Pelien remasterit/remaket

Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
1 732
Tälläistä ketjua ei täällä tainnut olla?

Mitä mieltä ootte Remastered versioista? Mun mielestä upea keksintö tehdä vanha peli uusiksi paremmilla grafiikoilla.

Katsokaas mikä tulossa:

Here’s our first look at Full Throttle Remastered

Tim Schafer’s classic graphic adventure gets a tune-up

Full Throttle, the classic graphic adventure from LucasArts, is coming back in remastered form next year. Developer Double Fine is giving the 1995 game an audiovisual scrub from toe to tip for Full Throttle Remastered for PlayStation 4, PlayStation Vita and PC.

A new trailer, released in advance of this weekend’s PlayStation Experience event, gives us our first look at the remastered Full Throttle, which promises “new hand-drawn and 3D high-resolution artwork, with remastered audio and music.” The game will be playable at PSX 2016, Double Fine revealed.

Full Throttle Remastered will let players switch between classic and remastered modes, with the ability to mix and match audio, graphics and UI. Double Fine will also include a concept art browser and a commentary track featuring the game’s original creators.

Double Fine announced Full Throttle Remastered at last year’s PlayStation Experience. The developer has also released remastered versions of LucasArts games Grim Fandango and Day of the Tentacle.

 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
20
Ilman remasteroituja versioita olisi jäänyt monta hyvää peliä pelaamatta, koska nyt hyllystä löytyy PS4 ja edellisen konsolisukupolven aikana olin Xboxin miehiä. Ainakin The Last of Us, Unchartedit, Beyond: Two Souls ja Heavy Rain on tällaisia. Sekin kyllä kelpaisi, että konsoli olisi taaksepäin yhteensopiva, vaikka onhan remasteroitua versiota mukavampi pelata. Toki on tapauksia, joissa remasteroinnin olisi voinut jättää tekemättä, kuten tuo jo aikaisemmin mainittu Ezio Collection.
 
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
1 326
En osta mitään muutamia vuosia takaperin julkaistua, joka yhtäkkiä julkaistaan uudelleen remasteroituna, eli yleensä vain lähinnä resoluutiota/tekstuurien tarkkuutta nostettu.

Day of the Tentaclejen ja vastaavien tarjoaminen uudelleen on kulttuuriteko, mutta pystyisin pärjäämään vanhallakin. Esimerkiksi Grim Fandangoon oli olemassa jo hiirimodi, jolla pelasin sen juuri hetki ennen kuin remasterista ilmoitettiin. Samoin Full Throttlen pelasin tyyliin 2 vuotta takaperin ilman suurempia ongelmia. Day of the Tentaclen remasteria olen pelannut nyt lähinnä helppouden ja UI-muutosten vuoksi, mutta tässäkin ScummVM pyörittäisi aivan hyvin vanhaakin.

Nykyään on vaikea erottaa, missä menee raja termeillä remake, remaster sekä reimagining, sillä ihmiset tuntuvat käyttävän termejä täysin sekaisin keskenään. Esimerkiksi wikipedian listoissa näitä ei erota mitenkään toisistaan, kaikki on vaan remakeja, vaikka ne olisi oikeasti vain käännetty alustalta toiselle tekemättä mitään merkittäviä muutoksia.

Oikeastaan itseäni kiinnostavat lähinnä tapaukset, joissa pelit rakennetaan pitkälti alusta asti uudelleen ottaen huomioon muukin kuin graafinen/audiovisuaalinen ilme. Näissäkin pitää kunnioittaa juuria, eli päivitys nykypäivään on tehtävä riittävän maltillisesti. Hyviä esimerkkejä näistä ovat Resident Evil (Gamecube, muille alustoille julkaiseminen plussaa lähinnä yleisen tietoisuuden/saatavuuden suhteen), Metroid: Zero Mission (GBA) ja Monkey Island 1-2 Special Edition (multiplatform).
 

SweeneyTodd

Smooth Operator
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 066
Varsinkin vanhojen seikkailupelien remaket on mieluisia. Sierran vanhoista tekstikomennoilla toimivista peleistä saisi tulla remakeja lisää. Nuo on nykypäivänä vähän turhan hc:ta pelata.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
277
Varsinkin vanhojen seikkailupelien remaket on mieluisia. Sierran vanhoista tekstikomennoilla toimivista peleistä saisi tulla remakeja lisää. Nuo on nykypäivänä vähän turhan hc:ta pelata.
Ensimmäisestä Larrysta on tehty Kickstarter-kampanjan avulla uusittu versio olisiko ollut 2014. Löytyy Steamista.
 

CalEpitan

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
24.11.2016
Viestejä
1 704
Joo kyllä kiinnostaisi remastered pelit esim:

Gianna Sisters
Larry
Space Quest
Monkey Island
Day of the Tentacle Maniac Mansion
Stunt Car Racer

Tuollaisia tuli heti mieleen joita varmaan olis kiva pelailla 4K telkkarista kunnon grafiikoilla :)
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
277
Joo kyllä kiinnostaisi remastered pelit esim:

Gianna Sisters
Tuosta on tehty jo, vielä varsin hyvä, remake. Löytyy myöskin Steamista sekä konsoleille niiden omista digikaupoista.

Siis nimenomaan remake, ei remastered. Alkuperäinen Giana Sistershän oli melkein remake Mario Brossista.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
470
Steel Panthers kun saisi remasteroidun version, niin olisin tyytyväinen. Panzer Generalista tuli takavuosina Panzer Corps versio. Sopivasti uudistetaan, mutta pidetään se alkuperäisen pelin henki mukana kuitenkin. Jotain samaa siis toivoisin tuosta Steel Panthersista. Se on kuitenkin niin klassikkopeli ja ainutlaatuinen.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 313
Useimmat peligenret on sellaisia joissa mielekkäämpää on tehdä joko kokonaan uutta (vaikkapa sitten old-school vaikutteilla) tai herättää vanha IP eloon jollain uudella pelillä. Selkein poikkeus minullekin on seikkailupelit, joissa kyllä olen halukas avaamaan kukkaroa jo ihan pelkästään sillä että grafiikat on uusittu ja toimivuus on täydellisen sujuvaa uudella windowsilla ilman mitään kikkailuja.

Esim. Gabriel Knight 1:n remasterointiin olin täydellistä kohderyhmää, koska hommasin sen pelin alunperin joskus tyyliin 1997 ja tykkäsin erittäin paljon tarinasta, mutta se jäi kesken koska vanha VGA- grafiikka hajoitti pään jo silloin.

Joten sinänsä minulle kelpaisi jos ihan vaan tykitettäisiin 90-luvun alun vanhoja seikkailupelejä uusituilla grafiikoilla ja vaikkapa jollain samanlaisilla concept art/kommentti- ominaisuudella kuin mitä noissa monissa remastereissa näyttää olevan. Oikeastaan minulle jopa riittää sellaiset vuoden 1996 Broken Swordin tasoiset grafiikat.

Tosin nuo grafiikat on selkeästi sellaista mikä jakaa mielipiteitä. Jotkut tuntuu oikeasti tykkäävän niistä vanhoista palikkagrafiikoista. Ja aivan perverssiksi homma menee siinä kohtaa kun hehkutetaan muna pystyssä jotain Wadjet Eyen pelejä viime vuosilta, joissa grafiikoista on tehty tarkoituksella niin paskoja ettei edes jostain load/save- nappuloista saa selvää kun niissä on kaksi pikseliä.

Tuo Full throttle kiinnostaa kyllä myös, vaikka taitaakin olla melko lyhyt peli. Mutta en edes muista pääsinkö sitä läpi, joten antaa tulla vaan...

Noista Larry- remastereista oli pitkää juttua jossain englanninkielisessä lähteessä. Ensin tehtiin tuo ykkösosa, myöhemmin oli tarkoitus tehdä osat 2 ja 3, mutta tärkein tekijä joutui vankilaan tai jotain ja koko projekti kuopattiin :(
Tuo ykkönenhän oli lyhyt ja siitä pelasin remasterin jo 90-luvulla, joten en ikinä hommannut tuota remasterin remasteria. Noissa osissa 2 ja 3 olisi ilmeisesti pirusti sisältöä, mutta en itse koskaan mitään tekstiseikkailuja pelannut...
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
847
Jos peli on vanha niin Remake/master on hyvä asia (PS2 aikakauden ankeat resoluutiot ->) mutta tämä nykytrendi että tehdään 2v vanhasta pelistä remasteria on ihan järjetön rahastus. Onneksi mm. batman rahastuksen kusivat ihan huolella, joten toivottavasti ihmiset eivät sitä osta. Saman homma oli Bioshockin kohdalla. Totuus: Ostavat kiljuen ja ulisevat netissä surkeaa työtä - mikään ei kuitenkaan muutu ja huomenna haetaan seuraavan pelin remaster paketti joka on ihan yhtä paska.

Tietysti multiplattareiden rahastusmasterit ovat monialustapelaajan näkökulmasta täysin turhia oli tilanne mikä tahansa, sillä PC:llä saa juuri niin tarkan kuvan kuin haluaa eikä freimitkään heittele 10-60 välissä, toki multiplattarit (yksinpelit) pelaankin aina PC:llä.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
277
Onneksi mm. batman rahastuksen kusivat ihan huolella, joten toivottavasti ihmiset eivät sitä osta. Saman homma oli Bioshockin kohdalla.
Millä tavalla nuo Batmanit on kustu? Olisi tarjouksessa 24,99 € PS-storessa niin vähän himoittaisi.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
847
Millä tavalla nuo Batmanit on kustu? Olisi tarjouksessa 24,99 € PS-storessa niin vähän himoittaisi.
Muistelisin lukeneeni että peli näyttää huonommalta kuin alkuperäiset PC:llä sekä pyörii huonommin kuin alkuperäiset KONSOLILLA.

e:
The analysis reveals that both PS4 and Xbox One utilise dynamic resolution, but keep the vertical axis at 1080p. Depending on the scene, the game drops the resolution to as low as 1600×1080 on PS4, and 1024×1080 on Xbox One.

When it comes to frame-rate, they vary widely from scene to scene, and across the different version. Both versions don’t have frame-rate caps, but PS4 delivers higher frame-rates across the board.

As you can see in the video, frame-rate can get as low as 20fps in some instance, and sometimes reaching 60fps. That’s on PS4, where the action generally hovers around 30-35fps. On Xbox One, frame-rates are generally lower but the console does manage to match the PS4’s output in some instances.

https://www.vg247.com/2016/10/25/batman-arkham-city-remaster-ps4-xbox-one-frame-rate-analysis/

Tuuheta paskaa :rofl:
Ja pyytävät vielä rahaa tuosta. Saat PC:lle noi 3 alkuperäistä yhteensä alle 10 eurolla. Eikä vaadi kummosia tehoja nykystandardeilla. Bioshockin kohdalla tais olla aikalailla sama skenaario.
 
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
5 030
Jotkut pelit kaipaisivat remasterointia ihan sen vuoksi, että niiden pelimekaniikka on auttamatta vanhentunut siihen pisteeseen, että peli on lähes huvittava/ärsyttävä pelata nykypäivänä. Toiset pelit tarvitsis remasteria, koska niitä ei ole saatavilla enää mistään ja vanhat versiot vaatii älyttömiä purkkavirityksiä toimiakseen uudemmilla käyttiksillä. Osa kaipais remasteria sen vuoksi, että ne olisivat suositumpia nykyään ja saattaisivat elvyttää/luoda kokonaan yhden peligenren.

Hyvänä esimerkkinä ensimmäisestä on Deus Ex. Tämä jos joku kaipais ihan kokonaan overhaulia animaatioiden, pelimekaniiikan yms. suhteen. Toki pelinähän tämä on edelleen aivan pelattava, mutta jotenki ei enää ite kykene irvistelemättä kattelemaan ku joku vihu kaappaa ilmasta tranquilizer nuolen ja sit juoksee paikallaan jotain seinää vasten paniikissa ja musiikki pauhaa. Ugh! Ooh! Ugh! Ough! I'm getting out of here. Eyaaaaah!

Sacrifice kaipais graafisen uusinnan ihan sen vuoksi, että tällaisia pelejä ei oikeen ole tullut myöhemmin. Jos joku vielä kehittäis siitä jotenki konsoliystävällisen, nii voisin luulla, että peli saattais jopa kohtalaisesti menestyä moninpelinsä vuoksi. Eräänlainen mobahan tämä on tai taktinen peli miten sen nyt mieltää.

No one lives forever taas kaipais ihan vaan grafiikka+animaatiopäivityksen nykypäivään. Ehkä vähän käyttöliittymää vois hioa, mutta muuten menis kyllä ihan oikeana remasterina.

Blizzardin pelit on myös vähän semmosia, että periaatteessa jo pienillä päivityksillä ne olis aika nopeaa ostolistalla. Diablo 1, Warcraft 2 ja Starcraft ku saatais nykypäivään nii menis ostoon välittömästi vaikka löytyy CD:t tuolta hyllyssä. Jokin siinä 640x480 grafiikassa, kankeassa käyttiksessä ja hyvin ahtaassa ruudussa ei enää oikee innosta.

Halffiksella on jo ihan pätevä remasteri.

System Shock on ostolistalla ihan sen takia, että alkuperäisenä versiona ei kiinnosta ja kuitenkin olisi kiva kokea tämäkin tarina. Kakkosta yritin vähän aikaa pelata, mutta ei vaan iske siinäkään se pelimekaniikka näin nykypäivänä kun ei ole mitää nostalgialaseja minkä läpi sitä katella.
 

Taizuuni

Jai Bhole Ki!
Team HFF
S Y N T H W A V E
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
1 213
Witcher 1:stä olis kiva saada remastered versio. Tuostahan piti aikoinaan tulla xbox360 versio paremmalla taistelumekaniikalla jne, mutta peruttiin.
 
Viimeksi muokattu:

Jill Valentine

Mestari
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 252
Ahdistaa kun uudistavat Final Fantasy VII:n täysin, eli remake eikä remaster. Pelkään pahoin että myös itse peli muuttuu sisällöltään ja juoneltaan turhankin pahasti.

Jos peli on vanha niin Remake/master on hyvä asia (PS2 aikakauden ankeat resoluutiot ->) mutta tämä nykytrendi että tehdään 2v vanhasta pelistä remasteria on ihan järjetön rahastus. Onneksi mm. batman rahastuksen kusivat ihan huolella, joten toivottavasti ihmiset eivät sitä osta. Saman homma oli Bioshockin kohdalla.
Mulle ainakin tuli Bioshock remasteredit Steamiin suoraan, kun omistin vanhat entuudestaan. :btooth: Final Fantasy X/X-2 remasteredit kyllä taas juurikin remasteroitu ihan asiallisesti, kuten totesitkin. :tup:
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
29
Master of Magicin jos saisi remasteroituna :btooth:
Tämä! Tätä tuli nuorena pelattua valtavat määrät. Ja välillä tulee pelattua nykyäänkin. On se vain kova edelleen. Ja kun vanhoista peleistä puhutaan niin Ultimat. Varsinkin Serpent isle menisi hankintaan heti.
 
Liittynyt
06.11.2016
Viestejä
1 764
No hyvin toteutetut remasterit on aina tervetulleita. Tosin viimeksi pelaamani remaster (Fable Anniversary) oli vähän niin ja näin. Samaa vanhaa Fablea pelimekaniikoiltaan niin hyvässä kuin pahassa mutta uusi pelimoottori vähän latisti tunnelmaa kun kaikki hahmot näyttivät enemmän tai vähemmän meksikolaista.. Ei siis mitään mehikoja vastaan mutta kun peli nimenomaan parodioi brittejä niin tuli vähän outo tunne. :btooth:
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
79
Full Throttlen remasteria odotellessa :drool:

Itse tykkäsin paljon Grim Fandangon ja Day of the Tentaclen remastereista. Olivat käytännössä identtisiä alkuperäisiin nähden pienin viilauksin, niin hyvässä kuin pahassa. Itsellä onneksi ei aika ole kullannut muistoja ko. pelien suhteen, vaan iski edelleen samalla tavalla kuin kultaisella 90-luvulla. Vielä kun saisi Curse of Monkey Island remasterin tai vastaavan.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 448
Henkilökohtaisesti lähes halveksin tyypillisiä remaster-versioita. Ennen niitä kutsuttiin esim. porttauksiksi, koska niissä ei ole juuri mitään uutta vaan on sen sijaan saatettu viilailla jotain pientä. Nykyään tuollekin on sitten keksitty antaa nimi, joka saa pelin kuulostamaan paljon paremmalta kuin se onkaan. Ei siinä muuten mitään, mutta niillä tunnutaan paikoin korvaavan reilun taaksepäinyhteensopivuuden puuttumista ja lisäksi niihin menee aikaa ja työvoimaa, jota voisi varmasti käyttää muuhunkin. Julkaisijoille helpot remaster-versiot ovat toki mainio lypsylehmä.

Kunnon remaket ovat sitten oma lukunsa, ja niistä pidän hyvinkin suuresti. Meinaan siis ihan sitä, kun tehdään asiat kunnolla uusiksi eikä vain nosteta muutaman tekstuurin resoluutiota hieman ja isketä päälle muutamaa efektiä. Toki näissä on riskinä se, että tulee uudistettua turhankin rankalla kädellä (mahdollisena esimerkkinä vaikka Final Fantasy VII), kun yleensä pääsee pitkälle jo sillä, että päivittää grafiikat kunnolla (ts. tekstuuriresoluution noston yms. lisäksi esim. lisätään kenttiin geometriaa ja objekteja).
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
847
Remasteredeja tullut nyt pelattua, toinen peleistä vuodelta 2001 ja toinen 2004, joten menevät tuohon aiemmin mainitsemaani "PS2 aikakauden rujot resoluutiot" ryhmään. Lisäksi 25-30framen sijasta pelit pyörivät 60fps.

Tällä hetkellä peluussa Metal Gear Solid 3. Olen tuon kertaalleen PS2:lla pelannut ja vähän oli nihkeät muistot vrt. vaikkapa MGS2 mikä on suosikkini. Onhan tää MGS3 nyt ihan eri luokan peli 60 framella kuin sillä seilaavalla 20-30 mitä se alkuperäinen tarjosi. Lisäksi onhan tuolla viidakossa mukavampi toimia paremmalla resoluutiolla kuin niiden alkuperäisten sahalaitaisten heinien seassa. Yleensä ei tuo resoluutio edes niin paljon itseäni haittaa, mutta MGS3 on yksi niistä missä raudan rajat tulivat liikaa vastaan tarjotakseen täydellistä kokemusta.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
668
Ilman remasteroituja versioita olisi jäänyt monta hyvää peliä pelaamatta, koska nyt hyllystä löytyy PS4 ja edellisen konsolisukupolven aikana olin Xboxin miehiä. Ainakin The Last of Us, Unchartedit, Beyond: Two Souls ja Heavy Rain on tällaisia. Sekin kyllä kelpaisi, että konsoli olisi taaksepäin yhteensopiva, vaikka onhan remasteroitua versiota mukavampi pelata. Toki on tapauksia, joissa remasteroinnin olisi voinut jättää tekemättä, kuten tuo jo aikaisemmin mainittu Ezio Collection.
Vaikka ei varsinaisesti remasteroinnista olekaan kyse niin Xbox Onen taaksepäin yhteensopivuus on osoittautunut mainioksi ominaisuudeksi ja saanut palaamaan wanhojen Xbox pelien pariin. Olenpahan jopa ostanut Xbox360 pelejä vielä näinäkin päivinä, kunhan on listattu One yhteensopivaksi. Duck Tales: Remastered pelattiin likan kanssa hiljattain Onella läpi. :)
 

vma

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
306
Alkuperäinen Rainbow Six tai Raven Shield ja sen nettipeli maittaisi nykyajan grafiikoilla. Final Fantasy 7 uusintaversiota odottelen innolla, vanha Playstation-aikainen versio kun on aika rujo nykystandardeilla.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
4 097
Alkuperäinen Rainbow Six tai Raven Shield ja sen nettipeli maittaisi nykyajan grafiikoilla. Final Fantasy 7 uusintaversiota odottelen innolla, vanha Playstation-aikainen versio kun on aika rujo nykystandardeilla.
Mieluiten Rogue Spear - siinä melkein hauskin moninpeli. :D


Blade Runner onneksi löytyy CD:llä - tosin parannetuilla graffoilla oleva uusintaversio tietty olis naminami.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
79
Redneck Rampagesta nykyajan grafiikoilla ja pienillä viilauksilla voisin maksaa suurenkin summan.
RR oli tosiaan aika legendaarinen peli. Huumori itsessään oli kuin toiselta planeetalta ja peli oli muistaakseni vielä välillä hemmetin vaikea. Oi niitä aikoja.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
976
Jeh. :(:itku: Ei edes alkuperäistä versiota saada kun ei kellään oikeuksia tai jotain ihme sekoilua. :tdown:
Hitto, tästä tulikin mieleeni että mulla taitaa olla Blade Runnerin cd:t jossain varastolaatikoiden kätköissä. Eikös siinä ollut levyjä kauhea määrä (ainakin sen ajan mittapuulla)?
 

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
18 572
Joo kyllä kiinnostaisi remastered pelit esim:

Gianna Sisters

Day of the Tentacle Maniac Mansion

Tuollaisia tuli heti mieleen joita varmaan olis kiva pelailla 4K telkkarista kunnon grafiikoilla :)
Giana Sistersistä on remake Giana Sisters: Twisted Dreams, mukana mm. alkuperäinen säveltäjä jne
http://store.steampowered.com/app/223220/ (myös konsoliversiot on olemassa)

Day of the Tentaclesta on puolestaan ihan remaster
http://store.steampowered.com/app/388210/ (myös konsoliversiot on olemassa)
 
Liittynyt
23.12.2016
Viestejä
449
Metroid Prime Trilogy, Switchille. [email protected], tottakai ne perus fiilaukset ulkoasuun. Ohjaukseen joko Gamecuben tyylinen (MP3 vaatisi enemmäkin tekemistä mutta ei olisi mahdoton) ja sitten se Wiimote + nunnukka (paras tapa). Edelleen tulee paukuteltua aika paljon Wii U:n kautta. Läpi tulllut hakattua nämä kolme klassikkoa jo ties kuinka monta kertaa.
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
1 732
Hitto, tästä tulikin mieleeni että mulla taitaa olla Blade Runnerin cd:t jossain varastolaatikoiden kätköissä. Eikös siinä ollut levyjä kauhea määrä (ainakin sen ajan mittapuulla)?
Juuh oli monta levyä muistaakseni. :):geek:
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 222
Mitä mieltä ootte Remastered versioista? Mun mielestä upea keksintö tehdä vanha peli uusiksi paremmilla grafiikoilla.
Suht uusien pelien remasterointi on aivan perseestä ja kaikkien pitäisi boikotoida noita.

Esim juuri nuo Batmanit. Ei ole kauaa kun juuri pelasin Arkham Asylymia PC:llä ja peli näyttää edelleen ihan hyvältä.

Vanhemmat pelit mitkä ei meinaa enää toimia ilman dosboxeja yms on ihan ok remasteroida..kunhan remasterointi ei tee pelistä huonompaa kuin mitä se oli :)

Hyvänä esimerkkinä ensimmäisestä on Deus Ex. Tämä jos joku kaipais ihan kokonaan overhaulia animaatioiden, pelimekaniiikan yms. suhteen.
Pelasin Deus Exin läpi ennen Human Revolution julkaisua ja kyllähän se alkuun oli vähän kankea mutta stoori veti mennessään eikä niitä vähän ajana päästä oikein huomioinut enää.

Blizzardin pelit on myös vähän semmosia, että periaatteessa jo pienillä päivityksillä ne olis aika nopeaa ostolistalla. Diablo 1, Warcraft 2 ja Starcraft ku saatais nykypäivään nii menis ostoon välittömästi vaikka löytyy CD:t tuolta hyllyssä. Jokin siinä 640x480 grafiikassa, kankeassa käyttiksessä ja hyvin ahtaassa ruudussa ei enää oikee innosta.
D1 ja D2 voi pelata vielä, mutta jotenkin noi RTS pelit on aika karun näköisiä :) D1:een on kyllä HD modikin missä saa paremman resoluution, jos tarvitsee (tais olla myös D2 johonkin versioon, mutta sillä ei voi sitten pelata battle.net).
 
Liittynyt
18.12.2016
Viestejä
219
Tekis nii paljon mieli ostaa tuo modern warfare remastered, mutta 80€ on kyllä aika suolainen hinta siitä. G2A:ssa näyttäisi olevan 40€ iw+mw, mutta taidan vielä vähän odottaa.
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
487
Tekis nii paljon mieli ostaa tuo modern warfare remastered, mutta 80€ on kyllä aika suolainen hinta siitä. G2A:ssa näyttäisi olevan 40€ iw+mw, mutta taidan vielä vähän odottaa.
Ei kannata ainakaan PC:lle ostaa remasteria. http://steamcharts.com/app/393100

Enivei, jos tähän maailmaan pari peliä tahtoisin nykypäivän grafiikoilla ja tekniikoilla, ni ne olisivat ehdottomasti Medievil 1/2, Driver 1/2, Colin McRae Rally 1/2 ja Syphon Filter 1/2.
Kyllä kelpais nuo Colin McRae Rallyt :drool::drool::drool:. Spyrot ja Bugs Bunny olisi kiva nähdä remasterina
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
170 549
Viestejä
3 153 097
Jäsenet
57 760
Uusin jäsen
Punni

Hinta.fi

Ylös Bottom