Myyty Nvidia 2080TI Founders Edition (viallinen) (Härmä)

Liittynyt
05.11.2018
Viestejä
489
Tuote: Otsikossa.
Hinta: 150€/tarjous.
Tuote ostettu (mistä ja milloin): Täältä.
Kuitti löytyy (takuu voimassa): Ei/Ei.
Muuta huomioitavaa:

Viime viikolla täältä ostettu ulkoisesti mintti kortti seuraavalle, kortti siis asentuu ja pystyy pelailemaan reippaasti alivoltitettuna ja muistit alikelloilla, ongelmana on että tuulettimet idlaa eivätkä tunnistu ja lämmöt nousee jolloin kaatuu.

Corelle laitettu Honeywell PTM 7950 ja muisteille CX-H1300 thermal putty, myydään siis sellaisenaan korjattavaksi, omasta mielestä korjattavissa mutta itsellä loppuivat lämpötyynyt ja moti.

Alkuperäinen laatikko mukaan.

Paikkakunta (ilmoita myös otsikossa ja tagissa): Härmä.
Toimitustapa: Posti/Nouto.
Maksutapa: Mobilepay/tilisiirto/cash.

IMG_20241002_110448.jpg
 
Vaikka kortti meni jo, kommentoin silti; Oliko tuo avattu tai muuten putsattu kun se tuli sinulle? Voisin lyödä vetoa, että joku k-pää puhaltanut paineilmalla pölyjä sekä flektejä, jolloin pyörivien flektien generoima jännite polttanut niiden kontrolleripiirin.
 
Avaamista en osaa varmaksi väittää koska ruuvien päällä ei ollut sinettiä, ruuvien kunnostakaan en osannut sanoa onko jälkiä, mutta lämpötyynyjen kunnosta ja asennosta päätellen on avattu, kun kortin asentelin niin asentui kyllä mutta artifaktasi ja kaatui alle minuutissa ajellessa heavenia hotspotin ollessa 95c, mitään kontaktia ropelleihin ei saa ja pyörivät 247 arviolta 500rpm mikä ei riitä jäähdytykseen.

Vaihdoin ptm7950 corelle ja thermal puttyt muisteille kuivuneiden tilalle, kasaan ja testiin.
Tällä kertaa ulkoisten föönien avittamana ja alivoltitettuna 830mv pari tuntia heavenia läpi, veikkaan et ihan toimiva kortti de-shroudauksella tai vesillä.
 

Statistiikka

Viestiketjut
254 490
Viestejä
4 423 356
Jäsenet
73 373
Uusin jäsen
Limberi_05

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom