Noilla jo mainituilla ohjeilla pärjääkin useimmissa tapauksissa kotikäyttöön tarkoitettujen koneiden kanssa.
Harvinaisia tapauksia ja palvelinluokan koneita varten kannattaa tietää seuraava:
Jos ajuripaketissa ei ole setup.exe tai vastaavaa tiedostoa, vaan ainoastaan esim. .cat, .inf ja .sys päätteisiä tiedostoja, silloin Laitehallinnan ajurinvalintaikkunoissa pitää normaalisti osoittaa se hakemisto jossa ajurin .inf-tiedosto sijaitsee.
Jos ajuripaketista purkautuu useampia hakemistoja, ja hakemistojen nimissä mainitaan "x86" ja "amd64", silloin "x86" pitää sisällään 32-bittisille Windowseille (= yleensä: vanhoille koneille joissa ei ole muistia enempää kuin 2-4 GB) tarkoitetun ajurin ja "amd64"-hakemiston ajuri on 64-bittiselle windowsille, vaikka prosessori olisikin Intelin tuotantoa.
64-bittisen tavallisen PC:n Windowsin tunniste voi olla joissain tapauksissa myös "x64" tai "x86_64". Mutta jos näet jossain tunnisteen "ia64", se EI tarkoita tavallista 64-bittistä Windowsia vaan Itanium-prosessorilla varustettuja koneita, jotka ovat lähinnä palvelinpuolen kamaa ja sielläkin hyvin harvinaisia Windows-käytössä. Tavallisessa PC:ssä tuollainen "ia64"-tunnisteella merkitty ajuri ei toimi ollenkaan.