• Hyvät tarjoukset -alueen ohjeet ja säännöt

    • Uuden tarjouksen kohdalla valmispohjan ja etuliitteen käyttö on pakollista!
    • Otsikkomuotoilu: Tuote, kauppa, tarjoushinta
    • Ainoastaan tarjouksia, jotka toimitetaan Suomeen
    • Ei ref-linkkejä

Ruoka Oda loppuunmyynti

Liittynyt
10.03.2017
Viestejä
4 121
Kaikki muu tuli, mutta pizzat puuttui eikä niitä ole tuonne tilaukseen korjattu. Kuski puhui jostain sekaannuksesta varastolla ja varmaan siellä aika hässäkkä on, kun tilataan satojen kilojen tilauksia.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
744
Toinenkin tilaus tuli ajallaan ja yksinäinen kuski kantoi tavarat sisään saakka, kiirettä näytti pitävän kun olin jo päivän 16 tiputus vaikka kello oli vasta kymmenen.

Onneksi oli hyvät päivät tuotteissa, hieman varsinkin kauramaidon kanssa jännitti tilata vuoden setti kun sitä menee meillä noin purkki viikossa. Kahveissa myös vajaa vuosi päiväystä, mutta kaippa nuo nyt ensivuoden loppuun saakka on juotavia, tai sitten täytyy viedä jokunen paketti töihin. Vissyjä ja kivennäisvesiä tuli vajaa 400 pulloa yhteensä, näistähän saa jo reilu 40€ panttejakin takaisin :lol:

Mitä hieman numeroita pyörittelin niin maidoista ja kahveista tuli ihan hyvä summa säästöä, tilatut elintarvikkeet ja kodin käyttö/siivoustavarat menivät myös luokkaan normaalisti ostettavia. Hieman säästöjä söi vissyt ja kivennäisvedet joita ei tulisi noin paljoa normaalilla hinnalla ostettua vaikka kesän aikana meneekin runsaasti. Myös hieman herkkuja tuli osteltua.
Kuitenkin viivan alle näyttäisi jäävän hieman yli 200€ "voittoa" vuoden ajalle.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
225 543
Viestejä
3 991 729
Jäsenet
68 095
Uusin jäsen
BlueEye

Hinta.fi

Ylös Bottom