NVIDIA julkaisi uudet GeForce- ja Studio 546.33 -ajurit

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
21 529


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 546.33 -ajurit ovat saatavilla Windows 10- ja 11 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön näytönohjaimia Maxwell-arkkitehtuurista lähtien. Samaan syssyyn julkaistiin myös Studio 546.33 -ajurit, joissa tuki alkaa vasta Pascal-arkkitehtuurista.

GeForce 546.33 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat Game Ready -tuki The Finals- ja Squad -peleille, sekä paranneltu tuki Fortnite Chapter 5:lle. Valitettavasti suorituskykyparannuksista ei ole tälläkään kertaan mitään puheita, mutta voit tutustua ajureihin lähemmin NVIDIAn Game Ready -artikkelissa.

Tällä kertaa ajureihin on saatu mahtumaan yksi liiskattu bugi ja yksi ylösnousemuksen kokenut, aiemmin jo liiskattu tapaus. Korjattu bugi koskee värien haaleutta, kun peliä striimataan Discordin kautta. Haudan takaa palaa puolestaan NVIDIAn ikoni, joka luo itsestään uuden kopion tehtäväpalkkiin joka kerta, kun käyttäjää vaihdetaan. Lisäksi Netflixin kanssa voi esiintyä ongelmia videoiden toistossa Edge-selaimella. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Studio 546.33 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat päivitykset Reallusion iClone AccuFACE -pluginille, GPU audio -ominaisuuksiin tarkemmin määrittelemättömät parannukset sekä tuki HandBraken AV1 -päivitykselle.

Studio-ajureiden bugipuolella on tapahtunut peliajureita enemmän, ja uusien ajureiden kerrotaan muun muassa korjaavan Chaos Vantagen hitaan käynnistymisen, Blenderin kaatumisen ohjelman sulkeutumisen yhteydessä, OBS:n repeilyongelmat. Muita korjattuja ongelmia ovat esimerkiksi Windows 10:n läpinäkyvyysefektien ongelmat ja Windows Event Vieweriin ilmestyneet ylimääräiset virheet NVTOPPS:n pysähtymisestä. Netflix- ja Edge -ongelma koskee myös Studio-ajureita. Voit tutustua tuottavampaan tekemiseen suunnattuihin ajureihin paremmin NVIDIAn Studio-blogissa ja ajureiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
16.08.2017
Viestejä
5 856
Eilen tuli näillä ajureilla pelattua Urkiztan kentässä pari Warzone peliä ja peli toimi paremmin kuin ikinä. Kaikki stutterointi oli poissa eikä grafiikat enää buganneet.
Voi toki olla tuuriakin tuon pelin kanssa, mutta so far so good
 
Viimeksi muokattu:

Härkönen

Team H2O
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
7 074
Eilen tuli näillä ajureilla pelattua Urkiztan kentässä pari Warzone peliä ja peli toimi paremmin kuin ikinä. Kaikki stutterointi oli poissa eikä grafiikat enää buganneet.
Voi toki olla tuuriakin tuon pelin kanssa, mutta so far so good
Sama huomio myös COD MW3 kanssa.
 
Liittynyt
14.06.2017
Viestejä
466
546.33 Game Ready & RTX 4060. Asensin ja heti ekalle kerralla kun tuli sleepistä takaisin Windows 10:n, vastassa oli musta ruutu & muutaman sekunnin kuluttua automaatinen reboot. Toivottavasti ne Studio ajurit ei ole ihan samaa "tasoa"... (päivä myöhemmin) ...ei onneksi näytä olevan. Henk. koht. pysyn niissä.
 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
239 532
Viestejä
4 194 014
Jäsenet
70 746
Uusin jäsen
vateezz

Hinta.fi

Ylös Bottom