Kaivon Liha valmistaa vartaat joita varmaan suurin osa kebab paikoista käyttää ja jota mm. kespro:n ruokatukku myy.Kerro nyt ihan ensin mitä on well kebab?
Kaivon Liha valmistaa vartaat joita varmaan suurin osa kebab paikoista käyttää ja jota mm. kespro:n ruokatukku myy.Kerro nyt ihan ensin mitä on well kebab?
Pokebowl riisillä ja grillatulla lohella. Halusin testata tätä kun helsinkiläisten trendipellejen instagrameissa on näkynyt tätä, ja lisäksi Jodelista sai tiedon että tätä saa myös Oulusta.HANKO BOWLIT
RIISILLÄ (L)
12.90 €
Lohi / grillattu lohi / tonnikala / teriyaki kana / Jalotofu
Hanko Bowl sisältää avokadoa, kurkkua, edamamepapuja, punasipulia, inkivääriä, kevätsipulia, talon poke-kastiketta ja teriyakia sekä valintasi mukaan lohta, grillattu lohta, tonnikalaa, jalotofua tai teriyaki kanaa. Sekä pohjaksi riisin.
Suomen tunnetuin? En tunne lööpeistä kuin sen yhden ja se ei ole tuo. No, käymättä jää joka tapauksessa.Kyläkauppias meinaa perustaa uuden pizzaketjun.
Sampo Kaulasen perustaa pizzeriaketjun: ”Jengillä räjähtää pää” - Stara
Suomen tunnetuin kyläkauppias ja monista realitysarjoista tuttu suosikkihahmo Sampo Kaulanen laajentaa liiketoimiaan yhdessä Michele-vaimonsa ja liikekumppaneidensa kanssa. Tarkoituksena on perustaa pizzeriaketju, joka mullistaisi koko maan pizzatarjonnan. - Uskomatonta mutta totta!! Me aiotaan...www.stara.fi
Pää räjähti tuon lukemisesta.Nooh, saapas nähdä miten tämä valloitus lähtee menemään. Jos haluaa enempi lukea miten tähän päädytiin.
Jounin Kauppa mukaan pizzabusinekseen – avaamme valtakunnallisesti kymmeniä pizzerioita
Kauppiaanrouva - Michelle Murphy-Kaulanenkauppiaanrouva.fi
Sama. Pizza on parhaimmillaankin vain keskivertoa evästä, jos makumaailmasta puhutaan. Varmaan jostain italiasta saisi hyvää pizzaa, mutta ainakin täällä keski-suomessa pizzat on lähtökohtaisesti sellaisia että maistuu joko pelkkä vehnäjauho, kastike tai rasva. Tuosta syystä itse päädyn pizzerioissa ottamaan aina kebabbia vaikka riisillä tai salaattia. Yksin jos noudan ruokaa jostain, se kääntyy poikkeuksetta sushiin, sitä ei vielä kukaan ole onnistunut tyrimään.Parempi olla parasta, en ole oikeastaan koskaan syöny pitsaa joka saanu housut tippumaan.
Vähempikin on vielä liikaa?Miksi ei?
Onhan tuo 12,90€ 50% enemmän kuin mitä pikaruokaloiden ateriat yleensä.Vähän erilaista pikaruokaa:
Pokebowl riisillä ja grillatulla lohella. Halusin testata tätä kun helsinkiläisten trendipellejen instagrameissa on näkynyt tätä, ja lisäksi Jodelista sai tiedon että tätä saa myös Oulusta.
Olin jo henkisesti valmistautunut että tuo voi olla pahaa tai mautonta, mut tuohan olikin ihan törkeän hyvää. Ja vielä nälkäkin lähti, toisin kuin näistä piiperryksistä yleensä. Eikä hintakaan ollut kuin tuo 12.90, joka ei ole paljoa enemmän kuin parempien känkkypaikkojen nykyhinnat. Voi kyllä suositella, terveellinen vaihtoehto pizzalle tai kebabille. Parempaa kuin sushi.
Postisen välissä välillä tullut ja sit lasten Hesburger clubin lehdissä myös ainakin. Et on niitä viel jaossa. Tosin vaihtuu nii usein uudet kupongit, ettei oo viel ollu ongelmaa etten ois kerrosta/juustoa saanu tilailtua, vaikka pari aina otankin.Tuli tässä tänään mieleen kun pitkästä aikaa Hesburgerissa kävin ja sen appin kautta käytin pari kuponkia että onko Hesburger vallan lopettanut ne paperikuponkien jakamisen ja siirtyneet tuohon appin käyttöön?
Nuo paperikupongit oli vaan sen verran hyviä kun olivat kuitenkin sen puoli vuotta voimassa ja niillä sai sen kaksi hampurilaista per kuponki.
Itse en ainakaan kämpiltä noita löytänyt niin siksi kysyn onko mulle tullut noita enää?
Voi että kun löytyisi täältäkin edes lähelle samaa, mutta itse en vai ole löytänyt. Täällä kaikki täysin samaa mössöä ja kastikkeilla yritetään erottua toisistaan. Itse kaipaisin vähän erilaista lihaa mitä juuri ulkomailla myydään, mutta täällä on vain noita suola ja rasva paakkuja pyörimässä tai pakasteesta.Kerran olen jonottanut kebabia kadulla noin tunnin verran ja voisin tehdä sen uudestaankin. Kyseessä Berliinin
Mustafa's Gemüse Kebap.
Vastaavaa döneriä yrittänyt suomesta etsiä mutta mikään ei vedä vertoja. Saksassa ylipäätään hyvät dönerit mutta kyllähän laatu vaihtelee laidasta laitaan niinkuin Suomessakin.
Döner harjuKerran olen jonottanut kebabia kadulla noin tunnin verran ja voisin tehdä sen uudestaankin. Kyseessä Berliinin
Mustafa's Gemüse Kebap.
Vastaavaa döneriä yrittänyt suomesta etsiä mutta mikään ei vedä vertoja. Saksassa ylipäätään hyvät dönerit mutta kyllähän laatu vaihtelee laidasta laitaan niinkuin Suomessakin.
Juu ennen tuli enemmän niitä paperisia kuponkeja ja eipä ole enää tämän vuoden puolella tullut niitäkään täällä Turussa ja ennen tuli niitä missä kerros hamppari 3,50€ ja kupongilla sai 2kpl, oli ihan ok diili. Hinnat ovat nousseet kyllä hyvin noissa kupongeissa ja ovat nykyään niitä kännykkä apin takana olevia.Tuli tässä tänään mieleen kun pitkästä aikaa Hesburgerissa kävin ja sen appin kautta käytin pari kuponkia että onko Hesburger vallan lopettanut ne paperikuponkien jakamisen ja siirtyneet tuohon appin käyttöön?
Nuo paperikupongit oli vaan sen verran hyviä kun olivat kuitenkin sen puoli vuotta voimassa ja niillä sai sen kaksi hampurilaista per kuponki.
Itse en ainakaan kämpiltä noita löytänyt niin siksi kysyn onko mulle tullut noita enää?
Ketju on joo, Helsingistäkin löytyy ja omaan S-Marketiin tuli juuri heidän kioskinsa. Ihan hyvää markettitasoa, eikä hinta päätä huimaa.Vahva suositus itsudemon susheille.19,90€ kg on hyvästä sushista huokea hinta. näiden kojut löytyy ainakin Jyväskylästä Seppälän ja Keljon prismoista, ilmeisesti isompi ketju kyseessä..
Ei vastannut omia kriteereitä ollenkaan. Cittareista saanut paremmat ja vielä paremmat japanilaisista rafloista.
Vahva suositus itsudemon susheille.19,90€ kg on hyvästä sushista huokea hinta. näiden kojut löytyy ainakin Jyväskylästä Seppälän ja Keljon prismoista, ilmeisesti isompi ketju kyseessä..
Tampereella Laukontorin Jörn´s Dönerin kanadönerissä ollaan erittäin lähellä. Tosin tänä kesänä välissä oli tillistä kermaviilikastiketta, joka ei ihan makumaailmaan sopinut. Palautetta toki annettu.Kerran olen jonottanut kebabia kadulla noin tunnin verran ja voisin tehdä sen uudestaankin. Kyseessä Berliinin
Mustafa's Gemüse Kebap.
Vastaavaa döneriä yrittänyt suomesta etsiä mutta mikään ei vedä vertoja. Saksassa ylipäätään hyvät dönerit mutta kyllähän laatu vaihtelee laidasta laitaan niinkuin Suomessakin.
Muutamaan vuoteen en tuolla ole käynyt, mutta käsittääkseni taso on pysynyt, eli miten ihmeessä siihen voi pettyä?Löytyykö Tampereelta muita laadukkaita kebab paikkoja? Paljon kehuttu Evin on testattu perinteisen rullakebabin muodossa ja oli melkoinen pettymys. Onko paikan dönereistä palstalaisilla kokemuksia?
Oon tottunut siihen että taikina on jostain kohdin jopa hieman rapsakka, eikä osittain puoliraaka, niin kuin tällä kertaa. Liha ja kastike oli perustasoa. En tiedä olisko tuolta saanut esim. jotain tulisempaa kastiketta pyytämällä. Toki rulla oli iso ja lihaa reilusti, joten siitä plussaa.Muutamaan vuoteen en tuolla ole käynyt, mutta käsittääkseni taso on pysynyt, eli miten ihmeessä siihen voi pettyä?
Suomen parasLöytyykö Tampereelta muita laadukkaita kebab paikkoja? Paljon kehuttu Evin on testattu perinteisen rullakebabin muodossa ja oli melkoinen pettymys. Onko paikan dönereistä palstalaisilla kokemuksia?
Nile testattu ja pääsi mun kirjoissa tällä hetkellä Tampereen parhaaksi. Liha oli hyvää ja kuulemma omasta keittiöstä.
Juu. On tullut vastaan se perniön liha monessa paikkaa, siksi kyselenkin.Turussa ne on toistensa kopioita, sama tukku, samat soossit, menussa ehkä vähän vaihdettu nimiä ettei jää kopioinnista kiinni.
Ikävä kyllä ei ole tullut vastaan kuvauksen mukaisia paikkoja enää vuosiin. Kaikki paikat tarjoavat sitä samaa tukkupasketta omalla vivahteellaan.Onko Turussa vastaavaa, siis sellaista joku tekee omat lihat ja on mainion makuista?
Ei Myllypuron Teboilia ole ollut hetkeen enää olemassa. Purettu pois ja tilalle koulu tulossa.Ravintola Kilim Espoon Tapiolassa, omat lihat ja mausteet, tai en ole vuoteen ainakaan käynyt, mutta aiemmin oli jotakuinkin Suomen paras. Helsingin puolelta Ani oli pitkään kakkosena, mutta se meni ainakin ihan paskaksi ja lopetin käymisen. Jossain vaiheessa Helsingin Myllypurossa entisellä Teboililla oleva Turkkilainen ravintola oli hyvä, tiedä vaikka vieläkin? Adana kebab oli ainakin helvetin hyvä.
Efesos ehti muuttaa Vantaalle Korsoon ja olla pari viikkoa auki jonka jälkeen jostain syystä ollut suljettuna.Ei Myllypuron Teboilia ole ollut hetkeen enää olemassa. Purettu pois ja tilalle koulu tulossa.
Kiitoksia, pitänee laittaa testiin iskender. Kova hinta mutta oletan että peruskänkkylään parempaaRavintola Kilim Espoon Tapiolassa, omat lihat ja mausteet, tai en ole vuoteen ainakaan käynyt, mutta aiemmin oli jotakuinkin Suomen paras. Helsingin puolelta Ani oli pitkään kakkosena, mutta se meni ainakin ihan paskaksi ja lopetin käymisen. Jossain vaiheessa Helsingin Myllypurossa entisellä Teboililla oleva Turkkilainen ravintola oli hyvä, tiedä vaikka vieläkin? Adana kebab oli ainakin helvetin hyvä.
Eikö Kuninngas Kebab ole vähän eri. Kävin siellä jokunen aika sitten ja se oli ihan hyvää. Toki taso laskenut vuosien takaa ja paikka on aina aika paskanen. Tai jotenkin rasvanen, lattiat sellaisessa pienessä rasvan peitossa.Juu. On tullut vastaan se perniön liha monessa paikkaa, siksi kyselenkin.
Oma lemppari Turuus on Wotis kebab. Harmittavasti nimi muuttunut (Jetis kebab) mutta kebu pysyi onneksi ennallaan. Turuus, muttei keskustan alueella löytyy Orikedon taverna joka ilman muuta kokemisen arvoinen.Eikö Kuninngas Kebab ole vähän eri. Kävin siellä jokunen aika sitten ja se oli ihan hyvää. Toki taso laskenut vuosien takaa ja paikka on aina aika paskanen. Tai jotenkin rasvanen, lattiat sellaisessa pienessä rasvan peitossa.
Joo Woti on hyvä mutta Orikedon taverna on ehkä turhan yliarvostettu paikka.Oma lemppari Turuus on Wotis kebab. Harmittavasti nimi muuttunut (Jetis kebab) mutta kebu pysyi onneksi ennallaan. Turuus, muttei keskustan alueella löytyy Orikedon taverna joka ilman muuta kokemisen arvoinen.
Ei kuvia kummankaan annoksista, pahoittelut.
Jep, hyvin kiteytetty. Tuolla kun tilaa kebab ranskalaisilla saa referenssiannoksen josta ei jää nälkä. Kohtuu rajallisen otoksen mukaan sijoitan tuon kuitenkin top 3 kebu-paikkoihin mitä kannattaa käydä tsekkaamassa kun Aurajoen rantamille tulee.Orikedon Tavernassa tuli käytyä toissa viikolla ja ilmeisesti annoskoko on se juttu. Samat tukkulihat ja lisukkeet Turkkulaiseen tyyliin.
Oli samalla ensimmäinen ja viimeinen kerta ko. tavernassa.
Sanotaan vielä, että Martinsillan Grillin tuotteet saavat myös hymyn. Tosin makkaraperunat kannattaa ottaa isona, koska se normaalikokoinen on lähinnä alkupala.
Mantulta?Kivelän grilli Raisiossa tai mantulta.