Tuote: PE4H v2.4a eGPU kit
Hinta: Tarjoa
Tuote ostettu (mistä ja milloin): Tilattu BPLUS verkkokaupasta
Kuitti löytyy (takuu voimassa): ei tallessa
Muuta huomioitavaa:
Tällä mukaan tulevalla EC2 kortilla saa EC2 varustettuihin läppäreihin vaikka uusimman näytönohjaimen toimimaan.
esim. eGPU setup on a Lenovo T530 laptop
OVH hinta verojen ja tullien kanssa noin 140€
Tarjoa
Toimitustapa: Posti, Nouto
Maksutapa: Mobilepay, tili, käteinen
Hinta: Tarjoa
Tuote ostettu (mistä ja milloin): Tilattu BPLUS verkkokaupasta
Kuitti löytyy (takuu voimassa): ei tallessa
Muuta huomioitavaa:
Tällä mukaan tulevalla EC2 kortilla saa EC2 varustettuihin läppäreihin vaikka uusimman näytönohjaimen toimimaan.
PCIe card extender adapter for notebooks-PE4H v2.4a +EC2C v1.2 PE2H-EC2C manufacturer from China Shanghai Bplus Electronics Technology.Ltd
We are a manufacturer of PCIe card extender adapter for notebooks-PE4H v2.4a +EC2C v1.2 PE2H-EC2C, exporter of PCIe card extender adapter for notebooks-PE4H v2.4a +EC2C v1.2 PE2H-EC2C made in China, Please get more PCIe card extender adapter for notebooks-PE4H v2.4a +EC2C v1.2 PE2H-EC2C China...
bplustech.en.hisupplier.com
PCIe card extender adapter for notebooks-PE4H v2.4a +EC2C v1.2 PE2H-EC2C manufacturer from China Shanghai Bplus Electronics Technology.Ltd
We are a manufacturer of PCIe card extender adapter for notebooks-PE4H v2.4a +EC2C v1.2 PE2H-EC2C, exporter of PCIe card extender adapter for notebooks-PE4H v2.4a +EC2C v1.2 PE2H-EC2C made in China, Please get more PCIe card extender adapter for notebooks-PE4H v2.4a +EC2C v1.2 PE2H-EC2C China...
bplustech.en.hisupplier.com
esim. eGPU setup on a Lenovo T530 laptop
OVH hinta verojen ja tullien kanssa noin 140€
Tarjoa
Toimitustapa: Posti, Nouto
Maksutapa: Mobilepay, tili, käteinen