Olutketju

En tiedä mikä oletusarvo oli, ilmeisesti se että mörköolutta kitataan joka kulmassa ja nuoriso on tuhoon tuomittu ?
Varmaan sama kuin muilla ismotuominen-pölkkypäillä edellisen alkoholilainsäädännön uudistuksen aikana, eli Prisman ovien eteen 5.5% juomien vuoksi kasautuneet ruumisröykkiöt. :asif:
 
On se kumma kun mörkö alkosta ostettuna ei ole vaarallista , mutta kaupasta ostettuna elämänhallinta lakkaa samantien ja sammuneet kasaantuvat kaupan ympäristöön.
 
Drikbeer Advent Calendar Kohtuullinen vastine Pienelle. Voisi olla vaikka Monkishia tai Root Branchia sisällä. Ainakin molempia tuovat jenkeistä.
Aikasempina vuosina vaikuttanut pätevältä. Lambicceja ja muuta kivaa kellarista kaivettu. Moersleutel ollut omaan makuun hyvä kun lähinnä tummia ja sourit jätetty kokonaan pois, ei taida panimo niitä edes tehdäkään.
 
Saako jostain vielä ns. bulkkilageria (Olvia?) ostettua lasipullossa kokonaisen korillisen? Tokmannissa ainakin joskus edellisvuosina ollut?
 
Onko tietoa Karhun A:sta 5,3 %, että onko reseptiä vaihdettu? Aikaisemmin käytetty Karhua olutlöylyihin saunassa ja tuoksuna paahdettu ruisleipä, mutta kesällä tuotiin yksi laatikko laivalta ja eilen saunoessa tuoksu oli kyllä jotain ihan muuta. Samoin juodessa maku on vetisempää ja makea.
Tuoteselosteessa lukee vesi, ohramallas, ohra ja humala.

Onko jollain suositella jotain muuta käytettäväksi olutlöylyihin?
 
Onko jollain suositella jotain muuta käytettäväksi olutlöylyihin?
Älä nyt hyvämies olutta kiukaalle kaada. Haisee ihan kuselle.

Ei omien aistimusten mukaan Karhu ole muuttunut mihinkään. Mutta olen joskus saanut makea ja vetistä. Oisko säilitysolosuhteert olleet huonot ?
Oikso säilytyslämpötilat vaihdelleet liikaa ? Kesällä päässyt kuumaksi ?
 
Älä nyt hyvämies olutta kiukaalle kaada. Haisee ihan kuselle
Niin, jos heittää perus lageria, mutta tumma olut tuoksuu ruisleivälle. Kuupalliseen vettä lusikallinen olutta :love:
Laatikko ollut tasalämpöisessä viileässä kellarissa ja parasta ennen päiväys 09/25
 
Onko tietoa Karhun A:sta 5,3 %, että onko reseptiä vaihdettu? Aikaisemmin käytetty Karhua olutlöylyihin saunassa ja tuoksuna paahdettu ruisleipä, mutta kesällä tuotiin yksi laatikko laivalta ja eilen saunoessa tuoksu oli kyllä jotain ihan muuta. Samoin juodessa maku on vetisempää ja makea.
Tuoteselosteessa lukee vesi, ohramallas, ohra ja humala.

Onko jollain suositella jotain muuta käytettäväksi olutlöylyihin?
Bulkkilagereista kiuasaromina toimii parhaiten Saku Kuld 5,2%. On myös makunsa puolesta ehdottomasti parhaasta päästä.
 
Monethan ovat maistaneet Tarton Püssirohukelderin "omaa" patentoitua punaista olutta, ja jotkut siitä tykänneetkin. Hyvältähän se on omaan suuhuni maistunut. Mikä olisi sopiva helposti saatava korvike manner-Suomesta, kun nykyään ei enää tule tuonne Virunmaalle oikein lähdettyä?

1732539336195.png



Täytyy myöntää että etiketin ja juomanlaskijan yhdennäköisyys on saattanut myös vaikuttaa kaihomieleen.
 
Hmm... Karjala IV ei enää ole täysmallas olut. Tosin tämä ei Suomesta ostettu.
Huono kuva mutta panimosiirappia tässä.

20241206_215257.jpg
 
Jouluoluet24.jpg


Tämäkin Joulu ja Uusi Vuosi vietetään näiden parissa. Maltaisaa Joulua kaikille!
Erityisesti tuo zombi-etikettinen erikoinen Tuju-pullo kiinnostaa suuresti. Neljä vuotta sitten ostettu ja siitä lähtien odottanut hetkeään.
 
Viimeksi muokattu:
Oli niin kivan näköinen tölkki että piti ottaa cittarilta, tosin huomenna vasta ton korkkaan...Sen verran monta kertaa Rambo tullu katottua että säästän tyhjän tölkin vitriinissä.
Oluen nimi on "Ajojahti" Farmhouse Ale

rambokalja.jpg
 

Statistiikka

Viestiketjuista
262 491
Viestejä
4 554 110
Jäsenet
74 993
Uusin jäsen
hollow

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom