Minecraft

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja Anylo, 27.11.2018.

 1. Anylo

  Anylo

  Viestejä:
  20
  Rekisteröitynyt:
  07.06.2017
  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
  Nyt, kun Minecraftin pelaamisen osalta alkaa olla ensimmäinen kymmenen vuotta täynnä, niin pikku hiljaa on alkanut tuntumaan siltä, että kyseessä on melko hyvä peli.

  Alphan vanillaa tahkottiin tohkeissaan vähän isommalla ryhmällä jo silloin, kun hirviöt eivät vielä serverillä osanneet hyökätä pelaajan kimppuun. Samoin rakenneltiin valtavia metsäalueita, joka iloisesti roihahtivat pienimmästäkin kipinästä polttaen ihan kaiken (harmillisesti näin ei nykyään enää tapahdu).

  Jossain kohdalla modimaailmasta kuului kummia ja omin pikkukätösin hakkaamisen pystyi korvaamaan jossain määrin koneilla, joiden energian tuotannon optimointi. Vuosien vieriessä koneet kehittyivät tarjoten uusia ulottuvuuksia, parempia varusteita hahmoille ja lentokyvynkin. Tänä päivänä pisimmillään matkustellaan avaruudessa uusille planeetoille ja tuotantoketjujen energiantuotanto tehdään ydinreaktoreilla.

  Hieno matka. Toivottavasti on vielä monta vuotta jäljellä. Mites muilla?
   
 2. =JP=

  =JP=

  Viestejä:
  635
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Tästähän se alkoi kiinnostus omalla kohdalla, tuota tuli seurattua tovin aikaa, kunnes piti itsekin sijoittaa Alphaan. Näkyy olevan paljon kommenteissa ihmisiä jotka muistelee vanhoja aikoja :)  Edelleen pelaan peliä, kuitenkin modien kera, ei tuo vanilla enää ole niin kiinnostava. Voi kun jostain näkisi miten paljon on aikaa mennyt pelatessa, siinä puhuttaisiin niin monesta tuhannesta tunnista että! Ei uskalla edes miettiä asiaa...
  Tällä hetkellä menossa maailma "All the Mods Remix" paketissa, josta löytyy kyllä tutkittavaa ja rakennettavaa taas pitkäksi aikaa. Ydinreaktorista lähtien olisi tarkoitus rakennella...
  All the Mods 3 - Remix
   
 3. Anylo

  Anylo

  Viestejä:
  20
  Rekisteröitynyt:
  07.06.2017
  Meillä on kaverin kanssa omalla serverillä menossa nyt Direwolf20:n tuorein paketti ja muksut puolestaan pelailee kavereittensa kanssa Sky Factory 3:sta.

  Tuossa DW20:n paketissa on mukana tuore munkki-modi, mikä oli oikein mukavaa vaihtelua tekniikkapuolen virittelyyn. Tuommoisia levelaussettejä hakkaisi ihan mieluusti välipaloina.

   
 4. jkaart

  jkaart

  Viestejä:
  417
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  1.0 versiosta lähtien tätä on tullu aina vähemmän ja enemmän pelattua. Viimeset 5 vuotta tullu modeilla höystettynä pelattua.
   
 5. iunknown

  iunknown

  Viestejä:
  145
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  Pojan kanssa pelaillaan samalla koneella, toinen ohjaimella ja toinen näppis/hiiri. Jotain pieniä modeja / shadereita mutta muuten perussetit ovat riittäneet.
   
 6. -SD-

  -SD-

  Viestejä:
  1 479
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  8 vuotta on tullut pelattua. Välillä vähän, toisinaan taas tuntikausia päivässä monta päivää putkeen.

  Peliin on tullut kaikenlaisia isoja päivityksiä, mutta vielä puuttuu iso päivitys joka keskittyisi louhintaan, kamaran rakenteeseen, luolastoihin, maanalaiseen elämään jne. Onhan pelin nimessä sentään "Mine"...
   
  Viimeksi muokattu: 30.11.2018