Itse tykkään, tulee tehtyä useimmiten aamiaiseksi viikonloppuna jos tarvitsee vähän tanakampaa brunssia. Sitten kyytipojaksi jotain lihantapaista, nakkia/makkaraa, pekonia, lihapullaa tms ja vähän salaattikasviksia.
Aamiaismunakkaat teen pääsääntöisesti ilman täytteitä, ihan vaan maustettuna suolalla, pippurilla, paprikajauheella ja currylla. Ruuaksi jos väkerrän niin leivän päällä käyttämäni leikkelekinkku (ylikypsä saunapalvi) ja vähän juustoa sekä pieneksi pilkottua paprikaa on ollut aika pätevä kombo täytteeksi.
En tiedä miten erikoisia vinkkejä mulla on valmistukseen, mutta sellainen on vakiintunut tavaksi että pikku tilkka kylmää vettä munien joukkoon, sitten nopea vatkaus käsivatkaimella ja "taikinan" kun kaataa pannulle niin jatkuvasti kaapii sitä pohjasta irti niin kiinteytyy tasaisesti, jatkaa niin kauan että menee sen verran kiinteäksi, että pysyy muodossaan pannulla, muotoilee pyöreäksi, sen jälkeen pienen hetken antaa olla pannulla kiinteytymässä, täyttö ja taitto, eikä muuta ku syömään.