Pienet kysymykset ruokaan ja juomaan liittyen

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Kaotik
  • Aloitettu Aloitettu
Joku pasta alla norma olisi suorastaan pyhäinhäväistys muulla kuin oliiviöljyllä. Eli riippuu kyllä vahvasti siitä, mitä kokkaa.
No toi kuulostaa jo besserwisseröinniltä. Mut kaipa se oliiviöljy on tärkein raaka-aine, itselle varmasti maistuis rypsiöljyversio iha yhtä hyvin. Mut en olekkaa nii tarkka, hyvä ruoka on hyvää itselleni :D
 
Meillä syödään arkisin pääasiassa pastoja ja risottoja. En ihan vapaaehtoisesti vaihtaisi oliiviöljyä rypsiin. Joku pasta alla norma olisi suorastaan pyhäinhäväistys muulla kuin oliiviöljyllä. Eli riippuu kyllä vahvasti siitä, mitä kokkaa.
No tämähän se. Se paistorasva kun väistämättä maistuu siinä lopputuotteessa, niin tuntuisi oudolta käyttää sellaista jonka maku ei sovi tai josta ei vain pidä.

Meillähän öljyä käytetään myös tyypillisesti paljon säästeliäämmin ja aika harvassa taitaa olla ne jotka keräävät sen käytön jälkeen talteen ja suodattavat uutta käyttöä varten.
 

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjuista
278 851
Viestejä
4 796 251
Jäsenet
77 836
Uusin jäsen
Drs123

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom