Miksi tänään on hyvä päivä :)

Liittynyt
10.10.2021
Viestejä
1 705
Myin itsekin parit kamppeet tällä viikolla.

Ylimääräiset vanteet ehtivät olla myynnissä vartin kunnes tuli viesti että ”Ostan nämä, tulen hakemaan huomenna”. Tuli maksoi Mobilepaylla ja nosti vanteet kyytiin.

Reitittimestä tuli samana iltana viesti että ”Ostan jos voit postittaa”. Laitoin toridiilin päälle, tehtiin kaupat ja rahat tuli tilille seuraavana päivänä.

Ihan passelisti meni tällä kertaa.
 
Liittynyt
25.08.2024
Viestejä
37
Tänään näin kuinka tummahipiäinen nuorimies heitti roskat luontoon kuin kantasuomalainen. Kyllä lämmittää mieltä että kotoutus onnistuu näin hyvin. Nehän roskaa luontoa jo yhtä tehokkaasti kuin kantikset!
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
12 109
Ne on sun omia rahoja, joita olet lainannut valtiolle nollakorolla. Nollajäännösveroon pääsy on aina optimitulos.
Omia rahoja joo. Minua ei yhtään haittaa maksaa pieni määrä jäännösveroa.

Veronpalautukselle maksettava korko tänä vuonna on 2%. Toki se on alle tuotto-odotuksen mutta ei nolla. Jäännösveron korko on korkeampi, mutta sekin on suhteellista. Ylittääkö hyvän tuotto-odotuksen? Tuskin ainakaan ylittää kaikenlaisten yleisten kulutusluottojen korkoa.:hmm:

Molemmissa tilanteissa on huomattava, että korkoa kertyy vasta osalta aikaa ennen maksupäivää, siis verovuotta seuraavan vuoden aikana. Hyöty tai rasite taas on pitkältä ajalta jolloin pidätystä tai ennakkoa on maksettu liikaa tai liian vähän. Täten lainanotto on kannattavampaa kuin huojennetun viivästyskoron prosentista voisi päätellä ja palautuksen käyttö säästötilinä vielä vähemmän tehokasta kuin luulisi.
 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
251 808
Viestejä
4 385 832
Jäsenet
72 855
Uusin jäsen
ilevaan

Hinta.fi

Ylös Bottom