No Man's Sky

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja bcha, 28.10.2016.

 1. bcha

  bcha

  Viestejä:
  156
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jos jotain niin ainakin herättää keskustelua tää peli. Nyt taas tapahtuu jänniä kun @hellogames postasi twitteriin, että peli oli virhe.

  [​IMG]

  Ja selvittelyä Forbesin toimesta:
  http://www.forbes.com/sites/erikkai...-no-mans-sky-tweet-wasnt-a-hack/#67522ccf35ef

   
 2. eitaas

  eitaas

  Viestejä:
  246
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Joo aika helppohan tuo oli, yhdeltä kuulta löytyi kaikki slotit reppuun, ja muutama crashed alus perään ja sai tarpeeksi shittiä mukaan warp shellien tekoon. Sitten muutama välilasku ja coreen.

  Hukattua aikaa kuitennii...
   
 3. Viskaali

  Viskaali

  Viestejä:
  56
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  http://www.no-mans-sky.com/news/

  Päivitys 1.1 ulkona. Lisätty kaikenlaista mm. oman tukikohdan rakentamista, vaikeusastetta nostettu, uusia resursseja jne.

  Nopealla vilkaisulla vaikuttaa kunnon loikalta oikeaan suuntaan. Hello gamesin mukaan isompia päivityksiä on vielä tulossa.

  Vaikka pelin julkaisu meni perseelleen niin olen melko varma, että tätä tullaan päivittämään vielä pitkään. Osasyynä varmasti pelitiimin pieni koko sekä ilmeisen intohimoinen suhtautuminen siihen mitä ollaan tekemässä.

  Edit: wccftech tehnyt listaa päivityksestä http://wccftech.com/no-mans-sky-update-1-1-foundation-live/
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2016
 4. Ultrosor

  Ultrosor Tentacule spécialité

  Viestejä:
  1 604
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ensin pelin julkaisu oli täydellinen fiasko ja katastrofi, sen jälkeen koko deviporukka katosi maailmankartalta eikä kukaan tiennyt missä mennään, ja nyt ihan puskista laitetaan taas jotain pätsiä ulos. Ei oikein vakuuta tämä toiminta, ja täysin hukassa tuntuvat olevan. Malliesimerkki siitä, kuinka asioita ei todellakaan tule hoitaa.
   
  Xiyng, Maickkeli, Jonezi ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 5. Viskaali

  Viskaali

  Viestejä:
  56
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Näinhän se on, valituskuorolle tuskin mikään päivitys tulee riittämään ennen kuin ovat saaneet rahansa 10-kertaisena takaisin ja takapuoli pyyhitty suudelmilla.

  Onneksi kuitenkin jotkin virheet pystytään korjaamaan ja toivottavasti pelaajat saavat tästä vielä toivomansa pelin.
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2016
 6. psymbiote

  psymbiote

  Viestejä:
  258
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Mun mielestä ainoa oikea ratkaisu oli pitää turvat tukossa, ja keskittyä siihen pelin tekemiseen. Paskat oli jo housuissa, ja mikään määrä puhetta ei olisi siitä pelistä tehnyt parempaa. Vaikka hello games olisi sanonut mitä tahansa, niin paskamyrsky olisi ollut taattu, ja luultavasti saivat tappouhkauksista jne tarpeekseen. Toivottavasti jatkavat vielä pelin tekemistä, runko on hyvä, taitaa mullakin olla 50h kellossa, jonka jälkeen kyllästyin. Pitänee kokeilla uutta patchia, mutta ei tässä vielä taida niin paljon uutta olla, että jaksaisin pidempään.

  Ehkä tästä eteenpäin olisi kuitenkin parempi jotain yhteyttä pitää pelaajiin :think:
   
  Viskaali tykkää tästä.
 7. BOT

  BOT

  Viestejä:
  1 711
  Rekisteröitynyt:
  14.11.2016
  Kyllä tästä vielä hyvä peli tulee, uskon täysin siihen. Hyvä vaan että menivät maan alle ja jatkavat työtään normaalisti, koska ei ole mitään järkeä lukea ja vastata jokaista Jonnen antamaa palautetta. Sääli että julkaistiin huonossa kunnossa ja puutteellisena, mutta kyllä mediakriittinen silmä näki jo kauan ennen julkaisua ettei mistään ihmeellisestä tekeleestä ole kyse. Jos peleistä katsoo vain trailerit, sitten lukee hypeotsikot uutisista ja uskoo vielä Jonezein innokkaat foorumi/reddit -ylistykset ennen julkaisua niin saa rahansa menettääkin. Näin on itsellenikin käynyt myönnän sen, muttei tämän pelin kohdalla.
   
 8. Starglazer

  Starglazer Tukijäsen

  Viestejä:
  1 426
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tulipa ostettua kun oli alessa. Survival moodilla aloin pelaaman. Yllättävän vaikea! Tunteroisen eilen pelailin ja kuolin neljä kertaa.
  Olen nähnyt kun kaveri pelaa ja tiedän että peli alkaa toistamaan itseään aika nopeasti. Eiköhän tästä kuitenkin iloa irti saa ihan riittävästi :)
   
 9. Scratch

  Scratch

  Viestejä:
  177
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Itekin hommasin tuon alennuksen ja Foundationin myötä. Ennen julkaisua olin todella skeptinen pelin suhteen, mutta yllätys oli siltikin suuri kuinka pahasti alta riman julkaisu meni. Silti jostain syystä vasta tässä vaiheessa heräsi oikeasti kiinnostus. Ehkä enemmänkin kiinnosti tietää, voiko peli tosiaan olla ihan noin paska. :)

  Ja hee, ainakin tuon päivityksen myötä peli maistuu aika hyvälle ensituntien perusteella. Henki on tosiaan höllässä Survivor-moodissa, enkä ole vielä saanut edes alusta kuntoon. Tuolla pakkasessa joutuu vielä hetken tatpomaan kun tarvittava matsku on 20 min kävelyn päässä ja tosiasiassahan sinne kestää paljon pidempään kun pitää pysähtyä lämmittelemään ja reittiä pohtimaan. Onneksi löyty matkan varrelta joku hylätty outposti jossa sai savetettua.

  Basen rakentelu vaikuttaa mielenkiintoiselta ja massiivisten alusten ystävänä freighter-lisäyskin kutkuttelee. Harmi vaan kun peliaika on pahasti kortilla, ja Elite Dangerous pysyy silti ehdottomana ykkösvaihtoehtona kun peliakaa miettii.

  Mutta kaikenkaikkiaan NMS vaikuttaa paljon paremmalta mitä odotin!
   
 10. Starglazer

  Starglazer Tukijäsen

  Viestejä:
  1 426
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Nyt pääsin alukselle asti hengissä. Vaikea on! Toki turhan paljon tuurista on kiinni pysytkö hengissä. Plutoniumia menee koko ajan life supportin ylläpitoon. Jos sitä ei löydy niin minkäs teet.
   
 11. Scratch

  Scratch

  Viestejä:
  177
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tältä planeetalta löytyy plutoniumin lisäksi Thamium9:ää, joka myös käy lifesupporttiin. Kun scannerin sai kuntoon niin on helpottanut kummasti energialähteiden etsintää ja hengissä pysymistä.

  Nyt paluu matkalla alukselle Heridiumit ja sinkit plakkarissa, kohta pääsee pois tästä lylmästä loukosta! :)

  Edit. Tjaah, jokainen nousu imasee sen plutoniumisatsin kerralla, vaikka lentäis vaan lyhyen matkaa... Ei muuta kun keräämään taas lisää.

  Tappavan kylmä planeetta, mutta kun grafiikkatyyliin tottuu, on paikat välillä ihan nättejä!
  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
  Viimeksi muokattu: 02.12.2016
 12. Starglazer

  Starglazer Tukijäsen

  Viestejä:
  1 426
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Itsekin tykkään grafiikasta. Pitääpä napata joku screen shotti. Täällä minun planeetalla ei ole kylmä mutta radioaktiivisuus haittaa :p
   
 13. Scratch

  Scratch

  Viestejä:
  177
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  On todellakin haastetta, avaruuteen kun pääsi nousemaan, niin kuolin varmaan viisi kertaa piraattien hyökkäykseen kun luulin että tässä olis jotain mahkujakin pärjätä näillä alotusaseilla ja taidoilla niitä vastaan. Sitten tajusin taistelun sijaan hypätä kohti seuraavaa planeettaa. Nyt olen käynyt yhteensä kolmella planeetalla ja yhdesti avaruusasemalla. Olen kyllä nauttinut tutkimusmatkasta tähän saakka ihan täysillä, planeettoja ja otuksia on mukava tutkia ja ensikohtaaminen on aina jännä kun ei tiedä onko eläin vihamielinen vai ei ja kuinka lähelle uskaltaa mennä. Jotkin eliöt näkyvät myös hyökkivän toistensa päälle :D
  7 tuntia peliä nyt takana, luulen että muutama kymmenen menee heittämällä ennen ähkyä. En tiedä normaali pelimoodista, mutta Survivalissa balanssi tuntuu olevan aika kohdillaan, turhautuminen on pysynyt maltillisena ja onnistumisen tunteet ovat todellisia, helpotuksen huokaus on aito kun haastavista tilanteista selviää niukin naukin. Toivottavasti balanssi myös pysyy pelin edetessä, pikkuhiljaa alkaisi päästä niskan päälle kun teknologiaa ja varusteita saa kehitettyä paremmiksi. Yhtään bugia ei ole tullut vastaan.

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
 14. Starglazer

  Starglazer Tukijäsen

  Viestejä:
  1 426
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Minä luovutin ja aloitin alusta. Olin aluksessa ja plutoniumia ei lähimaillakaan joten tilanne oli aika toivoton. Uusi peli näyttää paljon lupaavammalta. Olen jo aluksessa ja plutoniumia on sentään jonkin verran jemmassa ja aluksen ympärillä vielä paljon tutkimatonta aluetta.
   
 15. Starglazer

  Starglazer Tukijäsen

  Viestejä:
  1 426
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No niin, toisella yrityksellä onnistui ja nyt olen avaruusasemalla. Melkein pääsin sinne asti elävänä, melkein perillä piraatit tappoivat :) Avainasia planeetalla oli kävellä. Sprinttaamalla life support hupenee silmissä.
   
 16. Starglazer

  Starglazer Tukijäsen

  Viestejä:
  1 426
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  E: Tuplat
   
 17. Scratch

  Scratch

  Viestejä:
  177
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Joo, sprinttaus ei tule kysymykseen, maltti on valttia! Plutoniumia kannattaa kerätä kerralla kohtalainen määrä jotta aluksella pääsee nousemaan useamminkin kuin vain kerran ilman että heti taas pitää etsiä uusi lasti. Tänään tein ensimmäisen tähtienvälisen hypyn ja viimeisimpänä vihdoin onnistuin uudella planeetalla murtautumaan lukittuun baseen samalla kun ne vartiadronet kävi päälle, piti saada antimaterian kaava... Ei ole Survivalissa ihan helppoa!

  Mutta muuten alkaa olla hengissäpysymisessä jo rutiini ja seikkailu on maittanut. Paljon tiukkoja tilanteita, hienoja maisemia, opittu sitä alienikieltä ja löydetty kaikenlaista rojua ja paikkoja. Kohdattu useita alieneita ja sain eräältä alienilta uuden multi-toolin joka helpotti paljon matskujen keräämistä. Viimein sain pistettyä kampoihin avaruuspiraatillekin, mutta edelleen ne ovat suurin kuolinsyy itellä kun tulevat joukolla päälle.

  Joka ikisellä planeetalla on toistaiseksi ollut joko hurjan kylmää, tai happosadetta tms. Kunhan nyt löytys sellanen mukava paratiisiplaneetta, jossa voisi kerätä rahaa ja materiaaleja rauhassa, pistää tukikohdan pystyyn ja säästää isompaa alusta varten.
   
 18. Starglazer

  Starglazer Tukijäsen

  Viestejä:
  1 426
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No itselläni oli alussa se logiikka että äkkiä turvaan radioaktiivisuudelta. Paratiisiplaneettaa tosiaan odotellessa :D Mukavan vaikea alku on tosiaan survivalissa.
   
 19. iGMAS

  iGMAS

  Viestejä:
  166
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Arvokamat matskut(1 slot/tavara) löytyy juuri noista extreme planeetoista. Paaratiisi löytyy sitten millä kyllä pysty tehdä rahaa mutta kestää sitten tolkutoman pitkä aikaa.
   
 20. Scratch

  Scratch

  Viestejä:
  177
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ah, ok. No ihan hyvä että erityyppisillä planeetoilla samoilusta on oikeasti hyötyä. Täytyy vaan saada inventoryyn lisää tilaa ja muutenkin puvun kestoa kehittää, yhtään sellaista teknologiaa ei oo tullu vielä vastaan. Eikä aluksen hylkyjä tms. Luulin, että niitä löytyy joka nurkan takaa, mutta onneksi ei, yllättävän harvassa tukikohdat ja poi:t muutenkin. Löytämisen ilo paljon suurempi näin!

  Nyt reilusti toista kymmentä tuntia kellotettu pelissä ja kiinnostus vain kasvanut. Luulen, että syynä juuri survival-mode kun eteneminen aika hidasta, eikä peli ole vielä näyttänyt kaikkia temppujaan.
   
 21. Scratch

  Scratch

  Viestejä:
  177
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tämä peli muuten huutaa VR-tukea! Sopisi tähän peliin kuin nappi päähän. Ja nopean googlailun perusteella VorpX:llä näyttäisi saavan pelin jo nyt jotenkuten toimimaan. Tosin VorpX:stä ei hirmusen positiivisia kokemuksia ole ja ottaen huomioon pelin raskaus muutenkin, voi vr jäädä vorpx:llä aika kököksi.
   
 22. Subv1sa

  Subv1sa Tukijäsen

  Viestejä:
  608
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Onkohan jossain päivityksessä hukkunut toi thamium-9 noista "asteroideista"?
  Suurimmasta osasta niistä tulee nykyään rautaa ja thamium-9 todella harvoin.
   
 23. Scratch

  Scratch

  Viestejä:
  177
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ehkä balansoitu thamium-9:n saantia? En osaa sanoa. Mutta tajusin juuri kuinka surkeissa varusteissa tuo ukkoraasu tuonne galaksin syövereihin on pistetty! Olen nyt planeetalla, jossa päivällä on -27.5 celciusta, perus talvipakkanen siis. Silti ukon puku syö virtaa kuin viimeistä päivää ja jos virta loppuu, jäätyy raukkaparka hetikohta niille sijoille. Ehkäpä teknologiapuussa saa jossain vaiheessa untuvatakin kaavan jolloin seikkailemaan pääsee viimein tauotta :)

  Lisäksi, aloitusplaneetalla päivälämpö oli -53.7 celciusta, mikä vei hengen melko nopeasti jos lämmittelemään ei päässyt. Muistan lapsuudesta kun meidän perällä tuolla Sodankylän eräällä sivukylällä mitattiin ennätyspakkaset, meilläkin mittari näytti -52 astetta! Se oli KYLMÄÄ, mutta ulos mentiin silti leikkimään kun vaatetta pisti tarpeeksi monta kertosta. Ei siinä mitään avaruuspukuja tarvittu :)
   
  Subv1sa tykkää tästä.
 24. Starglazer

  Starglazer Tukijäsen

  Viestejä:
  1 426
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Liekö paikasta kiinni mutta minulla tuli asteroideista enemmän Thamium-9:ää kuin rautaa. Tai ainakin siltä se tuntui kun keräsin suojien palautukseen rautaa piraattien jäljiltä :) Piraateista puheenollen, onko mitään konsteja välttää niitä? Mainasin asteroidikentässä ja kaksi kertaa tuli piraatit kimppuun kun oli (heidän mielestä) arvokasta tavaraa kyydissä. Ekat piraatit sain hengiltä mutta toisiin meni sitten henki ja tietenkin (taas) kaikki kamat.
  Kävin planeetalla jossa sentinel "taso" oli aika iso. Kyllä niitä lentelikin joka puolella ja kävivät kimppuun kun vähän aikaa skannasivat. Onneksi nuo eivät ole kovin vaikeita tappaa.
   
 25. Subv1sa

  Subv1sa Tukijäsen

  Viestejä:
  608
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mullakin tuli ennen enempi thamium-9 kuin rautaa ja tuo on sama paikka mihin jäin grindaamaan tota warppi polttoainetta.
  Oli jonkun aikaa jäissä toi peli mutta päivityksen myötä aattelin taas vähän pelailla.
   
 26. Scratch

  Scratch

  Viestejä:
  177
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Joo, välillä tulee paljon rautaa, välillä paljon Thamium-9:ä noista asteroideista. Mutta ei hemmetti kun on vaikeita nuo avaruuspiraatit, en minä niille pärjää. Tuossa jäin vasiten rautaa keräämään shieldejä ja thrustereita varten aseman viereen asteroideille ja hyvä kun yhden saa hengiltä ja just ehkä ehtii kerätä raudat että saa shieldit takasin täyteen niin tulee jo uutta... Välillä nyt tulee joku Vy'keen-alieni auttamaan kun niiden kanssa vähän tuttavuutta hierottu, mutta yleensä ei. En uskalla liikkua tuolla avaruudessa oikein yhtään, kiireellä aina planeetalta toiselle! Puhumattakaan kuinka, kröhm... rajoittunutta tuo avaruustaistelu ja aluksen ohjattavuus muutenkin on. Teenköhän minä silti siinä jotain väärin...

  Noh, kummiskin, nyt ollaan pahasti jumissa (toivottavasti ei ihan jumissa kummiskaan) taas todella vihamielisellä planeetalla, jossa on poikkeuksellisen paljon vihaisia ötököitäkin. Tänne tulin, koska tääällä oli joku monoliitti joka edisti tuota Atlas questia... Olis pitäny varautua paremmalla plutoniumvarastolla, ei yllättäen riittäny takaisin ilmaan nousuun enää. Nyt pakko jäädä etsimään täältä loukosta sitä.

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
  Viimeksi muokattu: 07.12.2016
 27. Formica

  Formica

  Viestejä:
  323
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tämä olisi tarjouksessa Steamissä. Kuulemma ihan hyviä patchejä tullut ja peliä on fiksailtu vastaamaan lupauksia. Mutta mikä on tilanne nyt: Joko tämä on kunnollinen ja hintansa arvoinen peli? Vieläkö tapahtuu kehitystä?
   
 28. peksi

  peksi

  Viestejä:
  204
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Itseäkin kiinnostaisi, luulisi olevan "haahuilupelinä" ihan hyvä jo. Tuoreet patch notet https://www.nomanssky.com/atlas-rises-update alkaa kohta vuoden pätsäilyn jälkeen muistuttaa sitä mitä alunperin lupasivat :D
   
 29. Ultrosor

  Ultrosor Tentacule spécialité

  Viestejä:
  1 604
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Itseäkin kieltämättä alkanut hiukan tämä kiinnostaa, kun julkaisun jälkeen on ihan kiitettävästi tullut lisämateriaalia ja nyt ollaan siinä tasolla missä olisi jo julkaisussa pitänyt olla.

  Ehkä hiukan suolainen hinta vieläkin vaikka tarjouksessa, mutta katsotaan nyt :cigar2:
   
 30. Henkka77

  Henkka77

  Viestejä:
  3 613
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ite ostin alesta viimein ja lievähkö pettymys tuli kun tajusi että tämä on melkein samaa kuin Osiris: New Dawn, paitsi että Osiriksen realistisempi ote kiinnostaa enemmän.
  Ehkä pitää antaa vähän lisää aikaa, mutta ei vaan noi karkkigraffat oikein uppoa vieläkään.. :rolleyes:
   
 31. ExSeitan

  ExSeitan

  Viestejä:
  1 423
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  60% alennus steamissa päättyi eilen. Tuli ostettua. Kokeillut aikoinaan sitä ekaa versiota ja onhan tämä nyt mennyt eteenpäin ihan helvetisti. Tähtiporttia, maa-ajoneuvoja, basebuildingia yms. Tykkään. Kiva pelailla padilla telkkarista. Jotenkin tuo tunnelma vaan toimii.
   
  Docweird tykkää tästä.
 32. Spartacus

  Spartacus

  Viestejä:
  1 070
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Onko tähän peliin tullut juoneen jotain muutoksia vai onko lopetus yhtä typerä kuin aiemminkin?

   
  Scratch ja Cuthalu tykkäävät tästä.
 33. Scratch

  Scratch

  Viestejä:
  177
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Kyllä ja kyllä.
   
 34. Randomizer

  Randomizer

  Viestejä:
  585
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Jokseenkin alkaa muistuttamaan viimisten päivitysten myötä jo oikeaa peliä, eikä pelkkää random maastogeneraattoridemoa. Vielä silti paljon päivityksiä vailla.
   
 35. Xirka

  Xirka

  Viestejä:
  381
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Ei enää edes vituta että ostin julkaisussa. 35h näyttää peli ajaksi, ihan hyvin rahoille vastinetta. Alotin viime pätsin jälkeen eka kertaa survival modella, pari tuntia pelannu ja vielä hengissä selvitty.
   
 36. Gampela

  Gampela

  Viestejä:
  204
  Rekisteröitynyt:
  28.12.2016
  Tuli ostettua -60% alennuksesta ja kyllähän tätä ihan mielellään parinkymmenen tunnin edestä pelaa. Oman tukikohdan rakentamiseenkin vierähtää jo aika mukavasti aikaa. Eniten tässä ärsyttää sysipaska ja hidas UI.
   
 37. Eldmor

  Eldmor

  Viestejä:
  1 037
  Rekisteröitynyt:
  02.12.2016
  Itse pelasin julkaisun aikoihin, joten uudemmät (1.1, 1.2 ja 1.3) päivitykset ovat jääneet kokeilematta.

  Kokeilin avata pelin ja quest logissa oli vain "The Atlas Path", joten jos haluaisin uusia questeja pelata niin pitäisikö aloittaa uusi tallennus?
   
 38. Mauska

  Mauska

  Viestejä:
  421
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Pitää varmaan laittaa päivitykset menemään ja aloitella uudestaan pelaamaan tuon rakentelun ja muiden uusien juttujen takia. Vasta muutamassa eri aurinkokunnassa tuli pyörähdettyä, joten ei hirveästi haittaa vaikka aloittaisi kokonaan uudestaan :) Ja kyllähän tuo rentouttavaa ja hauskaa tutkimusmatkailua oli jo alussa. Hieman vähäiseksi jäi kuitenkin pelailu toistavuuden takia. Itse ostin muistaakseni kaksi viikkoa julkaisun jälkeen käytettynä kun kaverille ei maistunut ^^
   
 39. Kaiser Soze

  Kaiser Soze Johtaja

  Viestejä:
  4 966
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tän sekoilun seuraaminen on kyllä ollut parasta viihdettä. Peliä en ikinä ostanut kun on vieläkin ylihintainen ja ei noita mulkkuja kiinnosta tukea.
   
 40. Scratch

  Scratch

  Viestejä:
  177
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ennakkohype räjähti käsiin, Seanilta pääsi useitakin sammakoita suusta joista kansa tarrasi julkaisun jälkeen kiinni ja itse julkaisu varsinkin PC:lle oli katastrofaalinen. Ei mennyt ihan putkeen eikä ole puolusteltavissa mitenkään.

  Mutta peli on itseasiassa erinomainen varsinkin päivitysten jälkeen ja Hello Games on osoittanut, että tiimissä ei olla lannistuttu, vaan tehdään kovasti töitä pelin eteen. No Mans Sky on yksi aliarvostetuimpia pelejä vuosiin.
   
 41. Kaiser Soze

  Kaiser Soze Johtaja

  Viestejä:
  4 966
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Mä en kyllä nää mitään eroa muihin peleihin hypessä. Ja Sean suoraan valehteli useassa yhteydessä. Kai nyt "ihmiset tarraa kiinni" jos CEO sanoo että x-ominaisuus löytyy ja sitten sitä ei löydykään.  Mun lemppari on ehkä toi että jätkä kusettaa tän olevan moninpeli :D
   
 42. Scratch

  Scratch

  Viestejä:
  177
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Kuten sanoin, ei mitenkään puolusteltavissa.

  Ennakkohype oli ihan omaa luokkaansa pikkufirman indiepelin ollessa kyseessä.
   
 43. Kaiser Soze

  Kaiser Soze Johtaja

  Viestejä:
  4 966
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  On niitä pettymyksiä ennenkin ollut mutta toi kaveri suoraan kusetti ihmisiä
   
 44. Scratch

  Scratch

  Viestejä:
  177
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Kyllä. Tekikö Sean sen pelkästään kusettamisen ilosta? Ahneudesta? Koska on p@&ka jätkä? Kiero luonne? Markkinointi- ja julkaisupaineet? Rahalliset huolet?

  Oli syy mikä tahansa, on tosiasia kuitenkin, että maailma ei ole niin mustavalkoinen. Kuulostaa jo puolustelulta, mutta jos katsoo MuroBBS:stä omia kommenttejani julkaisun aikoihin NMS-ketjusta, näkee että olin itsekin melko tympääntynyt, pettynyt jopa. Vaikka en edes hypännyt hypejunaan.

  Mutta lopulta kuitenkaan minulle ei henkilökohtaisesti ole loppujen lopuksi mitään merkitystä sillä millainen ihminen tai tiimi pelin on tehnyt, jos peli oikeasti on hyvä. Ja NMS on.
   
 45. Ultrosor

  Ultrosor Tentacule spécialité

  Viestejä:
  1 604
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Odotetaan vielä muutama päivitys ja sitten poimitaan kypsä hedelmä talteen nautittavaksi. Alehintaan. Selkeä ryhtiliike kuitenkin tapahtunut tiimissä katastrofaalisen alun jälkeen, joten kyllä tästä vaivannäöstä jo muutamat killingit makselee ja pelattavaa varmasti rahansa eteen saa :cigar2:
   
  Xiyng tykkää tästä.
 46. Kaiser Soze

  Kaiser Soze Johtaja

  Viestejä:
  4 966
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ahneudesta toki kun jengi innostui hänen pikkupelistään. Toi kääri miljoonia tästä. NMS oli aivan sysipaska peli kun se julkaistiin. 20€ hintaan asia voisi olla toinen.
   
 47. Scratch

  Scratch

  Viestejä:
  177
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Rupesi tuossa eilettäin pitkästä aikaa NMS hammasta kolottamaan ja pistin pelin tulille. Oli menny alta tutkan nuo viimeisimmät päivitykset. Paljon oli tullut Atlas Risesin myötä taas uutta, lentomalli parantunut, grafiikkaa hiottu, uusi tehtäväsysteemi, inventoryn ja logien parantuminen yms. Piti ihan uus Survival-peli alottaa ja ai että, kyllä vierähti muutama tunti siivillä, olihan se starter-alus pakko pistää kuntoon ja lentoon yhdellä istumalla. Kova hinku jatkaa seikkailua, kun vain olis aikaa pelata niinkuin ennen muinoin. :) Suosittelen kyllä kokeilemaan jos peli on jäänyt pölyttymään, on ihan eri peli kuin vuosi sitten...
   
  Starglazer ja heavyman tykkäävät tästä.
 48. Xiyng

  Xiyng

  Viestejä:
  1 116
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Päivitysten perusteella kuulostaa sille, että mielihyvin tämän hankkii jossain vaiheessa alennuksesta vaikka vikoja olisikin edelleen.
   
 49. Raikku

  Raikku

  Viestejä:
  2 318
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Itsekin miettinyt että pitäisi kokeilla taas. Ongelma vaan kun taukoa yli vuosi tms niin taas kaikki kontrollit hukassa. Se monesti estää pelien jatkamisen kun ei jaksa uudelleen opetella.
   
 50. zepi

  zepi

  Viestejä:
  5 136
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kannattaako tätä pelata mielummin pc:llä vai pleikkarilla? Onko ammuskeltavaa johon hajoaa kuuppa ilman hiirtä?