Metallimusiikki

Liittynyt
10.10.2018
Viestejä
403



Olihan näillä vielä yksi kappale Barnesin kanssa. Muu tuosta levystä oli muistaakseni kotimaisella vokalistilla.
 
Liittynyt
27.11.2016
Viestejä
911
Blind Guardianilta tullut uusi levy The God Machine, remontin takia ei ole kerinnyt kuuntelemaan, mutta laitetaan vaikka tämä: Secrets Of The American Gods.
 
Liittynyt
01.01.2017
Viestejä
582
Before the Dawnilta uutta. Liekö Saukkonen tykästynyt tuohon The Voice -vetoon sen verran että tarjosi laulajan pestiä.

 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
219
Tänään julkaistiin Bloodbathin uus lätty, Survival of the Sickest



Ihan hyvää paskaa pikaisella kuuntelulla, suuri harppaus edelliseen täyspitkän nähden.
 
Liittynyt
10.10.2018
Viestejä
403
Uutta Ribuleissöniä, itselle bändi on aina kolahtanut vaikka menee ehkä hieman goottien puolelle.. Toki aiempi tavara oli hieman raskaampaa. Toinen kitaristi lähti bändistä ja olin hieman skeptinen jatkon suhteen, näköjään saivat sopivan korvaajan.

 
Liittynyt
05.01.2021
Viestejä
2 207
Jollain tavalla on maailmankirjat sekaisin, kun uusi In Flames iskee paremmin kuin uusi Behemoth. Lähinnä varmaan nostalgiamielessä, mutta kyllä toi Behemothin uusin levy on ensikuulemalta jotenkin voimaton ja tylsä. Maria Vvlgata ja aiemmin julkaistu The Deathless Sun on ihan ok, mutta muu materiaali ei jättänyt minkäänlaista jälkeä.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
11 282
Uutta D666:ta. Hyvältä, tämäkin, kuulostaa. Saisivat tulla omalle keikalle stadiin.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
219
Nordjevelin uusi Gnavhòl -levy julkaistu tänään



Tututusti varsin tymäkkää pamputusta.

Muoks: Lauantaina pitäs mennä tarkastelemaan Swallow the Sunin livekuntoa, ja onhan siellä Marianas Rest, Kaunis Kuolematon, Red Moon Architect ja October Tide myöskin :tup: OT jäänyt vähemmälle kuuntelulle näistä vaikka sinänsä pitäs kai osua omaan makuhermoon aika hyvin.
 

Hetzer

Make ATK Great Again
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
470
Keskiviikkoinen Amon Amarthin keikka oli pelkkää rautaa, ja mm tämä kuultiin:

 

Kurpitza

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
10.05.2020
Viestejä
502
Ei vaan iske tuo MD levy, aikamoista tusinatuubaa koko levy :(
Joo. Ei lähde kyllä yhtään. Soitetaan sitä mitä on soitettu jo 35 vuotta.

Mutta jostain näidenkin pitää repiä voita leivän päälle tai kultaisia vessanpöntöjä, niin näitä sitten tehdään.

Ja siinäkään ei ole mitään pahaa, siis vanhan uudelleen kierrämisessä, mutta kun sen tekee tylsästi niin...
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
219
Kyllä nyt hellitään meitä teknisen dödikseen mieltyneitä, Revocationilta uusi plätty, Netherheaven aika pian aiemmin hehkuttamani Psycropticin uuden perään.



Viikonloppuna tosiaan käytiin tarkastelemassa Swallow the Sunia, Kaunis Kuolematon ja Marianas Rest. Sivusilmällä pari kipaletta Red Moon Architectia (ei lähtenyt livenä sitten yhtään) ja October Tide (paria biisiä lukuunottamatta aika mauttomaksi ja hajuttomaksi jätti). Kaunis Kuolematon avasi pelin ja oli Ääniwalli aika täynnä jo niin aikaisin illasta - yhtye ilmoittikin sitten jäävänsä ainakin parin vuoden keikkatauolle että tämä oli nyt viimeinen kerta vähään aikaan kun oli mahdollista todistaa livenä :tdown: Keikka oli mitä mainioin. Marianas Rest aiheutti kylmät väreet kun avasivat pelin uusimman levyn nimikkobiisillä, Fata Morgana. Huikee myös livenä, valitettavasti soittivat "kakkosessa" ja oltiin vähän myöhään paikalla niin jäätiin baaritiskin väärälle puolelle. Swallow the Sun oli odotetusti illan kohokohta ja ainut yhtye joka soitti encoren tietääkseni - lopussa tuli vielä Descending Winters ja Swallow :love: ainut mitä jäin varsinaisesti kaipaamaan olisi ollut The Void uusimmalta levyltä.

Kaiken kaikkiaan kyllä mainio keikkailta oli ja kiva "pitkästä aikaa" käydä todistamassa elävää musaa. Mukaan tarttui Marianas Restin Ruins -CD ja Kaunis Kuolematon T-paita sekä patch, ja otin myös October Tide -patchin mutta saas nähdä tuleeko laitettua liiviin... Vinyyli olisi muuten tullut varmaan napattua mutta kamoon, 35e alkaa olla aika suolainen hinta jo kun ottaa huomioon että tuossa tukee artistia suoraan ilman välikäsiä.
 
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
322
Uusin maistiainen tulevalta levyltä. Tästä on kyllä kehkeytymässä itselle se vuoden lätty mitä tulee varmasti kuunneltua todella usein. On tämä Lorna Shore vaan nykyään uskomaton yhtye.



edit. Musiikkivideo oli ikärajan takana niin laitetaan tämä jotta toimii suoraan tästä soitettuna.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
237 440
Viestejä
4 161 809
Jäsenet
70 409
Uusin jäsen
allun90

Hinta.fi

Ylös Bottom