MMA-keskustelua

Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
205
Kunto loppui kuten monesti on käynyt. Tosin otti kyllä aika roimasti kyynerpäätä päähän kun koitti viedä mattoon.
Kyynärpäät oli oiva taktiikka vastustajalta näissä yhden jalan alasvientiyrityksissä.

Maku antoi näissä kaverin vetää aivan liian vaparia. Niihin se tais sitten lopulta kosahtaa.
 

finWeazel

Chief Karpfen
Liittynyt
15.12.2019
Viestejä
7 983
Viikonlopun ufc277 pitäisi teoriassa kiinnostaa, mutta ei niin ei. Ehkä viikon parhaaksi anniksi jää mies hatun kanssa ja allaoleva ufc277 preview. Ainakin juovat bisseä ja juttu luistaa.

Moreno ja Nunes voittoon vai onko urat lähteneet laskuun? Nunes on ainakin sisuuntunut ja yrittää. Moreno lienee edelleen todella kova luu oli sitten huono tai hyvä päivä.



Ainakin jonkinlaisessa kunnossa nunes
 
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
205
Penan nyrkkeily

Se edellisen matsin Nunesin hyytyminen olikin vähän outo.

Aivan hyvä kortti odotuksiin nähden.
 

finWeazel

Chief Karpfen
Liittynyt
15.12.2019
Viestejä
7 983
Yksi monista syistä mikä pitää mut mma:n parissa on, että laji kehittyy edelleen. Todella viihdyttävää seurata. Ympärillä oleva media+ottelijoiden esilläolo sosiaalisessa mediassa ovat myös pop. Paljon on kiinnostavaa seurattavaa matsien ulkopuolellakin.

Hyvää tavaraa:
 

finWeazel

Chief Karpfen
Liittynyt
15.12.2019
Viestejä
7 983
UFC279 viikonloppuna. Yhden aikakauden loppu, kun siihen päättyy nate diazin ufc soppari. Liekö jake paul rahamatsi seuraavana tiedossa? McGregorilla myös 1 matsi jäljelle ufc-sopparia. Conor allekirjoittanee uuden ufc-sopparin. Olisi ihan mahdollista nähdä nate vs. conor3 ufc:n ulkopuolella,... Voisivat tehdä viihdyttävän 3 matsia diilin siitä. 1 mma matsi, 1 nyrkkeilymatsi ja 1 bjj matsi :D Mut ei tuu tapahtuun, mutta Toivossa on hyvä elää sanoi lapamato. Vois tuolla rahastaa kolme eri iltamaa. Massahan maksaisi nähdäkseen nuo.

Todella hyvä katsaus Nate Diazin saavutuksiin, heikkouksiin ja vahvuuksiin

 

finWeazel

Chief Karpfen
Liittynyt
15.12.2019
Viestejä
7 983
UFC279 countdown:



Diaz on antanut pitkin viikkoa hyviä haastiksia. Jännä ettei se puheiden pohjalta ole katkera vaan on pitänyt ufc optionkin auki. Toisaalta, ehkä toi on vaan fiksua. Jos jollain ihme munkilla diaz voittaisi chimaevin niin siinä kohtaa vois olla maailmankirjat monella tapaa sekaisin ja danalla shekkivihkossa paljon nollia jonkun numeron perässä.
 
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
205
Chimaev oli viime matsissa mielestäni aika huono, ja jos nähdään parasta Diazia, jossa volyymillä nakutetaan teknisesti naamaan hiljalleen lyttyyn eikä jouduta maahan, niin kyllä Diaz voi tuomariäänillä voittaa. Diazit on hyviä "MMA pistenyrkkeiljöitä".

Mutta onhan se toki hyvin epätodennäköistä.
 

finWeazel

Chief Karpfen
Liittynyt
15.12.2019
Viestejä
7 983
Mitäköhän tapahtui? UFC279 presikonffi peruttu


helwani&co twitterissä ei ole vielä tietoa miksi

Bronsteter panttaa tietoa ja kiusoittelee vain, ngghhhh



edit. Danan kommenteista pari huomiota, seurailen twitterista scrum:ia. 4 ottelijaa kuudesta ilmeisesti alkoi puuhaileen jotain. Ei turvamiehiä oikeissa paikoissa. Kukaan ei loukkaantunut. Dana ei suostu kertomaan mitä tapahtui, ei ilmeisesti sanktioitakaan kenellekään. "all hell broke loose here tonight". Chimaev ja kevin holland aloitti mitä siellä nyt sitten tapahtuikaan. "there was more than just fighting going on, security was not prepared"
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
205
Ilmeisesti noiden joidenki ottelijoiden posset niin isoja et puhutaan kymmenistä jopa sadasta ihmisestä ja sitteku vatipaat innostuu niin siinäpä on vartijoilla tekemistä pidätellä 100 MMA-ukkoa :D
 

finWeazel

Chief Karpfen
Liittynyt
15.12.2019
Viestejä
7 983
Chimaev ei päässyt edes lähelle painoa, Mitenkähän tässä käy? Ei mitään järkeä naten ottaa noin paljon isompaa vastaan, mutta jos ei ota niin UFC soppari ei pääty? Natehan on imho. enempi 155lbs ottelija kuin 170lbs, jos miettii missä heppu on parhaimmillaan.

 

Puukamana

Ruuvit löysällä
NOSTO
Liittynyt
12.11.2016
Viestejä
469
Melko ammattilaispainisekoilua mutta ihan sama, kortti on tosiaan nyt parempi. Lisäksi herran vuosi 2022 eikä yhtään kamerakuvaa.

Khamzat oli vielä reilusti ylipainoinen. Hohhoijaa mitä touhua.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
20.06.2017
Viestejä
2 547
Pitäisi tulla selkeä rahallinen tappio ottelijalle joka missaa painot tai muulla omalla toiminnallaan estää sovitun ottelun sovituilla säännöillä sovitussa painoluokassa.
 
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
205
Muistaakseni se menee niin, että se joka missaa cutin niin menettää 50% tulevista palkkioista vastustajalle. Eli jos Khamzat häviää niin 50% hänen palkkiosta menis Hollandille.

Oli kyllä niin epäammattimainen ja törkeä 7.5 paunaa, että syytäki saada paskaa niskaan.
 
Liittynyt
30.12.2020
Viestejä
175
Muistaakseni se menee niin, että se joka missaa cutin niin menettää 50% tulevista palkkioista vastustajalle. Eli jos Khamzat häviää niin 50% hänen palkkiosta menis Hollandille
20-30% sakko palkasta joka menee vastustajalle aivan sama voitiko/hävisitkö:
the fighter who missed weight will have to forfeit around 20 percent to 30 percent of their fight purse — depending on how badly they missed weight — to their opponent.

Typically, missing weight also comes with the consequence of the offender being ineligible for
for post-fight bonuses, which can be up to $50,000
 

finWeazel

Chief Karpfen
Liittynyt
15.12.2019
Viestejä
7 983
Dana sanoi ettei khamzat:lta tule rahallista tappiota. Holland joka vaihdettiin naten tilalle oli ottamassa matsia 180lbs catchweight painossa. Tuon ansiosta chimaev pääsikin painoihin.

Conor vs. Diaz3 vuoden päästä? Vois olla ufc:n ulkopuolella tai vaihtoehtoisesti molemat ottelijat käyttää trilogiamatsia vipuna parempaan kompensaatioon? Conor:lla 1 matsi sopparia jäljellä ja diaz:han vapautuu ufc-sopparista nyt.

 

Puukamana

Ruuvit löysällä
NOSTO
Liittynyt
12.11.2016
Viestejä
469
Chimaev oli aika elukka. Kunnon ryskettä heti alusta asti. Ois ollut kiva nähdä miten kunto ois kestänyt loppuun asti.
Helppohan se on ryskätä kun vastus on aika paljon heikompi. Ei näiden miesten olis pitänyt kohdata toisiaan mutta onhan tuollainen painivyörytys hauskaa katseltavaa.

Burnsia vastaan edellisessä matsissa kesti kohtuudella vaikka vyöryttikin alussa. Kovia ottelijoita vastaan tuota taktiikkaa ei voi jatkaa tai tulee noutaja kun ei saakaan lopetettua ottelua matsiin ja sitten vauhti hiipuu. Mutta onhan tuo alun syöksyily viihdyttävää katseltavaa.
 
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
205
Viihdyttävä kortti!

Khamzat oli taas tuttu ylivoimainen itsensä. Jäämme odottamaan mitä tuleman pitää.

Pääottelu oli kyllä kahden todella omintakeisen ottelijan kohtaaminen. Diaz nakutteli tuttuun tyyliin oudoista kulmista ja Tony pyöri ku väkkäri joka suuntaan. Olin melko varma jo jossain kohtaa, että Diazin jalka ei kestä - mutta kyllä kesti.
 

finWeazel

Chief Karpfen
Liittynyt
15.12.2019
Viestejä
7 983
Toivottavasti seuraavaksi olisi Colby Covington vs. Chimaev. Jos chimaev sen ottaisi+pääsisi painoihin niin siitä olis sitten tie auki mestaruusmatsiin. Samalla tulisi kaasutankki ja painin todellinen taso testattua. Nyt en chimaevia laittais #1 haastajaksi, kun ei päässyt painoihin. Toki mestarilla on myös matsi jo varattuna, mutta aina voi kuvitella jotain saavansa odottamalla.

Ilolla otin vastaan nate diazin voiton. Hyvää juttelua oli post fight pressissä ja post fight octagon jutteluissa. Oli iloinen nate, joka ei turhia vittuillut ja kertoi auliisti asioita. Mahtava sattuma, että kuristukselle ajaksi tuli 2.09, stockton. I'm not surprised mother fuckers!
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
26
Ensiyönähän pitäisi taas tulla UFC mutta ainakaan Viaplayllä ei sitä näy ohjelmistossa ja koko UFC logo poistunut sieltä? Mikähän tässä nyt mättää.
 
Liittynyt
05.01.2021
Viestejä
4 982
Kova kortti lauantaina. Kaksi vyötä jaossa. Vaikea sanoa kuka vie vyöt. Oma veikkaus että Oliveira ja Dillashaw.



Iltaa odotellessa hieman fiilistelyä. Mallisuorituksia GOAT:lta



 
Viimeksi muokattu:

Puukamana

Ruuvit löysällä
NOSTO
Liittynyt
12.11.2016
Viestejä
469
Kovia on dagestanin samboukot. Makachevin pystykin kehittynyt kovaksi. Ja toisin kuin muuta divisioonan ottelijat, ei pelännyt mennä Oliveiran kanssa maahan.
 
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
205
Makachev oli kyllä kova, mutta tästä P4P läpästä tullu jo melko kuivunut kun joka jätkä joka saa vyön ekaa kertaa on heti tulossa joku P4P kärki ja heti ollaan tekemässä jotain champion vs champion matsia.

Voisko nyt kuitenki ootella parit vyön puolustukset ja sitte katella niitä P4P ja champVSchamp settejä?

Dillashawn loukkaantuminen oli kyllä melkonen antikliimaksi. En tykkää Aljosta ollenkaan ja Yan:ki meni vielä käsittämättömästi häviämään niin se on nyt Aljolla vyö varmaan taas pitkän tovin.

Ihan hyvä eventti oli silti, tykkäsin kyllä.
 

finWeazel

Chief Karpfen
Liittynyt
15.12.2019
Viestejä
7 983
Mulle jäi päälimmäisenä kortista mieleen o'malleyn suoritus. Olisin laittanut pisteillä yan:lle, mutta niin tiuka matsi ettei voi oikeusmurhasta puhua. o'malley 28v ja tämän matsin myötä varmastikin nousee taso uusille leveleille. o'malley tietää nyt mikä se huipun taso on ja miten tästä jatketaan etiäpäin. Yllätyn, jos o'malley ei jossain kohtaa pidä mestaruusvyötä hallussa. Vuosia ja kehitystä on vielä jäljellä.

Toisissa uutisissa dana vahvisti ettei conor ole testauspoolissa. Tuotahan on epäilty, kun usadan testisivulla ei ole näkynyt conorin testituloksia. Taitaa olla jalan kuntoutuksen/... vuoksi conorilla myrkyt kierrossa.

Cejudolla tainnut tulla 6kk usada-testausta täyteen. Jännä nähdä milloin ja ketä vastaan cejudo tulee takaisin ottelemaan. En laittaisi pahakseni, jos cejudo menis suoraan 135lbs mestaruusmatsiin ja o'malley joutuisi vielä kaivamaan yhden voiton ennen mestaruussaumaa. Kaikinpuolin vois olla parempi o'malleyn ottaa yksi matsi alle ennen mestaruussaumjaa ja laittaa samalla painia kovempaan kuntoon.
 
Liittynyt
04.04.2017
Viestejä
437
Sunnuntaina 05 meidän aikaa olisi tuo UFC 281 alkamassa. Mikäs mahtaisi olla paras tapa/edullisin hinta katsoa kyseinen tapahtuma? Viaplay 40e/kk Viaplay ?
 
Liittynyt
05.01.2021
Viestejä
4 982
Mikäs mahtaisi olla paras tapa/edullisin hinta katsoa kyseinen tapahtuma?
Lyöttäytyä kaverille kylään :)

En nyt tiedä, jos tosissaan haluaa seurata vaikkapa tätä UFC:tä, niin otteluiltojahan tulee se 2-4 kpl kuukaudessa, joten ei ei paljoa ole / otteluilta. Ja tuleehan sieltä Viaplayltä muutakin.....
 
Liittynyt
05.01.2021
Viestejä
4 982
No nyt se sitten yöllä tullee. Harmi että Adesanya ei enään ole oiken mielenkiintoinen ottelija, yllätyksellisyys on kadonnut ajat siten mestaruuksien myötä. Nyt tuntuu vain tyytyvän pistevoittoihin. Ei oikein edes hae aktiivisesti lopetusta. ( näin sanottuani varmaan KO ekassa erässä :) ) Pereira taas hakee lopetusta aktiivisesti. Ade voittaa kuitenkin pisteillä.

Kiinan mimmi nappa co-eventissä vyön. Poirier voittaa myös. Edgari häviää ja Hookkeri taas voittaa.

Tuolla rivillä vetoa lyömään.....5,96 kerroin.
 
Liittynyt
05.01.2021
Viestejä
4 982
Olipa hieno otteluilta ja viimeiseen matsiin, viimeiseen erään asti oli "rikastuminenkin" lähellä.

Mutta todella hienot matsit, pl illan pääottelu. Huikeaa menoa ja taidokasta kamppailua. :thumbsup:

Helppo vyö tarjolla jatkossa painijalle.
 
Viimeksi muokattu:

finWeazel

Chief Karpfen
Liittynyt
15.12.2019
Viestejä
7 983
Olipa hieno otteluilta ja viimeiseen matsiin, viimeiseen erään asti oli "rikastuminenkin" lähellä.

Mutta todella hienot matsit, pl illan pääottelu. Huikeaa menoa ja taidokasta kamppailua. :thumbsup:

Helppo vyö tarjolla jatkossa painijalle.
Jos olisin Dana White niin laittaisin Adesanya vs. Pereira uusinnan kehiin. Oli ihan hyvä matsi ja varmaan moni sen mieluusti katsoisi uudestaan. Jännittävää olisi nähdä mitä pereira tekee nyt, kun on 5. eräinen pohjalla ja tietää miten kardio kestää + 3. erän painit pohjalla lisäämässä kokemusta. Mielenkiintoista myös se miten adesanya muuttaisi omaa pelisuunnitelmaansa. Ei ehkä niin suostuisi toista kertaa ottelemaan selkä octagonia vasten. Jos pereira voittaisi uusinnan niin saisi samalla ostettua aikaa painin parantamiseen ennen whittaker matsia. Oletan, että whittaker nousee kuin kerma pinnalle, kun haetaan seuraavaa haastajaa.

Tietty vois suoraankin ottaa whittaker vs. pereira matsin. Oletettavasti sen jälkeen whittaker on mestari ja haastajana adesanya. Meni niin tai näin niin hyviä matseja on tiedossa.

Weili oli just niin kova kuin odotinkin.On se peto ja hyökkää joka tilanteessa. Lajin kannalta hyvä, että on kiinalainen mestari. Josko saataisiin kiinaan megaeventti missä weili puolustaa vyötä?

Kaikinpuolin ihan mahtava kortti. Kelpasi katsoa. Dan Hookertoimitti, poirer vs. handler tupla huh.
 
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
205
Esparza täppäs niin nopeesti ettei tainnut edes itse uskoa pärjäävänsä matsissa.

Chandler-Poirier oli kyllä hullu matsi.

Hyvä että adesanya kohtasi pitkästä aikaa yhtä ulottuvan ottelijan. Ei voinu vaan pistenyrkkeillä kaukaa.

Toivottavasti Frankie nyt oikeasti lopettaa. :(
 

Puukamana

Ruuvit löysällä
NOSTO
Liittynyt
12.11.2016
Viestejä
469
Surullista. Rumblea ei enää ole. Oli yksi mun suosikkiottelijoista ja tarjosi hienoja hetkiä mma:n parissa.

Melkonen alamåki alkoi miehellä jo mma-uran loppupuolella mutta jotenkin silti tuli yllätyksenä. Oli viihdyttävä ottelija.
 
Liittynyt
05.01.2021
Viestejä
4 982

Puukamana

Ruuvit löysällä
NOSTO
Liittynyt
12.11.2016
Viestejä
469

finWeazel

Chief Karpfen
Liittynyt
15.12.2019
Viestejä
7 983
Hyvä vieras ja kiinnostavaa jutustelua. Anthony Smith kertoo painonvedoista 185lbs sarjaan, puivat yhden toisen ottelijan otteluleiriä missä sillä ei ollut vara syödä kuin ketsuppia ja riisiä, tapaus glover löi anthonyn legot lattialle mistä anthony nappas ne ja antoi tuomarille säilytettäväksi jne. Ja tietty on muutakin kuin otteluhommaa jutustelun alla. Suosittelen, mukava pätkä.

timestampit ja tarkka sisältö
(00:00:00) - Intro
(00:01:10) - Anthony Smith & BC Beef
(00:02:40) - UFC Commentary Work
(00:06:45) - Never Giving Up
(00:10:20) - Getting Cut from the UFC
(00:11:00) - Turning the Corner in MMA
(00:14:30) - Bad Weight Cuts
(00:23:00) - Mistakes Made in MMA
(00:28:50) - Staying Relevant in MMA
(00:29:30) - Alexander Gustafsson
(00:32:25) - Jon Jones Fight
(00:33:30) - Glover Teixeira
(00:35:15) - Shogun Fight
(00:37:30) - "Jon Jones is Beatable"
(00:44:25) - Injuries
(00:49:00) - ADCC
(00:53:20) - Fighter Criticism
(00:59:30) - Fighting Injured
(01:03:50) - Return to the Octagon
(01:09:30) - Goals Outside of Fighting
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 055
Toisissa uutisissa dana vahvisti ettei conor ole testauspoolissa. Tuotahan on epäilty, kun usadan testisivulla ei ole näkynyt conorin testituloksia. Taitaa olla jalan kuntoutuksen/... vuoksi conorilla myrkyt kierrossa.
McGregoria en tunnistanut kuin tatuoinneista, saattaa olla syynsä miksi ei testata :)
1669163447079.png
 

finWeazel

Chief Karpfen
Liittynyt
15.12.2019
Viestejä
7 983
McGregoria en tunnistanut kuin tatuoinneista, saattaa olla syynsä miksi ei testata :)
Kai se on ihan poistanut itsensä usada-poolista niin saa tehdä mitä huvittaa. Hiljattain dana tämän varmisti. Liekö tuo enää ufc:ssa edes ottaa matsia? Jos ei saa poikkeusta niin tarvii olla 6kk testipoolissa ennen kuin pääsee kehään. Tosin jos se conor kävis kerran ottamassa käkättimeen niin olis ufc diili siinä ja vois järkätä diaz matsin ilman, että ufc vetää rahoja välistä. 1 matsi nate vs. conor nyrkkeilyä ja toinen mma:ta. Rahantuloa ei voi estää. Conorilla enää 1 matsi jäljellä ufc-sopparia.

Cejudolla taitaa 6kk testipoolissa alkaa olemaan takanapäin. Jännä nähdä ketä vastaan se laitetaan ja miten käy. Lieköhän huhut cejudon rahapulasta tosia?
 

finWeazel

Chief Karpfen
Liittynyt
15.12.2019
Viestejä
7 983
Entiset parhaat kaverit lobov ja mcgregor oikeudessa proper12:sta. Lobov väittää keksineensä idean ja haluaa miljoonia. Niin se vain raha ja ehkä todellisuus tulee kaverisuhteiden väliin. Yhteen väliin heput oli kuin paita ja peppu ja siihen johtui se conorin bussikeikkakin.

Conor McGregor sued by longtime friend Artem Lobov for millions over Proper Twelve dispute
 

finWeazel

Chief Karpfen
Liittynyt
15.12.2019
Viestejä
7 983
Näyttäisi siltä, että conorilta on tulossa joku dokkari netflixiin missä asioita pengotaan enemmän. Meanwhile, conor väittää että usadan kanssa olisi sovittu hoidoista mitä käytetään paskoontuneen jalan korjaamiseen. Mielenkiintoista on se, että mitään pykälää ei usadan papereissa ole jolla sellaisen sopparin voisi tehdä.

Conorin kommentti



Luke thomasin kommentti jupakkaan



Netflix dokumentista ja loukkaantumisista
 
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
1 366
UFC 282 ens yönä. Paddy Pimblett kehässä. Jos voitto tulee, niin pääsiskö jo mestaruus matsiin? Ehdottomasti mielenkiintoisin nimi tällähetkellä UFC:ssä.

Onko jo liiankin kireässä kunnossa?
 
Liittynyt
05.01.2021
Viestejä
4 982
UFC 282 ens yönä. Paddy Pimblett kehässä. Jos voitto tulee, niin pääsiskö jo mestaruus matsiin? Ehdottomasti mielenkiintoisin nimi tällähetkellä UFC:ssä.
Paddy on kovassa nousussa ja ennenkaikkea persoona joka vetoaa yleisöön. Ottelutyylikin vetoaa katsojiin.
Toivittavasti voittaa. Pääottelu myäös mielenkiintoinen. Saa nähdä jatkuuko Ankalevin voittoputki. Kova ottelija ehdottomasti....Ja vyöstähän tuossa nyt otellaan kun on vapaana, joten panokset ovat kovat.
 
Liittynyt
05.01.2021
Viestejä
4 982
Paddylle annettiin kyllä voitto hieman ihmeellisesti. Myös pääottelun tasapeli oli aika outo päätös. Ankaleav sen voitti.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
240 135
Viestejä
4 196 791
Jäsenet
70 854
Uusin jäsen
rata-mestari

Hinta.fi

Ylös Bottom