossa kolme nakkia.

EISSSSS:rofl::facepalm::grumpy: Oli pakko googlettaa ja näytti tuolta grilliltä löytyvän sentään ihan oikeita annoksia koteloon sopivilla aineksilla. Kolme hikistä nakkia... :btooth:

Perkule ku en hokannu ottaa kuvaa pari vuotta sitten kun kävin Oulun Baari Maikkulassa (iso Nesteen huoltoasema jossa on grilli & pizzeria 24h). Tilasin Nuijan, eli iso lihapiirakka, kokolihapihvi, Wilhelm-makkara, paistettu kananmuna, cheddar-juusto + majoneesit & mausteet. Meinasi vähän naurattaa kun kokki käveli selkä suorana ja toi lautasen sormenpäillään kantaen kuin jossain hienommassakin ravintolassa klo. 5 aamulla känniläiselle kumartaen, ja olihan se aivan ällisytyttävän hyvää. Wilhelm-makkara suli suussa toisin kuin perus lauantai-makkara, majoneesit oli joitain baarin omia ja lihapiirakkakin oli paistettu rapeaksi ja maistui 110% paremmalta kuin hampurilaissämpylä.

Käyttääköhän yksikään hampurilaisravintola lihapiirakkaa hampurilaissämpylän tilalla? En ole vielä sellaista löytänyt ja sehän on paljon parempi ainakin yksistään kuin hamppari sämbyl. Liekkö jotain hampurilaisen teko sääntöjä, vai eikö se tosiaan sovi oikean pihvin kanssa.

Lihapiirakka! <3
 
Viimeksi muokattu:
Kyllä siinä lihapiirakassa on jotain viehättävää, tuntuu jotenkin enempi kotimaiselta vaihtoehdolta kuin joku hampurilainen. Hampparimaisempi lihapiirakka olis kyllä mielenkiintoinen ideana....
 
Helvetin iso lihis jossa kolme nakkia.

EISSSSS:rofl::facepalm::grumpy: Oli pakko googlettaa ja näytti tuolta grilliltä löytyvän sentään ihan oikeita annoksia koteloon sopivilla aineksilla. Kolme hikistä nakkia... :btooth:

Perkule ku en hokannu ottaa kuvaa pari vuotta sitten kun kävin Oulun Baari Maikkulassa (iso Nesteen huoltoasema jossa on grilli & pizzeria 24h). Tilasin Nuijan, eli iso lihapiirakka, kokolihapihvi, Wilhelm-makkara, paistettu kananmuna, cheddar-juusto + majoneesit & mausteet. Meinasi vähän naurattaa kun kokki käveli selkä suorana ja toi lautasen sormenpäillään kantaen kuin jossain hienommassakin ravintolassa klo. 5 aamulla känniläiselle kumartaen, ja olihan se aivan ällisytyttävän hyvää. Wilhelm-makkara suli suussa toisin kuin perus lauantai-makkara, majoneesit oli joitain baarin omia ja lihapiirakkakin oli paistettu rapeaksi ja maistui 110% paremmalta kuin hampurilaissämpylä.

Käyttääköhän yksikään hampurilaisravintola lihapiirakkaa hampurilaissämpylän tilalla? En ole vielä sellaista löytänyt ja sehän on paljon parempi ainakin yksistään kuin hamppari sämbyl. Liekkö jotain hampurilaisen teko sääntöjä, vai eikö se tosiaan sovi oikean pihvin kanssa.

Lihapiirakka! <3
Joo, tosta on olemassa myös "kitteeläinen", jossa on sitten jauhelihapihviä ja nakkia ja makkaraa ja munaa ties mitä, mutta siinäkin sama ongelma että kaikki survottu tonne keskelle ja tota turhaa pullaa reunoissa vallan vitusti.
 
Kyllä siinä lihapiirakassa on jotain viehättävää, tuntuu jotenkin enempi kotimaiselta vaihtoehdolta kuin joku hampurilainen. Hampparimaisempi lihapiirakka olis kyllä mielenkiintoinen ideana....
Kyllä! Lihapiirakka kahdella nakilla ja kaikilla mausteilla (eikä vaan "neljällä tosta listasta"). Se on kuninkuusruoka joka voittaa hampparit mennen tullen.
Porilainen on vielä siinä ja tossa että menee.

Teininä tuli SUOMALAISTA snagarista aina ostettua porilainen tuplajuustolla (12mk) ennen baaria ja tullessa sitten "turboturkkilainen" (40mk), eli turkkilainen lihis jossa 1/4 HK Bbå, ananas, makkara, muna ja helvetisti kaikkee muuta. Ehti just sopivasti syödä kun "käveli" kotiin.
 
0a5b73fceb969f131db5d9c7e94f6911.jpg


7d8d8d86f20daf4d4726bdc23a910d7b.jpg


Lehtogrilli Oulu - Amerikan Annos - 7.65€

Hinnastossa luki tosiaan 8.5€, mut oli joku -10% lounasjuttu. Ihan Ok hinta.

Annos oli 4/5, ei tajunnan räjäyttävä, mut todella hyvä. Tuolla oli sit kaikkea erikoissettejä, et pitää joskus kokeilla niitäki
 
Paikalliset ja turistit hehkuttavat – kasvissyöjäkin sortui: Täältä saa ilmeisesti Suomen parasta kebabia!
LIFESTYLE > MAKUJA JULKAISTU 29.07.2017 08:05

Raahelaisyrittäjä valmistaa kebabvartaansa itse. Kebab tarjoillaan esimerkiksi salaatin kera.Take Away Raahe


Kysyimme MTV.fi:n lukijoilta, mistä löytyy Suomen paras kebabravintola. Ääniä sateli erityisesti yhdelle Pohjois-Pohjanmaalla sijaitsevalle ravintolalle.

Jos haluat Suomen parasta kebabia, on sinun matkustettava Raaheen – ainakin, jos somekansaan on uskominen. Raahessa sijaitsevaa, ja jo yli 30 vuotta toiminutta Take Away Raahea hehkutetaan sosiaalisessa mediassa Suomen parhaaksi kebabravintolaksi. Otimme selvää, onko väitteissä perää.

"Se on ihan maankuulua"

Paikalliset ja turistit hehkuttavat – kasvissyöjäkin sortui: Täältä saa ilmeisesti Suomen parasta kebabia!

Kannattaa poiketa! Vetäsin juuri kiduksiini suomen parhaan Kebabin kera valkosipuliperunoiden sekä Chili, Rölli, Majoneesi ja Valkosipuli-kastikkeen, tosin ei jaksanut koko annosta kerralla.:eat: On se vaan parasta.:kippis:
 
Kyllähän tuo paikallisista paras taitaa olla. Tuolla ei sentään käytetä sitä perus tomaattimurskaripulia mitä about kaikkialla muualla käytetään.
Mutta että suomen parasta? Noh ei ole ainakaan tarvis käydä muissa paikoissa :D
 
Niin no en tiedä onko Suomen parasta, mutta ei ole tullut vielä ainakaan voittajaa vastaan.
Tiedä vaikka sekin päivä vielä koittaa kun tulee tätä maata kierreltyä.

Mutta aina kun siinä lähistöllä kotiseudulla on liikkeellä niin kyllä täytyy take awayssa käydä.
 
Tuohon subwayn SUBCARD sovellukseen tuli SUBSQUAD ominaisuus, että saa jotain etuja kun ryhmän jäsenet käyvät subwayssa. Tein sinne ryhmän, joten liittykää ketkä haluatte saada extrapisteitä kortillenne :-)

Ryhmän nimi: PATONKIRYHMÄ
SUBSQUAD koodi: v4iowq


-------------------------------

TARJOUKSET
Perusta tai liity SUBSQUAD™-ryhmään kerätäksesi SUBCARD™-pisteitä kavereidesi kanssa!

Kasaa kavereiden kanssa oma SUBSQUAD™-ryhmä ja puhaltakaa yhteen hiileen kerätäksenne SUBCARD™-etuja entistäkin nopeammin!

Seuraa vain neljää helppoa askelta ja pääset alkuun:

  1. Lataa tai päivitä SUBCARD™-sovellus.
  2. Perusta SUBSQUAD™ ja kutsu peräti 8 kaveriasi mukaan tai liity kaverin ryhmään, jos sait kaveriltasi osallistumiskoodin.
  3. SUBSQUAD™-ryhmä saa ilmoituksen joka kerta, kun joku ryhmäläisistä tekee ostoksen Subway®-ravintolassa.
  4. Jokainen ryhmän jäsen saa 50 lisäpistettä, kun tekee ostoksen Subway®-ravintolassa 4 tunnin kuluessa saamastaan ilmoituksesta.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
258 378
Viestejä
4 493 486
Jäsenet
74 122
Uusin jäsen
Elmeri Hannukainen

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom