• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

Nordstream 1 ja 2 -kaasuputkien vuodot ja räjähdykset syyskuu 2022 (Venäjä sabotoi?)

Liittynyt
30.04.2024
Viestejä
330
Tai sitten tuo purjevene ja sukeltajat tilattu paikalle pinnalle kulissiksi ja panostushomman hoiti syvyyksissä vieraan vallan sukellusvene ja sotavoimien räjähdeammattilaiset.

Ukraina antaa edelleen venäläisen kaasun virrata putkia pitkin maansa halki Eurooppaan ja sitten käy räjäyttämässä EU/NATO-Saksan ja Venäjän välisen miljardien hintaisen kaasuputken? Ei ole venäläisten ohjukset, eikä Ukrainan sabotöörit osuneet noihin Ukrainan läpi kaasua vieviin putkiin...Jotenkin ei nyt tule laskimesta oikeaa tulosta. Ja en ole salaliittofoliohattu. Tämän jutun takana voi olla mitä hyvänsä.
Olen samaa mieltä. Eiköhän tässä vain ole tarkoitus luoda kuvaa, että kyllä me asiaa tutkitaan tosissaan mutta kulisseissa homma on taputeltu jo ajat sitten. Miksi valita tällaiseen keikkaan joku vahvan sosiaalisen median omaava tunnettu sukeltaja ja venemies? Itse luuleen, että kyseessä on joko syntipukki tai feikki-identiteetin omaava agentti.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
249 734
Viestejä
4 350 197
Jäsenet
72 492
Uusin jäsen
Nailla_Mennaan1

Hinta.fi

Ylös Bottom