Mitä io-techit katsoo? Arvostele ja kommentoi viimeksi katsomiasi leffoja.

Liittynyt
08.08.2017
Viestejä
1 842
Uusi (Mad Max) Furiosa
Tykkäsin todella paljon.
Taas ihan älyttömiä stuntteja, mutta ihan Fury Road tasolle ei päästä. Mutta mikäpä pääsisi?
Tarinaa on taas paljon enemmän kuin Fury Roadissa. Tai oikeastaan enemmän kuin missään aikaisemmassa Mad Maxissa, joka näkyy siinä, että on selvästi sarjan pisin elokuva. Olisi voitu ehkä hieman leikata lyhyemmäksi.
CGI iski silmään välillä aika pahasti. Ei läheskään niin huomaamatonta kuin Fury Roadissa. Yksi Fury Roadissa ollut hahmo, jonka näyttelijä oli kuitenkin kuollut tässä välissä, oli tuotu takaisin CGI:nä, ja iski ainakin omaan silmään.
Eli toiminta on pykälän verran Fury Roadia jäljessä. Tarina taas monta pykälää edellä.

4/5.
Katson oikein mielelläni uudestaan.
 
Liittynyt
02.02.2017
Viestejä
448
Furiosa tuli myös täälläkin katsottua, kun siihen iski täydellinen mahdollisuus. En kyllä osaa

Todella ristiriitaiset fiilikset elokuvasta. Oli paljon asioita mistä pidin, mutta vastapainoksi oli todella paljon asioita mistä en pitänyt. Pakkohan tämä kuitenkin on vielä toistamiseen käydä katsomassa, että saa naposteltua vielä paremmin ajatuksia kasaan. En kuitenkaan näe itseäni samanlaisella teatterikierroksella kuten fury roadin kanssa tein. Se oli audiovisuaalista tykitystä, mikä oli pakko ikuistaa mieleen kokemalla se teatterissa uudestaan ja uudestaan. Tämän voi hyvillä mielin katsoa sohvalta käsin.

Visuaalisesti furiosa on aikalailla yksi yhteen fury roadin kanssa, mikä kelpaa. Tällä kertaa sanoisin, että muutamissa kohtauksissa jopa taiteellisemmalta. Mad Max 2 raadollisuutta ei pystytä imitoimaan, tämä on toinen hyvä tapa saada leffasarja näyttämään uniikilta.
Kuvanlaatu itsessään tosin _tuntui_ paikoittain hieman muhjuiselta/suttuiselta. En osaa sanoa oliko vika silmissä, teatterissa vai leffassa. Furiosan lopussa kuitenkin näytettiin leikkeitä fury roadista ja jopa niissä pikakelauksissa väitän sen leffan näyttäneen paljon tarkemmalta, kuin mitä itse furiosa näytti missään vaiheessa?
Muutenkin koko elokuva tuntui vihreän kankaan edessä kuvatulta. Tai siis, kyllähän osa CGIstä oli aivan törkeän rumaa eikä sitä edes yritelty peitellä näyttämään aidolta. En tiedä oliko taiteellinen tyylisuunta vai kuvaustekniikasta johtuvaa, mutta mikään ei tuntunut aidolta, kuten fury roadissa. Elokuva kuitenkin kuvattiin ilmeisesti australiassa, käytettiin aitoja autoja ja ympäristöä, silti kaikki oli niin tietokonemaista. Kyllä FR:ssäkin käytettiin CGI:tä, mutta ellen väärin muista, monet stuntit vedettiin oikeasti ja ympäristöjä ehostettiin CGI:llä.

Äänimaailmasta hämmennyin mitä pidemmälle leffa eteni. Tom Holkenborg aka Junkie XL, joka hoiti edellisen leffan soundtrackin, oli myös vetovastuussa tästä, enkä olisi todellakaan uskonut ellen olisi tuplatarkistanut asiaa. Ei yhtä ainoaa mieleenpainuvaa kappaletta, ei edes furiosan julkistustrailerissa soinutta kappaletta kuultu itse elokuvassa. Valtaosa musiikista tuntui koostuvan lähinnä "eeppisestä torvipärinästä". Epäilin jo jossain vaiheessa omia korviani tai finnkinon isense teatterin äänentoistoa. Kotona piti vielä pikakelata furiosan soundtrack läpi ja ei, ei siitä lödy mitään oikeasti repivää raitaa kuten vaikkapa fury roadin "Brothers in arms". Tunnelmaa kyllä riitti, mutta monet "isommat" kohtaukset tuntui pliisuilta verrattuna entiseen. Autot kyllä murisi entiseen tapaan, jotain tuttua ja turvallista.

FarColdDistance mainitsikin, tarinaa tässä oli taas ihan eri mittapuulla kuin edellisissä ja se näkyy. George Miller osaa kyllä näyttämisen taidon. Ainoastaan ihan loppupuolella asioita selitettiin turhaan, sitä ennen koko elokuvan tarina kulki hyvin pelkästään näyttämisen voimin. Ehkä hieman meni ohi miten ilmeisesti aika kuluikin muutamassa kohtaa enemmän kuin mitä arvelin. Rakastan myös Millerin tapaa luoda ympäristöön niin paljon yksityiskohtia, minkä johdosta Mad Maxit kestää katselukertoja. Melkein aina voi huomata jotain uutta. Liittyy se sitten yksittäisiin taustahahmoihin, ympäristöön tai autoihin.
Tarinasta en osaa juurikaan enempää vielä poimia ajatuksia, tarvitsee katsoa leffa toistamiseen. Mielestäni elokuva ei kyllä liian syvälle dipannut, mutta oli moniulotteisempi kuin aijemmat leffat.

Koska en jaksa enempää kirjoitella, niin tajunnanvirrasta pari poimintaa vielä:
Toiminnan puolesta furiosa tuntui hieman sellaiselta kädenlämpöiseltä uudelleenlämmittelyltä entisistä, näin rumasti sanottuna. En toisaalta vaadi, että fury roadin kohtaukset pitäisi ylittää, mutta mikään ei päässyt edes etäisesti samalle tasolle. Kaikki tuntui niin tutulle, mutta mikään ei haukonut henkeä kuten fury roadissa. Tähän vielä yhdistettynä aijemmin mainitsemani aivan räikeä "tietokonemaisuus", kaikki tuntui niin lattealta.

Hahmosuunnittelu oli jälleen kerran kiehtovaa paremman termin puutteessa. En tiedä miten Miller ja kumppanit sen tekee, mutta haluan aina tietää lisää aivan satunnaisten hahmojen taustoista. Esimerkiksi Octoboss oli mielenkiintoinen hahmo, ihan vain visuaalisen ilmeensä vuoksi. Chris Hemsworth veti Dementuksen roolin myös mallikkaasti, mitä nyt en todellakaan pitänyt lähes marvel tason hassutteludialogista. Anya Taylor-Joyta näkisin mielelläni myös lisää Mad Maxissa. En osaa osoittaa syytä sormella, mutta hän vain sopi furiosan rooliin todella hyvin. Ehkä hänestä tulee seuraava hahmo, jonka tarinaa seurataan enemmänkin, toivottavasti.
Hugh Keays-Burnea ei luotu muuten uudestaan tietokoneella Immortan Joeksi, vaan sen roolin veti toinen näyttelijä. Pisti silmään, mutta ei häiritsevästi.

Autot ja ajoneuvot ylipäätään myös olivat, kuten aina ovat, upeita. Ei voi kuin rakastaa, miten elokuvan maailmassa autot ovat kaikesta överiydestään huolimatta niin status esineitä, mutta myös työkaluja. Asioita ei ole vain tyyli edellä, vaan usein kaikesta löytyy syy miksi jokin näyttää joltain.

3/5, voittaa thunderdomen.
 
Liittynyt
13.07.2020
Viestejä
708
En tiedä mihin viestiin pitäisi viitata, mutta vinkkinä, että Rebel Moonin kummastakin osasta tulossa korkeammalla ikärajalla oleva versio tänä vuonna netflixiin. Zack Snyder kitisi, ettei saanut tehdä sellaisia elokuvia kuin halusi ja tämän uuden version pitäisi korjata asia. Itsellä jäi ensimmäinen osa kesken kun oli niin huono, mutta annan uudestaan mahdollisuuden pidennetyille versioille.

Just tuli eilen katsottua Sing ja Sing 2 (netflix). Seiskan kieppeillä imbdissä, mutta jos asennoituu hauskana piirrettynä juonellisena musiikkivideona, niin voisi olla huomattavasti korkeampi. Lapsille suunnattu, mutta varsinkin ensimmäisessä osassa on jonkin verran kyseenalaista moraalia. Muistan muksuna vihanneeni piirrettyjä musikaaleja, joita melkein kaikki disneyleffat oli, mutta kyseinen genre toimii paljon paremmin kun on menevät oikeat pop-kappaleet kyseessä.
 
Liittynyt
03.04.2019
Viestejä
537
Furiosa 2/5 ei lähimainkaan samaa tasoa kuin FR.
CGI oli niin kökköä alusta loppuun että häiritsi koko ajan, tykkäsin alusta paljon enempi kuin Anyan osiosta eikä hän minun kirjoissa päässy lähellekkään alkuperäistä.
Suuri pettymys. Pitkät pätkät leffasta oli ihan puuroa ja jostain puolesta välistä eteenpän rupesin vilkuilemaan kelloa että loppuisi jo. Aivan liian pitkä.
Turha toivo varmaan että Charlize palaisi rooliin :(
 
Liittynyt
02.06.2018
Viestejä
4 663
Hyvä oli furiosa. 3.5/5. Kannattaa elokuvissa käydä katsomassa. Äänet oli komeat paikoitellen. Ihteä ei haitannut cgi. Ei se nyt mitenkään silmiinpistävän huonoa ollut missään kohti.
 
Liittynyt
16.10.2019
Viestejä
1 178
Furiosa: A Mad Max Saga (2024, Finnkino)

Noniin, tämä on nähty ja vaikka se olikin lopulta ok niin Fury Road oli selkeästi parempi. Alkuosa oli tylsä ja loppu venytetty, mutta välissä hyvää audiovisuaalista mättöä. Chris Hemsworthin pahis oli aika pettymys, joskin siitä plussaa ettei kertaakaan tullut Thor mieleen. Jos tämän meinaa katsoa niin ehdottomasti isoimmalla kankaalla ja parhaalla äänentoistolla.
 

Hetzer

Make ATK Great Again
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
483
Tulipa katseltua RoboCop, ja ei se vanha vaan 2014 remake. Tämähän sai ja saa vieläkin paljon kuraa niskaansa ja mielestäni aivan turhaan, jos odotat näkeväsi ultraväkivaltaisen ja campin vision lähitulevaisuudesta kuten originaali niin tokihan tämä on pettymys, tässä on selkeästi "aikuisempi" lähestymiskulma korruptioon ja yleiseen vehkeilyyn. Toki elokuva olisi voinut olla brutaalimpi, toisaalta toimi näinkin. Tämä on oikeastaan kuin hyvä coverbiisi, tunnistat alkuperäismateriaalin mutta silti ei ole mikään hiilikopio alkuperäisestä.

No, tietenkin alkuperäinen leffa on se mikä kuitenkin tulee ensimmäisenä mieleen kun RoboCopista puhutaan ja pysyyhän se ylittämättömänä teoksena, mielestäni kuitenkin remake on mainettaan parempi kun muistaa jättää nostalgialasit pois katsellessa.
 

Hetzer

Make ATK Great Again
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
483
Furiosa hetki sitten. Tykkäsin mutta tuskin menen teatteriin katsomaan toista kertaa, toki tämä sitten aikanaan hyllyyn hankitaan. Hyvin syvensi "lorea" kun Gastown ja Bullet Farm olivat nyt ihmeteltävissä, ja parjattu CGI ei omaa silmää häirinnyt koska olin katsomassa itse elokuvaa.
 

B12

Liittynyt
25.10.2016
Viestejä
3 767
Furiosa tuli käytyä. Olen tuollaisen mad max-tyylisen dystopian ystävä ja ihan ok, mutta ei tajunnanräjäyttävä. Vaimon kommentti oli, että vähän tasapaksua toimintaa ja ehkä samankaltainen fiilis. Toimintaa toiminnan itsensä vuoksi ladattu koko 2,5h täyteen.

Ihan katsottava ja yleissivistykseen kuuluu, jos muutkin episodit katsottuna.
 
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
1 381
Furiosa: A Mad Max Saga

Kovana Mad Max elokuvien diggaajana, yritin mennä katsomaan tätä vähin odotuksin. Noh ääniraita oli hyvä ja Furiosan esittäjä kans. Mutta tässä ei ollut uutuuden viehätystä kuten Fury roadissa. Dementus pääpahiksena ei vakuuttanut, pikkasen pellen oloinen oli ison nenänsä kanssa. Uusia innovaatioita ei oikein ollut vaan perinteistä rekan perässä ajelua ja joku jää renkaan alle, joo joo. Vanhan uudelleen lämmittelyä.

Episodi kirjoittaa " Lopussa Miller tekee silmäniskuja niin Asfalttisoturin kuin Fury Roadin suuntaan. ". Mikä asia viittas Asfalttisoturiin? meni itellä ainakin ohi.
 
Liittynyt
02.02.2017
Viestejä
448
Furiosa: A Mad Max Saga

Kovana Mad Max elokuvien diggaajana, yritin mennä katsomaan tätä vähin odotuksin. Noh ääniraita oli hyvä ja Furiosan esittäjä kans. Mutta tässä ei ollut uutuuden viehätystä kuten Fury roadissa. Dementus pääpahiksena ei vakuuttanut, pikkasen pellen oloinen oli ison nenänsä kanssa. Uusia innovaatioita ei oikein ollut vaan perinteistä rekan perässä ajelua ja joku jää renkaan alle, joo joo. Vanhan uudelleen lämmittelyä.

Episodi kirjoittaa " Lopussa Miller tekee silmäniskuja niin Asfalttisoturin kuin Fury Roadin suuntaan. ". Mikä asia viittas Asfalttisoturiin? meni itellä ainakin ohi.
Tarkoittivat varmaankin
Maxin interceptorin vilahtamista loppupuolella elokuvaa
Itse hymähdin ääneen siinä kohtaa, kun Pretoriaani Jaska on ajanut rekan mäen toiselle puolen ja palaa furiosan luokse kävellen. Siinä tuntui olevan myös pieni nyökkäys MM2 kohtaan?
 
Liittynyt
16.10.2019
Viestejä
1 178
Dune: Part Two (2024, 4K Blu-ray)

Kun näin tämän teatterissa, niin fiilis oli vähän pettynyt. Nyt toisella kerralla toimi paremmin, mutta edelleen olen sitä mieltä, että ekassa kirjassa on liikaa materiaalia pelkästään kahteen leffaan, olisi pitänyt tehdä vähintään kolme. Myöskään en pitänyt kaikista muutoksista, mutta ei niistä sen enempää.

4K-levy on muuten jälleen referenssimateriaalia niin kuvan kuin äänen osalta. Ääniraidasta nauttivat naapuritkin jos löytyy kunnon laitteet. Eikä levyn kanssa tarvi miettiä, millä laadulla Max leffan sattuu tällä kertaa lähettämään...
 
Liittynyt
23.12.2016
Viestejä
127
Atlas (2024 Netflix)
AI boomi alkaa nyt näkymään myös elokuvissa, joten jotain tämän kaltaista b-luokan sci-fi tuotantoa oli oletettavasti tulossa.
Elokuvan lähtötilanne oli jo hieman kyseenalainen, mutta juonen edetessä oksennus alkoi nousta kurkkuun maailman epäuskottavuuden ja kliseiden takia.
Tätä ei voi suositella kyllä kenellekään, odotukset olivat hyvin matalalla, mutta silti elokuva onnistui alittamaan ne. Annetaan kuitenkin 1/5 tähteä, CGI oli kuitenkin ihan OK tasolla.
Spoilereita sisältävä vuodatus:
Suurimpana epäsukottavuutena oli, että ihmiskunnalla on tekniikka matkustaa kokonaisten galaksien välillä välittömästi, rakentaa energiakilpiä ja avaruuslaivastoja ja maapallokin näytti olevan ekologisesti hyvässä hapessa, mutta ilmeisesti maapallolta ei ole kuitenkaan lähdetty massoittain kansoittamaan muita planeettoja? Pahan AI:n mestarisuunnitelma on nimittäin tuohota suurin osa ihmiskunnasta nukettamalla planeetta maa paskaksi ja kasvattamalla ydintalvesta selvinneet ihmiset elämään harmoniassa luonnon kanssa hallintoa pyörittävien AI bottien ohjastamana? Jos nyt tekoälyn vaaroista tai hyödyistä haluaa tehdä elokuvan, niin sen voisi tehdä paljon älyllisemmin, tässä tapauksessa maailmanrakennus ei tukenut juonta mitenkään. Perus kliseinä tietenkin vielä mecha/botti taistelut teräaseilla, ohjusten väistely kärrynpyöriä tekemällä, ei kasvoja peittävät hengityslaitteet ja epäuskotavat keskustelut tekoälyn kanssa.
 
Liittynyt
25.01.2019
Viestejä
3 929
Tarot (2024) ⭐ 4.8 | Horror Tämmöinen perinteisen huono teinikomediakauhuviritys. Nähnyt yhden ja nähnyt kaikki. Ei juuri mitään omaperäistä tai uutta jo nähtyihin nähden. Mutta menihän tuo kun kotitekoista pizzaa söi ja oli taustaviihteenä.
 
Liittynyt
04.08.2017
Viestejä
163
Minua ei lähtökohtaisesti godzillat kiinnosta. Tuo minus one tuli kuitenkin katottua viikonloppuna ihan vaan kehujen takia. Odotukset oli kovat, mutta onneksi eräs tuttava kerkesi laskea niitä. Tykkäsin kyllä leffasta. Alku oli vähän nihkeä.

Lähtökohtaisesti jos elokuva kertoo Godzillasta, se ei hyvin todennäköisesti ole hyvä leffa.
Tämä elokuva nimenomaan ei kerro godzillasta. Se kertoo löyhästi sotien jälkeisestä Japanista ja tarkemmin yhden sotilaan kokemuksista ja traumoista. Ymmärrän kyllä, ettei se kaikille uppoa. Suosittelen silti katsomaan sen ilman mitään ennakkoluuloja. Liiallinen hypetys pilaa monet elokuvat. Uskoisin tämän leffan suosion perustuvan siihen, että moni odotti godzilla leffan olevan sitä hollywood tyylistä mähinäpaskaa, mitä tämä ei siis ole. One-linerit ja jatkuvat sankariteot puuttuivat ja cgi:llä sekä efekteillä mässäily oli sivu seikka.
 
Liittynyt
02.06.2018
Viestejä
4 663
Ja tässä se godzilla oli oikeesti yx perkele. Ei mikään ihmisten kaveri ja hyvis tyyppi.
 
Liittynyt
13.04.2018
Viestejä
472
Nämä Star Wars elokuvat. Tästä varmasti tauhkattu miljoonasti jo aiemmin. Nyt taas pyörii telkkarissa nämä ensimmäiset 3 elokuvaa joissa on nämä lisätyt tehosteet. Menin Disneyn puolelle, ei sielläkään ole kuin nämä uusilla tehosteilla olevat. Jotenkin ymmärrän George Lucasia mut pitäis kyl pitää erillisinä vaihtoehtoina haluatko katsoa alkuperäistä tai "paranneltua" vaihtoehtoa. Mistä helvetistä mä tiedän mikä osa on sitä vanhaa ja alkuperäistä ja missä on joku vähän sotkenut pensselillä.. ei pysty elokuvien rakastajana suhtautumaan näihin yhtään mitenkään ku ei oo valokuvamuisti. Vähän sama ku Da Vinci heräis henkiin ja kunnon kiihko pensseli kädessään päättäis et Mona Lisan taustalla pitäis olla joku eeppinen ilmataistelu kun hän sellaisen joskus on nyt myöhemmin nähnyt
 
Liittynyt
30.12.2020
Viestejä
186
Tulipa katseltua RoboCop, ja ei se vanha vaan 2014 remake. Tämähän sai ja saa vieläkin paljon kuraa niskaansa ja mielestäni aivan turhaan, jos odotat näkeväsi ultraväkivaltaisen ja campin vision lähitulevaisuudesta kuten originaali niin tokihan tämä on pettymys, tässä on selkeästi "aikuisempi" lähestymiskulma korruptioon ja yleiseen vehkeilyyn. Toki elokuva olisi voinut olla brutaalimpi, toisaalta toimi näinkin.
Leffahan meni sen takia pieleen, koska Hollywood hylkäsi 9/10 ohjaajan ideasta (José Padilha) ja tilalle piti laittaa suhkot typeriä toimintakohtauksia joten sekavuus näkyy leffassa.
 
Liittynyt
24.12.2016
Viestejä
384
Furiosa: A Mad Max Saga

Audio:
2014 korvat tuli kalibroitua piikkiössä tracktor pulling kisoissa aamupäivällä, iltapäivällä Turussa leffateatteriin Fury Road.
Äänentaso leffateatterissa pärjäsi muistaakseni oikeasti noille tosi maailman isojen moottorien pärinöille, ääniä ei pelkästään kuullut vaan myös ne tuntuivat.


2024 korvat kalibroitu edellisenä iltana Crazy Driversin stuntshowlla, mm. monsteriauto 1000hp metanoli v8 suorilla pakosarjoilla jauhamassa romuautoja.
Furiosa Tampereen blevnan finkinossa. Äänet aivan liian hiljaisena IMO. Ihan turha eläytyä V8 pärinään ja räjähdyksiin kun äänentaso liian alhainen.

Aika kultaa muistot, kuulo lähtenyt lopullisesti vai onko 10v takaisesta leffateatterien maksimi äänentasoja laskettu? Mad Max leffat kuuluu esittää äänidynaamisesti forte fortissimo, erittäin voimakkaasti ei mezzoforte, melko voimakkaasti.
 
Liittynyt
19.04.2021
Viestejä
57
Tuli käytyä katsomassa uusin "Bad boys, bad boys. Whatcha gonna do? Whatcha gonna do when they come for you?
Bad Boys: Ride or Die - elokuva: suoratoista netissä (justwatch.com)
Ja itse pidin siitä ***/***** ja nimenomaan aivottomana viihteenä, josta ei seuraavalla viikolla paljoa muista, mutta elokuvaa katsoessa sen jaksaa katsoa läpi vilkuilematta kellosta paljonko on vielä jäljellä.
Tämä vuosi on kyllä ollut elokuvateatteririntamalla luvattoman huono. Olen käynyt katsomassa 12 elokuvaa, joista 3 on ollut viihdyttäviä (tärkein kriteerini elokuvateattereissa katsottavista leffoista). Eikä kesäkuukaan paljon paremmalta näytä, mutta heinäkuussa on kyllä paljon etukäteen kiinnostavia elokuvia:thumbsup:
Eka kertaa muuten kiinnitti huomio elokuvanäytöksessä siihen, että joku kuvasi elokuvaa kännykällä:( Ei ne ilmeisesti kuvanneet kuin pätkiä sieltä täältä, mutta kuvasivat kuitenkin. En kyllä ymmärrä mikä idea on kuvata edes pätkiä leffoista kännykällä, mihin niitä videoita oikein tarvitsee??? Voisivatko asian "harrastajat" vähän valaista: Mikä on homman pointti?:think:
 
Liittynyt
13.08.2018
Viestejä
646

Civil War

En oikein tiedä, mikä leffan idea oli. Juoni oli... No sitä ei ollut. Shokkiwau tuntui olevan ainoa työkalu ohjaajan pakissa.

Taisi olla kokonaan tehty polarisoituneen maan herättelemiseksi ja pyrkimys varmasti oli myös vaikuttaa tuleviin presidentinvaaleihin.

Tuntui siltä, että katsoi demokraattien propagandavideota ennemmin kuin hyvää elokuvaa.
 
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
1 381
Pari kauhua:
The First Omen (2024) ⭐ 6.6 | Horror

No jaa, en syttynyt tälle. Ei ollut pelottava, turha tekele. 4/10


Tää toimi mukavasti, nostatti ihan kylmiä väreitä välillä. Muutama hyvä tehokeino kehitetty, mm. varjoilla leikkiminen oli jees. Mukamas tositarinakin, no joo. Mut kyllä tälle uskaltaa antaa suosituksen, kun ohjaajakin on samakuin Rec -elokuvissa.
Kyllä alaston mies nurkassa on pelottava ilmestys :):):)

Episodin juttu leffasta:
 
Liittynyt
05.02.2020
Viestejä
174
Pari kauhua:
The first Omen
Veronica
Kiitos suosituksesta, pitääkin laittaa illalla Veronica pyörimään! Rec kun on tosi legendaarinen ja onnistunut tekele genressään.
Harmi ettet Omenista tykännyt. Mielestäni paljon siistejä kohtia ja juonikin ilman suurempia typeryyksiä. Eipä se kyllä mitenkään pelottava ollut, kevyttä kokoperheen viihdettä enemmänkin. Aika paljon kuvattiin hassunimisen pääosatytön isoja nättejä silmiä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 397
Ajattelin viettää rentouttavan lauantai illan höpöhöpö toimintaa katsoen. Tykkäsin hulluna King Kongin Skull Islandista ja nyt kun mäkyy MAX niin siellähän oli King vs. Godzilla. Eikun katsomaan ja kovat odotukset.

Voi herranjestas mitä paskaa se oli. Yritin ja yritin katsoa mutta piti lopettaa 40min ennen loppua kesken kun oli niin käsittämätöntä paskaa. Ei mitään samaa Skull Islandin kanssa ja nyt mennään niin syvään scifiin että tipuin kärryiltäkin monta kertaa ja olin ihan pihalla mitä tapahuu missä ja miks.. aivan hirvee leffa. Ehkä joillekin scifi faneille iskee, mutta ei kyllä Kongin tai Godzillan ystäville sitten pätkääkään. Huh sentää mitä ajan haaskausta.

 
Liittynyt
26.06.2017
Viestejä
1 664
Nämä Godzillla -leffat ovat kyllä auttamattoman kehnoja. Katsoin eilen Godzilla x Kong:The new Empire ja oli huono ja tylsä pökäle


Tänään tuli katsottua Godzilla minus one ja ihan kauheeta kuraa sekin oli.

Trailerin katsoin tästä jälkimmäisestä ja näytti järkyttävältä.
 
Liittynyt
21.11.2016
Viestejä
6 260
Dyyni 2 tuli katsottua nyt kun tuli striimattavaksi. Mielestäni ei yllä ensimmäisen leffan tasolle, jotenkin vaan ei niin vaikuttava eikä samalla tavalla mielenkiintoinen ja otteessa pitävä.

Vaikea sanoa mikä siinä tarkkaan ottaen mätti, periaatteessa asiat oli kohdallaan mutta kuitenkin leffasta jäi vähän sellainen ”jotain tästä puuttuu” fiilis, kun taas ensimmäisen leffan jälkeen oli ”jumalauta mikä leffa” fiilis.

On tää nyt ehkä kaiken kaikkiaan sellainen 4/5 joka tapauksessa, ehkä suuret odotukset latisti tunnelmaa kun leffa ei lopulta ollutkaan niin hyvä kuin odotti.

Kirjojen jatko taitaa mennä jo aika korkealentoiseksi, mutta kyllähän tää vähän kesken edelleen jäi ja kai se pyhän sodan tohinakin vois leffaksi kääntyä…
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 441
Santa Sangre (1989)

Tämän kävin teatterissa katsomassa, ensimmäisellä rivillä istuen ja hieno oli kokemus. Ehkä vähän voisi tiivistää, mutta todella paljon oli mielenpainuvia kohtauksia. Elokuvassa on surrealistinen tunnelma ja kaikenlaisia erikoisia ihmishahmoja. Erikoisuudestaan huolimatta juoni oli kuitenkin ihan looginen seurata.

" A former circus artist escapes from a mental hospital to rejoin his armless mother - the leader of a strange religious cult - and is forced to enact brutal murders in her name as he becomes "her arms". "

Ei varsinaisesti ultraväkivaltainen, mutta tunnelma oli useassa kohtauksessa poikkeuksellisenkin raju.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
244 675
Viestejä
4 275 712
Jäsenet
71 518
Uusin jäsen
Jefe

Hinta.fi

Ylös Bottom